Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Macskaközi híradó-fotók

Mi, vagyis a Pillangó Csoport magja, Zolika, Rosa, Pamparam és én, Baudolinó valamint Száva egy kis utca-féleségben élünk, amit elneveztünk Macska-köznek. Ezek amúgy hobbitelkek, és az épületeknek csak helyrajzi száma van. Rosa tudósít Benneteket naponta az itt történtekről, és néha videókat is láthattok.

iviszsmileyMacskaközi híradó - december 23. E-mail
Írta: Tatár Anita   
2010. december 23. csütörtök, 17:47

Tegnap nem írtam, pedig írhattam volna. Kora reggel jöttek a kukások, vagyis a köztisztaságiak, de ők csak akkor  viszik el a szemetet, ha perkálunk. Dudáltak, amíg ki nem ment Zoli és nem adott némi pénzt a szállításért. Na, nem sokat. Sajnos még nem ismerik az iviszt. Bezzeg aki elvitte annak idején a kukánkat, az ismeri!!!

Ma Zoli elment filmezni további Pillangó- tagokat. Sanyi WOW-ozott egész nap, pihen. Száva továbbra is nyugtalan.

Reggel fél ötkor  hallottam Pipiskét- ő Bumbi társa, azt híreszteli magáról, hogy puli kutya - ugatni. Mindig ilyenkor megy Pacalfülű a munkába, a kutyák pedig elbúcsúztatják.

25-én elmegyünk Szegedre, ott töltjük a karácsonyt. Én készítem az ebédhez a töltött káposztát. A mai napon ezen ügyködtem, remélem nem hiába. (Nagy hülyeséget nem követtem el ellene, ezidáig.)

Megkóstoltuk az általam kandírozott gyömbért. Ízkavalkád!!! A fiúk megkóstolták a mézeskalácsot is... Vettem a hét elején egy doboz szaloncukrot, de abból sincs már semmi.
 

 
Macskaközi híradó - december 22, E-mail
Írta: Szabó Zoltán   
2010. december 22. szerda, 21:30

Úgy látom, Ancsi ma nem tesz bejegyzést, hát beállok helyette én krónikásnak. Vásárlás volt ma, aztán munka az iviszen, az mindig van, közben lett két indiánom a Még kisebb indiánkönyvembe: Bronzagy és Ezüstnyál. Ezüstnyál folyton ráfolyik Bronzagyra, amitől az érthető módon ideges. Különben remek jó barátok.

Sanyi itt van, itt pihen mellettem nem messze a sezlonon, mindjárt csinálok egy képet róla. Ancsi és Zolika Poárózik fönt, Száva Sanyi mellett alszik. Béke van.

Baudolino


 

 
Macskaközi híradó - december 21. E-mail
Írta: Rosa   
2010. december 21. kedd, 17:11

December 21.

Ma egész nap a gép előtt ültem, háttal az ablaknak, ezért információim igen gyérek. Láttam, hogy Anna reggel 9-kor ment el itthonról, Kati viszont csak fél egyre ért ki. Biztos bevásárolt karácsonyra. Még kutyaugatást sem hallottam. A mai nap végeredménye: szemem vöröslik, fejem zúg.

Sanyi sehol, Feri bácsit nem tudom hol van.

Ellenben Sanyi most lépett be az ajtón 16 óra 51 perckor.(Úgy tűnik elkezdődött a téli szünet...) Száva 16 óra 54 perckor megszomjazott, mire én 16 óra 55 perckor inni adtam neki.

Most itt tartunk. Mindjárt megyünk Zolival iskolai tantestületi karácsonyt ülni.

 
Macskaközi híradó - december 20. E-mail
Írta: Rosa   
2010. december 20. hétfő, 20:27

Reggel kilenckor Kati toppant be az utcába hatalmas szatyrokat cipelve. A szatyrok mindig rejtenek valami kis nyalánkságot a  kutyáknak. Főleg csokit.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 717 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs