Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Rosa

Tatár Anita (Rosa)

 Darwin esete a berlini olimpiával  E-mail

A huszadikszazad.hu bulvár rovatát vezetem 3. éve, és azóta megállás nélkül egyik elképedésből a másikba esek. Ezekből az elképedéseimből idézek föl párat, hátha más is elképed.

 

 
Klofácz, Vasszilkó báró, Rapka püspök és a svéd torna
2010. november 19. péntek, 13:07
És akkor

"...Klofácz megunva a közbeszólásoktól zavart beszédet, hirtelen az elnöki emelvényhez rohan, az elnöki asztalról lekap egy csomó házszabályt, az egyes füzeteket eltépi s a miniszterek felé hajitja.

 
Iván Ivanovics fotelt lát, de nem tudja feldolgozni
2010. november 18. csütörtök, 22:07

Egyszer, úgy 1918 márciusa tájt Iván Ivanovics (nagy darab, szimpatikus paraszt ember) azon kapta magát, hogy többedmagával fosztogat egy kastélyt, majd pedig a fején egyensúlyozva hazacipel egy Chippendale fotelt. Sose csinált még ilyesmit, hiszen eddig azt sem tudta, hogy ilyesmibe le lehet ülni, és azt se, hogy egyáltalán le lehet ülni…

 

 
Titanic  E-mail
2010. november 18. csütörtök, 13:09
Kellemesen hideg éjszaka volt, felhő egy szál se. Néztem a csillagokat és próbáltam kitalálni, melyik lehet a Fiastyúk. Ha Hilda itt lenne, ő tudná…
 
Karácsony közeleg
2010. november 03. szerda, 16:52

Hiába gondolkozom azon, hogy mit vegyek  szeretteimnek az idén karácsonyra, nem jut  eszembe semmi. Hiába megyek és ásom ki a kutyákat a sárból, mentem ki Macska Laci bácsit a fagyos káposzták közül, semmi. Pedig tudhatja mindenki, aki a svédtornában járatos, hogy nemcsak kapni, adni is jó.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Chanson d'automne

Ki van itt?

Oldalainkat 478 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs