Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

iviszA mi boltunk-február 14. E-mail
2011. február 14. hétfő, 18:57

Valentin nap van.Azt gondoltuk ma jobban fogják vinni a bombonokat ,hogy felköszöntsék a szerelmüket a vevők.De vagy mást visznek az emberek vagy nem ünneplik meg,Mert semmivel nem fogyott több bombon mit máskor.Unalmas, sok áru feltöltéses nap volta mai..
 

 
A mi boltunk-február 13 E-mail
2011. február 13. vasárnap, 19:08

Vasárnapi nap a kereskedők rémálma !.Reggel ahogy megszólal az ébresztő már rosszul vagy .A családod alszik neked meg lábújhegyen csendben készülnődnöd kell, Elindulsz az utcán aligvan ember kihalt szinte a város ,ma velem ez történt., Az a jó hogy egy hónapban csak egy vasárnap jut .Nagyon csendes vasárnap volt a mai .Pulton dolgoztam ,9-h ig alig voltak .Vasárnap hárman dolgozunk .Mivel vevő nem sok van ilyenkor .De ma jött egy vevő aki midhármunknak nagyon kedves ember.Volt főnökünk, aki most nyugdíjas .Nagyon megörültünk neki egyből puszival köszöntöttük, és egy kis panaszkodás is volt ..Őt nagyon szerettük, mert igazságos volt .
 

 
A mi boltunk - február 11. E-mail
2011. február 11. péntek, 19:31

Pénztárban dolgoztam ma.Dél körül egy férfi vevő vásárlás nélkül ment ki a pénztárnál.Megkérdeztem tőle mitszeretett volna .Meg állt és azt  válaszolta, hogy marha csontot keresett.Mondom neki hogy rég nem árulunk már marhát mert nincs rá igény.Erre ő azt válaszolja (jár ide épp elég marha) köszőnt és távozott. Egy másik vevő meg azon akadt ki, hogy egy reklám táskáért  fizetnie kell.Ő szerinte azzal ,hogy  viszi az utcán a szatyrot, benne az áruval ,reklámozza a céget.Ma ilyen vevők is megfordultak nálunk.
 

 
A mi boltunk-február 10 E-mail
2011. február 10. csütörtök, 19:06

Ma egy nagyon kedves vevő a pénztárnál hagyta a kifizetett trapista sajtját.Mire észre vette a pénztáros kolleganőm ,addigra elment a hölgy.Ilyenkor vissza szoktuk vinni a pulthoz az árut s  ha visszajön a vevő odaadjuk neki. Ahogy visszavitte a tanulólány a pulthoz,szólt nekem a pultos ,hogy kié a sajt és nagyon sietett mert kell neki a tésztára.Abban a pillanat úgy gondoltam mivel nem messzi lakik ,utána viszem.Jó volt kilépni a napsütésben és sétálni  .Nem érdekelt,hogy megnéztek mert fehér köppenyben sétáltam.A vevő nagyon hálás volt és nagyon köszönte a kedvességem.

 
A mi boltunk-február 09. E-mail
2011. február 09. szerda, 19:19

Ma két vevő is észre vette ,hogy mérges vagyok ,megis jegyezték nekem.Nem tudok napirendre térni hogy elveszik a nyári szabinkat .Amikor kimodtam a vékeményem a főnöknek a felső vezetőségről még azt vágta a fejemhez.Őrülj hogy van munkád ,Az a bosszantó hogy kihasználják a munkáltatók a melóst mert tudják, hogy nem lehet munkát találni.SZŐRNYŰ EZ A VILÁG ez bosszant.

 
A mi boltunk-február 08. E-mail
2011. február 08. kedd, 18:44

Nagyon mérges lettem ma.A főnököm közölte , hogy a vezérigazgató üzeni.! Júnus 20-tól július 20-ig senki nem mehet szabira, mert akkor alakítják át a boltot számítógepes rendszerűvé. Hogy ,lehetnek ilyen szemetek, hogy pont a nyár közepére teszik ezt a munkát amikor midenki szeretne elmenni nyaralni, pihenni.Ígyis mindig úgy kellet beosztani mikor ki megy el ,.hisz egyszerre csak ketten mehetnek el.Augusztusban majd jönnek a viták., hogy kimegy szabira, Már látom előre.

 
A mi boltunk-február 07 E-mail
2011. február 07. hétfő, 16:55

Nagyon sok áru beérkezett a boltba ma. Ígyekezett mindenki a saját polcrészét rendbe tenni..Számlákkal és az áruval ki vonultunk az eladótérbe.Mindig ha új árú jön,akkor bekell szoroznuk a nagyker árat a megfelelő szorzóval (ez az ár rés, a bolt haszna) hogy neme fentebbment az ára.Az én részemen rengeteg új árunak magasabb lett a fogyasztóiára.Ezért nem is csodálkozom ,hogy egyre kevesebb a vevő.Csak nehogy ezmiatt létszám leépítés legyen.
 

 
A mi boltunk - február 03. E-mail
2011. február 03. csütörtök, 20:57

Ma bejött a boltba egy őrült fazon,szerintünk hajléktalan .De nem ez a csoda inkább az, hogy össze vissza beszélt folyamatosan megállás nélkül.Olyanokat mondott ,hogy ő feltalálta a napelemes hajszárítot és ,hogy neki van egy milliomos barátnője Hajduszoboszlon és ő biciglivel elment hozzá stb... Leírni is alig tudom hogy nézett ki.A lábán jégkorcsolya a fején sapka és annak a tetején egy ezüst fejhalgató rongyos hátizsák koszos rongyos ruha,A hab a tortán az volt,hogy vett egy  zsemlét s egy csomag vaníliás cukrot és számlát íratot róla.Amikor a főnökasszony mondta neki hogy ne hülyéskedjen már .Felháborodva modta hogy feljelenti a boltot úgy mint a Tescot mert hogy onnan ki dobták.Így inkább megírtuk a számlát.

 
A mi boltunk - február 02. E-mail
2011. február 02. szerda, 18:46

Megtudtuk, hogy a nyáron vonalkódos rencert szerelnek be a boltban .Megoszlik a kollegák közt a vélemény, hogy jobblesz -e vagy nem így dolgozni ,Kicsit félünk, hogy soklesz a meló vele s így a nyári szabinkat nem tudjuk majd ki venni,Én remélem ,hogy ez nem így lesz ,hisz mi szeretnénk elmenni nyaralni úgy ahogy miden évben elmegyünk a családdal.Szeretnék a gyerekeimmel is itthon lenni mert évközben alig tudunk együtt lenni.

 
A mi boltunk - február 01. E-mail
2011. február 01. kedd, 19:42

Szombaton oda attam egy vevőnek kölcsön egy termékismertetőt ,hogy áttudja olvasni .Ez az újfajta kenyerek,és dúsított termékek ,összetevőiről szól.Ma vissza hozta és amiért én kölcsön adtam neki a termékismertetőt ,hozott nekem ő is egy írást, ha van kedvem olvassam el.A címe :A parlagfű védelmében.Haza érve elolvastam ,Igen érdekes cikk sok igazság van benne .Többek között az ragadt meg legjobban  bennem,hogy ha valaki allergiás a parlagfű pollenjára annak ,amikor még kicsi,gyenge a parlagfű akkor fogyasztani kell rendszeresen pl.:salátákban vagy épp ahogy mi akarjuk ez a fantáziánkra van bízva.Ha eljön a pollen szezon addigra felismeri az imunrencerünk és nemjön elő az allergia.Úgy is lehet.,hogy még gyenge parlagfüvet megszárítjuk és télen is lehet fogyasztani.Én nem vagyok allergiás rá de ha azlennék kipróbálnám.

 
A mi boltunk - január 31. E-mail
2011. január 31. hétfő, 18:55

Ma egésznap polcok feltöltésével töltöttük az időt.Semmi extra nem történt,.Esetleg  ma a legizgalmas dolog ami tötént velem ,hogy elejtettem az árazógépet s az darabokra hullot,.Elkeztem összeszerelni de mivel a nyomtatófej is kiesett így a kezem úszott a tintától.Utánna hypoval és miden mósoszerrel mostam a kezem de még mindig tintás.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 8

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 408 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs