Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

iviszA mi boltunk - Január 28

Tegnap délután egy kedves vásárlónk vett egy rekesz sört .Nálam fizetett és nem hozott csere  üveget és rekeszt így keresnem kellet a rekesz kódját .Nehezen találtam meg mert ritkán kell a rekeszt beütni mert általában csere szokott lenni.Még a koleganőmet is kérdeztem nem-e tudja a kódot ahogy keresgetjük ,megszólalt a vásárlónk hogy megfogja jegyezni mert mindig ő miatta keresgetjük a kódot .Végül ahogy megtaláltam kétszer el ismételtem neki.Ma  újra jött a vevőnk és kenyérel szolgátam ki ,viccesen megkérdeztem tőle mi a sörös rekesz kódja .Mit ad az isten tudta  mivel én is meg jegyeztem hogy 1000119.Gratulálok Zoli

 
A mi boltunk - december 19

Karácsonyra készülünk!! De sajnos a mi boltunkban ez egyáltalán nem vehető észre .Mult hétem egész héten délutános voltam .,valami borzalom milyen kevés vevőnk volt .Mindenki a nagy multikba mennek vásárolni.Majd szenteste napján rohangálnak még egy-két elfelejtett dologért.Lesznek olyan vevők is akik zárás után ott kopogtatnak az ablakon ,hogy engedjük be .Olyankor már mi is sietünk össze takarítani ,hogy minél hamarabb a családunkal legyünk.Ezek az emberek úgy gondolják minekünk az a dolgunk, hogy az ő fenekük ki legyen nyalva és a többi nem érdekli!!!!Tisztelet a kivétel.

 
A mi boltunk - november 26.

Pénteken 12-h körül állok a pénztárban ,vevö alig van a boltban .Belép az ajton egy vásárló és oda szól nekem ,hogy van nála olyan árú amit másik boltban vásárolt és hozta oda nekem mutatni.Belenéztem a szatyorba és láttam ,hogy elég sok árú van a táskábanahoz ,hogy megjegyezzem mik is vannak nála.Meg kérdeztem tőle elhozta -e a blokkot a másik boltból.Nem várt hangon, szinte felháborodottan válaszolt, hogy igen.Válaszoltam neki hogy akkor nyugottan viheti   az üzletbe a cuccait és evvel továbléptem az ügyön.Kis idő múlvazöldség osztályról oda szól a kedves vásárló .Hogyan mérje le a hagymát amit venni szeretne .Válaszoltam kedvesen hogy a pénztár méri az zöldség árut,.Erre ő akkor minek van az a mérleg ott az zöldségen .Elmagyarázom hogy azért ha valaki tudni szeretné hogy van-e már egy kiló az az áru amit megakar vásárolni akkor megtudja nézni.Akkor már láttam hogy ez nem egy egyszerű vevő mert már jött is a kérdés ,hogy honnan tudja ő hogy a pénztár méri az árut .Szépen mondom neki ,hogy ki van írva a mérlegre.Oda sétál és elolvassa ,de már kezte is a mondokáját hogy ide csak az van írva hogy a zöldséget a pénztárnál mérik és azonkívül van itt gyümölcs is meg sok más is. Abba a pillanatban jöttem hogy ez az a vevő aki a bele kötött abba hogy a citrom akció nincs ki írva jól (pedig minden oda volt írva) és végül amikor mondtam hogy minden oda van írva csak el kellet volna olvasni akkor abba kötött bele hogy nem egyforma betűkkel van kiírva.Akkor nagyon felbosszantott.Most végre jött egy másik vevő és nem kellet vele foglalkoznom ,mert biztos most is felboszantott volna .Látszik rajta hogy ő ezt élvezi .,Hisz ő hagymát vett ami zöldség és nem gyümölcs.!!!!!

 
A mi boltunk - november 20.

Tegnap (vasárnap )dolgoztam! Ezbben nincs semmi nagy szenzáció ,mert egy hónapban egy vasárnap esik mindenkire a sor.Nyugis vasárnap volt . Minden úgy zajlott ahogy szokott .Az emberek felébrettek eljöttek friss kenyérért és pár deka felvágottért.....Zárás elött párpercel be jött egy férfi vásárló és szép nyugottan vásárolgatott.Már mikor öt percel elmúlt 10.30. a kolleganőm megszolította hogy legyenszíves egy kicsit sietni mert zárnánk.Erre a kedves vásárló azt válaszolta (még nem végzett és örüljünk hogy bejött egyáltalán) Szívem szerint azt válaszoltam volna hogy most azonnal fizessen és huzzon innen a francba.De erre mi meg vártuk, hogy végezzen és távozzon ,és reméljük minél kevesebb ilyen kedves vevőnk lesz!!!!

 
A mi boltunk - november 09

A számítógépes rendszer beszerelésekor leltárt kellett készíteni.Mivel leltár 1 évben 1-szer van így úgy gondoltuk hogy az éves őszi leltárt megússzuk.Tévedtünk.A hétvégén vasárnap leltár lesz.Ennél utálatosabb és fárasztóbb munka nincs a kereskedelemben.A leltár előtt 1 héttel raktárakat és polcokat pakolunk és súrolunk.Ami még rosszul érint engem  hogy vasárnap egésznap a boltban leszek én is és az egész brigádHétfőn 12 órás munkaidőbosztásban lesz fele társaság , köztük én is. A másik fele pihenős.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 17

Chanson d'automne

Ki van itt?

Oldalainkat 489 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs