Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

Karácsony közeleg E-mail
2010. november 03. szerda, 16:52

Hiába gondolkozom azon, hogy mit vegyek  szeretteimnek az idén karácsonyra, nem jut  eszembe semmi. Hiába megyek és ásom ki a kutyákat a sárból, mentem ki Macska Laci bácsit a fagyos káposzták közül, semmi. Pedig tudhatja mindenki, aki a svédtornában járatos, hogy nemcsak kapni, adni is jó.

 

Így hát bemegyek, be a szobába, és tovább töröm a fejem. Ahogy így töprengek, kedves barátom jut az eszembe, aki a karácsonyi ajándékozás valóságos mestere. Még ifjú  korában  egyszer szentestén barátjának anyukájához sietett, hogy  megajándékozza  őt egy döglött kutyával, melyet az utcán talált.

A kutyus kopogósra fagyott a kemény hidegben, így aztán könnyű volt a bejárati ajtónak támasztani. Tehát odatámasztotta az ebet az ajtónak, majd  becsöngetett. Barátom barátjának anyukája kinyitotta az ajtót, a fagyott kutya pedig rádőlt a lábára. Erre barátom barátjának anyukája elkezdett sikoltozni, miközben kedves barátom  rohant le a lépcsőn elváltoztatott hangon  rikoltozva: „Tisztelt asszonyom, öné ez a helyes kis kutya?”

Mit tudnék ehhez hozzátenni? A pénz nem boldogít.

 

Szóljon hozzá!

A regisztráció nélküli latógatók hozzászólásait, csak az adminisztrátor ellenőrzése után jelenítjük meg!
Regisztrálj - mielőtt elviszik előled!

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 854 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs