Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - Január 28 E-mail
2012. január 28. szombat, 18:36

Tegnap délután egy kedves vásárlónk vett egy rekesz sört .Nálam fizetett és nem hozott csere  üveget és rekeszt így keresnem kellet a rekesz kódját .Nehezen találtam meg mert ritkán kell a rekeszt beütni mert általában csere szokott lenni.Még a koleganőmet is kérdeztem nem-e tudja a kódot ahogy keresgetjük ,megszólalt a vásárlónk hogy megfogja jegyezni mert mindig ő miatta keresgetjük a kódot .Végül ahogy megtaláltam kétszer el ismételtem neki.Ma  újra jött a vevőnk és kenyérel szolgátam ki ,viccesen megkérdeztem tőle mi a sörös rekesz kódja .Mit ad az isten tudta  mivel én is meg jegyeztem hogy 1000119.Gratulálok Zoli

 
A mi boltunk - december 19 E-mail
2011. december 19. hétfő, 11:47

Karácsonyra készülünk!! De sajnos a mi boltunkban ez egyáltalán nem vehető észre .Mult hétem egész héten délutános voltam .,valami borzalom milyen kevés vevőnk volt .Mindenki a nagy multikba mennek vásárolni.Majd szenteste napján rohangálnak még egy-két elfelejtett dologért.Lesznek olyan vevők is akik zárás után ott kopogtatnak az ablakon ,hogy engedjük be .Olyankor már mi is sietünk össze takarítani ,hogy minél hamarabb a családunkal legyünk.Ezek az emberek úgy gondolják minekünk az a dolgunk, hogy az ő fenekük ki legyen nyalva és a többi nem érdekli!!!!Tisztelet a kivétel.

 
A mi boltunk - november 26. E-mail
2011. november 26. szombat, 17:53

Pénteken 12-h körül állok a pénztárban ,vevö alig van a boltban .Belép az ajton egy vásárló és oda szól nekem ,hogy van nála olyan árú amit másik boltban vásárolt és hozta oda nekem mutatni.Belenéztem a szatyorba és láttam ,hogy elég sok árú van a táskábanahoz ,hogy megjegyezzem mik is vannak nála.Meg kérdeztem tőle elhozta -e a blokkot a másik boltból.Nem várt hangon, szinte felháborodottan válaszolt, hogy igen.Válaszoltam neki hogy akkor nyugottan viheti   az üzletbe a cuccait és evvel továbléptem az ügyön.Kis idő múlvazöldség osztályról oda szól a kedves vásárló .Hogyan mérje le a hagymát amit venni szeretne .Válaszoltam kedvesen hogy a pénztár méri az zöldség árut,.Erre ő akkor minek van az a mérleg ott az zöldségen .Elmagyarázom hogy azért ha valaki tudni szeretné hogy van-e már egy kiló az az áru amit megakar vásárolni akkor megtudja nézni.Akkor már láttam hogy ez nem egy egyszerű vevő mert már jött is a kérdés ,hogy honnan tudja ő hogy a pénztár méri az árut .Szépen mondom neki ,hogy ki van írva a mérlegre.Oda sétál és elolvassa ,de már kezte is a mondokáját hogy ide csak az van írva hogy a zöldséget a pénztárnál mérik és azonkívül van itt gyümölcs is meg sok más is. Abba a pillanatban jöttem hogy ez az a vevő aki a bele kötött abba hogy a citrom akció nincs ki írva jól (pedig minden oda volt írva) és végül amikor mondtam hogy minden oda van írva csak el kellet volna olvasni akkor abba kötött bele hogy nem egyforma betűkkel van kiírva.Akkor nagyon felbosszantott.Most végre jött egy másik vevő és nem kellet vele foglalkoznom ,mert biztos most is felboszantott volna .Látszik rajta hogy ő ezt élvezi .,Hisz ő hagymát vett ami zöldség és nem gyümölcs.!!!!!

 
A mi boltunk - november 20. E-mail
2011. november 21. hétfő, 16:06

Tegnap (vasárnap )dolgoztam! Ezbben nincs semmi nagy szenzáció ,mert egy hónapban egy vasárnap esik mindenkire a sor.Nyugis vasárnap volt . Minden úgy zajlott ahogy szokott .Az emberek felébrettek eljöttek friss kenyérért és pár deka felvágottért.....Zárás elött párpercel be jött egy férfi vásárló és szép nyugottan vásárolgatott.Már mikor öt percel elmúlt 10.30. a kolleganőm megszolította hogy legyenszíves egy kicsit sietni mert zárnánk.Erre a kedves vásárló azt válaszolta (még nem végzett és örüljünk hogy bejött egyáltalán) Szívem szerint azt válaszoltam volna hogy most azonnal fizessen és huzzon innen a francba.De erre mi meg vártuk, hogy végezzen és távozzon ,és reméljük minél kevesebb ilyen kedves vevőnk lesz!!!!

 
A mi boltunk - november 09 E-mail
2011. november 09. szerda, 17:19

A számítógépes rendszer beszerelésekor leltárt kellett készíteni.Mivel leltár 1 évben 1-szer van így úgy gondoltuk hogy az éves őszi leltárt megússzuk.Tévedtünk.A hétvégén vasárnap leltár lesz.Ennél utálatosabb és fárasztóbb munka nincs a kereskedelemben.A leltár előtt 1 héttel raktárakat és polcokat pakolunk és súrolunk.Ami még rosszul érint engem  hogy vasárnap egésznap a boltban leszek én is és az egész brigádHétfőn 12 órás munkaidőbosztásban lesz fele társaság , köztük én is. A másik fele pihenős.

 
A mi boltunk - október 07 E-mail
2011. október 07. péntek, 16:47

Sokszor írtam már hogy hála istennek, hogy normális vevők járnak hozzánk a bolba.Na de ma kifogtam megint egy idiótát.Pénztárban dolgoztam .Jött egy férfi vásárló aki lédig (mérős)citromot hozott a pénztárhoz.Szépen beütöm a kódot és lemértem a citromot.,erre ő rámszol hogy nem áron mérem az árút mert 189ft van ki írva.Én mondom neki hogy a hállos citrom annyi ami 1/2 kg .Erre ő azt mondja hogy nem jól van kiírva .De mivel nyitás előtt én írtam ki ezért tudtam hogy ki van írva  az ár , hogy csomag hogy hállos és hogy honnan származik.Elmagyarázom neki mindezt .Erre ő azt mondja hogy a számok nagy betűkkel vannak írva és a többi pedig kis brtűkkel.Na most keztem elveszteni a türelmem és keztem már én is ingerült lenni .Szépen megmagyaráztam neki hogy minden ki van írva csak elkellene olvasni és nemcsak nézni ki a fejéből és itt a pénztárnál variálni.Akik utánna álltak a sorba már láttam hogy mosolyognak rajta.Végül elvitte a lédig citromot ,.Távozása után legalább tíz percig még szidtam !!!!! NAGYON FELBOSZANTOTT!!!

 
A mi boltunk - szeptember 26. E-mail
2011. szeptember 27. kedd, 17:08

Kapott a bolt egy super kenyszeletelőgépet . Csak be kell tenni a kenyeret egyben, és gyönyörű egyforma szeletekben jön ki a kenyér. A vevőink nagyon örülnek neki mert így a nagy 3 kg-os kenyeret is tudjuk szelni . Ha buli van lehet jönni szép szeletekre vágott kenyérért.

 
A mi boltunk - szeptember 18. E-mail
2011. szeptember 18. vasárnap, 18:16

Tegnap merényletet követtem el az új köppeny ellen.Annyira rosszul éreztem magam benne ,hogy el vittem a sógornőmhöz.(Ő varónő) Megpróbáltunk valami értelmes munkaruhát csinálni belőle .Külömben nem én vagyok az egyedüli aki utálja hordani .Lehet, hogy ezt hívják hiúságnak? De szerintem egy munkaruha sem mindegy hogy áll az embereken!!!!

 
A mi boltunk - szeptember 09 E-mail
2011. szeptember 09. péntek, 18:45

Ma ismét meggyőzödtem róla,hogy a legtöbb vevőnk inteligens és becsületes. Az történt, hogy a pénztárban dolgoztam és egy férfi vevőnk  (minden nap bejár a boltba) 20.000-ressel fizetett . Beütöttem a gépbe hogy 20.000 Ft az egyből kiírja mennyit kell vissza adjak.Erre a vevő mondja hogy ad aprópénzt és sajnos ez engem sajnos összezavart.Végül egy ezressel többet adtam vissza.Ahogy elment rá is jöttem a hibámra és szóltam a főnökömnek.Cassa zárásnál ki is jött a hiányom.Másnap  bejött és szóltam neki persze a vezető jelemlétében .Ő erre egyjáltalán  nem varjált és ideadta  apénzt . Örülök neki hogy ilyen rendes és normális emberek is járnak a boltba.

 
A mi boltunk - szeptember 06 E-mail
2011. szeptember 06. kedd, 16:12

Ma kiosztottok az új köppenyeken.Nekem nagyon tetszik,mert a fehér köppenybe tettek egy kis zöld mintát,a szabása se lenne rossz.Sajnos még is van egy kis hibája mégpedig h mindenkinek legalább egy számmal nagyobbat adtak.Szerintem nevetségesek leszünk benne mert mint ha zsákot húztak volna ránk.Mivel mindenki 2db-ot kapott ezért megszabták hogy hétfőtől csütörtökig mindenki ezeket hordja és péntektől vasárnapig a régi piros mintásat.

 
A mi boltunk - augusztus 18 E-mail
2011. augusztus 18. csütörtök, 15:46

Bocsi a helyesírási hibákért amiket néha ejtek .,de sokszor sietek írni ,és csak utólag veszem észre a hibákat .Talán ha olvassátok a cikkeimet elnézitek nekem mert tudjátok, hogy egy boltos vagyok és nem egy magyar tanár.(de szerintem néha ők is tévednek)

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 197 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs