Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja - Hó, szünet, bili
Timi és családja - Hó, szünet, bili E-mail
2014. február 04. kedd, 08:19

Gyönyörűen süt a nap. A síszünetnek vége, vagy inkább szánkószünetnek:)

A szünet mindig .  Most láttam, hogy mikor Andris tavaly beteg volt, és örömében kiírta a fészbúkra: „BETEG VAGYOK HOLNAP SE JÖVÖK SULIBA HAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!„ Most mit modjak neki? Ne örülj, ne örülj nyilvánosan, ha már beteg vagy.. De hát Ő megtalálta,hogy mi a benne:)

A gyerkőcök nagyon örültek a hónak. Panni és Andris iglut kezdett építeni, aztán volt még hócsirke, hóhörcsög..  A félévi bizonyítványokon is túl vagyunk,  senkié nem lett különösebben rossz és mindenki meg tudja magyarázni. Panninak nincs mit, Andrist minden más érdekli, Ákosé jobb, mint tavaly, nekem meg hat gyerekem van..  

Éppen nem voltam itthon, mikor a fiúk kitalálták, hogy sütnek palacsintát, és mivel unták a sok palacsinta kisütését, megtanították a Húgukat is. Most állandóan azt sütne. Nagyon ügyesen csinálja, és ennek a bátyjai is nagyon örülnek. :)

Elromlott a mosógépünk. Ez egy fokkal jobb, mint mikor a fagyasztó romlott el. Mert az tovább zúgott, világítottak a lámpái, színlelte a működést. Míg egyszer csak diszkréten elkezdett bűzleni, úgy, hogy még mindig csukva volt a teteje. Ákos kinyitotta egy pillanatra, de annyi is elég volt a hullaszagnak. Még most is rosszul vagyok, ha eszembe jut. A mosógép legalább nem büdös. Nem volt hajlandó szivattyúzni, a gombjai sem reagáltak már. Nyolcan vagyunk, és az rengeteg szennyest jelent. Tehát muszáj mosni. A Mamáét kölcsönkaptuk, úgysem használja. Forgódobos mosógép és külön centrifuga. A gyerkőcök érdeklődve nézték: „És, hogy fog ez mosni?” Mondhatni én nem voltam túl lelkes, de azért kimostam vele párszor. Amellett, hogy tiszta szösz volt mindennekem is fájt a hátam, de nem ez volt a legrosszabb. Mivel néhányszor kimostam így is, aztéves következtetés alakult ki: ez így.  Nem mondom, hogy így lehetetlen kimosni, de nehogy már életem végéig.. Van a klasszikus betelik a pohár, vagyis nálam felrobban a bili.. Az akkor következett be, amikor elhangzott: úgyis elromlik, régen sem volt automata mosógép. Na nem., most tényleg örüljek, hogy nincs a környékünkön patak??  Miután a képzeletbeli bili felrobbant, darabjai és tartalma szanaszét hevertek.. Találtam egy szimpatikus mosógéphirdetést.. szép, okos, ügyes és éppen most mos is:) Adieu szöszök, retró mosás, bili…!

002_461x614002_461x614003_614x461003_614x461004_614x461004_614x461005_614x461005_614x461009_614x461009_614x461

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 928 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs