Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

iviszA mi boltunk - december 22 E-mail
2010. december 22. szerda, 21:00

Ma bejött az Á.B.C-be egy öregfazon aki valamikor együtt dolgozott a párommal és arról panaszkodott, hogy csak 80000 Ft a nyugdíja .Szívem szerint elkültem volna a sóhivatalba hogy én egésznap ugyan ennyiért talpalok,s két gyereket nevelek.Később egy ismerőssel beszélgettem, amikor a főnököm közbevágott, hogy ittvan az árú rakjam már kifelé .Megkérdezte még ráadásul, hogy mit dumált a pasi nekem annyit .Mondtam neki, hogy magán ügyünk ,Erre Ő pofákat vágott és ott hagyott.

 
A mi boltunk - december 21 E-mail
2010. december 21. kedd, 17:59

Ma ismét felboszantottak ,ugyanis mi kétműszakban dolgozunk 5 az egyikben s 5 a másikban plusz a főnök.Úgyvolt ,hogy a mi műszakunk szenteste napján nem dolgozik .Erre a másik brigád lázadni kezdett, hogy tavaly ők dolgoztak s most mi következünk.Ha igasságosak vagyunk( igazuk van ),csak nem most kelletvolna eltalániuk. Mert én is máshogy tervesztem ezt a napot .S az bosszant hogy már régóta tudták hogy ígyvan beosztva a műszak. NEM ÉRTEK EGYET AZZAL, hogy a főnök megváltoztatta a műszakot!

 
A mi boltunk - december 20. E-mail
2010. december 20. hétfő, 21:47

A mai nap viszonylag normálisan telt .Rengeteget kellet dolgozni mert ma jött be az árú az ábc-be. A főnökkes se volt baj.De már most nincs kedvem menni holnap.,Aligvárom hogy karácsony legyen mert akkor 7 napot ithon leszek.

 
A mi boltunk - bemutatkozom... E-mail
2010. december 19. vasárnap, 18:55

Én egy Á:B.C-ben dolgozom eladó és pénztárosként 1991-óta. Egyre jobban utálom csinálni.

A vevők általában kulturáltak, aki bunkó azt letojom nagy ívben. A volt főnököm férfi volt, vele elég jól kijöttem, pedig nem volt egy egyszerű eset ő sem. De legalább elismerte a munkánkat. A mostani főnököm nő, olyan, hogy bárhogy csinálod a mukadat, mindig beleköt.

Szerettem ezt a munkát de neki köszönhetőleg már utálom.Meg azért is, mert van egy kolleganőm, aki mindenki ellen áskálodik, pedig a kapanyél kilóg a szájából, de ő azt gondolja, hogy milyen művelt, mert az egyetlen kisfia elvégzett egy egyetemet.


 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 8

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 502 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs