Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

iviszA mi boltunk - december 22 E-mail
2010. december 22. szerda, 21:00

Ma bejött az Á.B.C-be egy öregfazon aki valamikor együtt dolgozott a párommal és arról panaszkodott, hogy csak 80000 Ft a nyugdíja .Szívem szerint elkültem volna a sóhivatalba hogy én egésznap ugyan ennyiért talpalok,s két gyereket nevelek.Később egy ismerőssel beszélgettem, amikor a főnököm közbevágott, hogy ittvan az árú rakjam már kifelé .Megkérdezte még ráadásul, hogy mit dumált a pasi nekem annyit .Mondtam neki, hogy magán ügyünk ,Erre Ő pofákat vágott és ott hagyott.

 
A mi boltunk - december 21 E-mail
2010. december 21. kedd, 17:59

Ma ismét felboszantottak ,ugyanis mi kétműszakban dolgozunk 5 az egyikben s 5 a másikban plusz a főnök.Úgyvolt ,hogy a mi műszakunk szenteste napján nem dolgozik .Erre a másik brigád lázadni kezdett, hogy tavaly ők dolgoztak s most mi következünk.Ha igasságosak vagyunk( igazuk van ),csak nem most kelletvolna eltalániuk. Mert én is máshogy tervesztem ezt a napot .S az bosszant hogy már régóta tudták hogy ígyvan beosztva a műszak. NEM ÉRTEK EGYET AZZAL, hogy a főnök megváltoztatta a műszakot!

 
A mi boltunk - december 20. E-mail
2010. december 20. hétfő, 21:47

A mai nap viszonylag normálisan telt .Rengeteget kellet dolgozni mert ma jött be az árú az ábc-be. A főnökkes se volt baj.De már most nincs kedvem menni holnap.,Aligvárom hogy karácsony legyen mert akkor 7 napot ithon leszek.

 
A mi boltunk - bemutatkozom... E-mail
2010. december 19. vasárnap, 18:55

Én egy Á:B.C-ben dolgozom eladó és pénztárosként 1991-óta. Egyre jobban utálom csinálni.

A vevők általában kulturáltak, aki bunkó azt letojom nagy ívben. A volt főnököm férfi volt, vele elég jól kijöttem, pedig nem volt egy egyszerű eset ő sem. De legalább elismerte a munkánkat. A mostani főnököm nő, olyan, hogy bárhogy csinálod a mukadat, mindig beleköt.

Szerettem ezt a munkát de neki köszönhetőleg már utálom.Meg azért is, mert van egy kolleganőm, aki mindenki ellen áskálodik, pedig a kapanyél kilóg a szájából, de ő azt gondolja, hogy milyen művelt, mert az egyetlen kisfia elvégzett egy egyetemet.


 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 8

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 2507 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs