Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Bridzsid Dzsonsz

 Bridzsitdzsonsz naplója 40.

Igazi nyári időben van ma része mindenkinek aki kiteszi  lábát a lakásból. Olyan szuper meleg van és minden virágzik, nekem ez nagyon bejön. Holnap kezdődnek a vizsgáim...nagyon be vagyok tojva, különösen a matektól félek. Annyira nehéz és már elment a kedvem a gyakorlástól is. Nem is tudom mire számítsak. Tanulnom kellene de már besokalltam...inkább sétálgatok a városban és élvezem a napsütést. Semmi értelmes gondolat nem jut eszembe. Azt viszont meg kell említenem, hogy mióta gyalog járok dolgozni nem hogy fogytam hanem az az érzésem, hogy szedtem vissza. A mérleget nagy ívben elkerülöm, nem is akarom tudni az igazat. Ha vége lesz a beszámoló időszaknak akkor majd leellenőrzöm, hogy mi is a helyzet. Addig nem akarom magam sokkolni az esetleges rossz eredménnyel. Szorítsatok értem pénteken 15 óra után, mert akkor írom a matekot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 39.

Helló, helló mindenkinek...kellemes vasárnap délutánt! Nálunk igazi punnyadós,kissé esős idő van de ez nem szegi kedvemet, hogy leírjak egy esetet. Tegnap egy híres helyen voltam egy híres lovasversenyen és egy még híresebb "celeb" vendég is jelen volt.Ha leírom, hogy az illető mit produkált bizonyára kitaláljátok, hogy kiről van szó. Úgy történt, hogy eme kedves ember volt a hajtója egy gyönyörű fogatnak és az egyik éles kanyarban elvesztette uralmát a lovak felett és ráhajtotta őket a kihelyezett bólyákra és letarolta a növényeket is, amiket a bólyák mellé helyeztek. Erre az emberek elkezdtek bekiabálni, hogy : " Mi van, megint be vagy tépve?" És persze fujjogtak meg satöbbi. Nos ez a kedves prominens személy nem volt más, mint S.András. A teljes nevét nem írom le,nehogy megsértsem a személyiségi jogait. Én személy szerint örültem annak, hogy ez az ember bebizonyította, hogy nem csak autó nem való alá hanem még lovaskocsi sem.

Magamról annyit, hogy semmi különös nem történt velem attól eltekintve, hogy talán alakul valami a mgánéletemben. Csak óvatosan kezelem  a dolgokat, mert nem akarok pofára esni. Ha lesz valami fejlemény megosztom veletek. Mára ennyit, sziasztok és minden jót!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 38.

Sziasztok!!!

Végre itt a nyár!!! Olyan jó, hogy nem kell kabátot venni és hajnalban is lehet papucsban csoszogni a munkahelyig. Egészen megszoktam a gyaloglást. Lemértem a távot a térképen; 4,7 km és ezt sokszor naponta oda-vissza teszem meg. Nem tudom meddig birom majd de szeretném minél tovább csinálni, mert érzem, hogy jót tesz, mivel különben ülőmunkát végzek. Képzeljétek anyukám térde nagyon jó lett, már a hétvégén kerékpározott is. Remélem így is marad. Elkezdtem végre tanulni az év végi vizsgákra de annyira nem fog az agyam, hogy az már botrány. Persze előbb-utóbb majd belejövök. Aug 22- én megyek szakorvoshoz, remélem olyanhoz kerülök aki tudja mit csinál!!!wink Mert ugye nem célom, hogy visszaszedjem a leadott kilókat.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 37.

Végső elkeseredésemben elkezdtem gyalog járni a munkahelyemre...ez azt jelenti, hogy reggel 4 km és délután is ugyanennyi. Veszek majd egy spéci gyaloglócipőt mert jelemleg egy magas sarkú csizmában szerencsétlenkedek és nagyon megfájdul a lábam. Nem tudom meddig birom majd ezt a strapát de remélem a nyarat végig tudom " túrázni " és talán lesz valami látszata a súlyomon is... Megmondom őszintén el vagyok kenődve mert nem látok semmi haladást. Tudom fő a pozitív hozzáállás. Jó hétvégét nektek!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 36.

Semmi  közelebbit nem sikerült megtudnom a pajzsmirigyproblémámmal kapcsolatban. Van egy beutalóm az endokrinológiára de csak a következő évezredben tudnak velem foglalkozni...nem akarom ecsetelni, gondolom mindenki számára ismerős a magyar egészségügy. Csak beteg ne legyen senki, mert jó eséllyel elpatkol mielőtt orvos közelébe kerül. Aki most arra gondol, hogy maszek alapon...nos az felejtős a jelenlegi anyagi helyzetemben. Bízom benne, hogy nem olyan súlyos a helyzetem. Már csak azért is, mert a fiatalos kedves ismerősöm is nagyon aggódik miattam és nem szeretném a frászt hozni rá azzal, hogy mondjuk soron kívül kórházba kerülök és ezzel meghiúsítom a nagy találkozást.heart

A múlt héten a szüleim Orosháza-Gyopároson üdülgettek és anyu azóta teljesen megtáltosodott. Olyan szuper jó lett a lába, hogy szinte hihetetlen. Nagyon örülök neki, mert így sokkal jobb a kedve is és ezáltal nekem is. Most úgy néz ki, hogy talán még sem lesz szükség a protézisre. Remélem ez így is marad. A majálison ettem dánvad pörköltet. Az olyan fantasztikusan finom volt, hogy le sem tudom írni. Sokkal jobb,mint a vaddisznó, kissé hasonlít az őzre de annál sokkal markánsabb íze van. Tök jó volt a majális, bár nem töltöttem ott túl sok időt mert volt jólfizető maszek munkám és azzal kellett foglakoznom. Nos mára ennyit, legközelebb hátha több mindent tudok írni. Puszka!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 9

Chanson d'automne

Ki van itt?

Oldalainkat 473 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs