Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

Macskanadrág E-mail
Írta: Csukásné Kis Olga   
2018. november 06. kedd, 14:30

Macskanadrág

Ez a napló továbbra is rólam, Micikéről szól. Nem kívánom megsérteni mások személyiségi jogait a róluk szóló történetekkel. Az eset szereplői beleegyeztek a közlésbe. Azért egy kicsit én is részese voltam az eseményeknek, mint néző.

Olga cica egész délelőtt dolgozott itthon, indult volna munkába. Átöltözött, mert ezeknek a nagy cicáknak folyton át kell öltözniük, mert nincs egy rendes bundájuk, amit mindig viselhetnének!

Hogy pontosabb legyek, csak átöltözött volna, de nem találta a nadrágját. Rohangált a házban, belesett minden helyiségbe, de a nadrág nem volt sehol. Kezdett ideges lenni, ami különben nem szokása, de most mégis vibrált egy kicsit, mert már túlment azon a minimális időn, amit öltözködésre szánt és nem szeretett volna elkésni a munkájából.

Egyszer csak hirtelen megállt a rohangálásban és felhívta telefonon Pali macskát. Én csak azt hallottam, hogy azt kérdezi Olga cica: „Milyen nadrág van rajtad?” Pali macska válaszolt valamit, Olga cica meg elkezdett nevetni! Alig tudta abbahagyni a nevetést és láttam rajta, hogy minden feszültsége megszűnt. Újra aktív és céltudatos lett, és főleg jókedvű.

Láttam, ahogy benyúl Pali macska szekrényébe , elővesz onnan egy nadrágot, fölhúzza és már el is viharzik a munkájába. Persze tőlem elköszön, mint ahogy máskor is! És biztosít arról, hogy siet haza!

Amikor elment, volt időm gondolkodni, és összeraktam az eseményeket. Olga cica azért nem találta sehol a nadrágját, mert Pali macska véletlenül azt vette fel az övé helyett. Amikor Olga cica meghallotta, hogy milyen nadrágban van Pali macska, egyből rájött, hogy megvan, amit keresett! Nagyon mulatságosnak tartotta az esetet, azért kezdett nevetni.

A cicák nem tudnak ilyen hangosan örömködni, de azért ők is vidítónak tartják az ilyen, és ehhez hasonló történeteket.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ilyen a Micikékkel sohasem eshetne meg! Bármennyire is benne van a köztudatban a macskanadrág kifejezés, a Micikék nem hordanak nadrágot, így nem is tudják felvenni a másét!

A Micikék nem ékeskednek idegen bundákban sem!

 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 4216 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs