Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Írás Szépirodalom Tánczos G. Károly Kosztolányi Tánczos G. Károly (Carlofranco): Kosztolányi az alvilágban 48. (Humbik könyve; Növények, állatok stb.3. [Figyelmetlenség miatt rövid – a szerző megjegyzése])
Tánczos G. Károly (Carlofranco): Kosztolányi az alvilágban 48. (Humbik könyve; Növények, állatok stb.3. [Figyelmetlenség miatt rövid – a szerző megjegyzése]) E-mail
Írta: Tánczos G. Károly   
2013. augusztus 12. hétfő, 05:56

A követhetetlen polpikot az Előszóban már említettem.

A végére hagytam azt az állatot, amelyik már most az imperialista világ érdeklődésének a középpontjában áll, nevezetesen a Bolhát, Akit A Vakondok Se Látott, De Érezte Csípését! A bolhát, amelynek fosszíliája megrengetheti világunk alapjait nem csak képletesen értve! Sok mindent tudok, de semmit nem árulok el róla! Van sokkal fontosabb is a pénznél, s hiába, hogy a Föld mélyének titka milliónyi pénzt hozhatna nekem, senkit nem avatok be tudásomba! Ha illetéktelen kézbe jut, annyit jelentene, hogy „finita la commedia”! Könyörögve kérlek titeket, jobb érzésű embertársaim: ÁLLÍTSÁTOK MEG KONDÚRT, A GONOSZ FŐVARÁZSLÓT!

  Ennyit röviden e színes nép náluk is színesebb élővilágáról! E föld isteneket termő táptalaja mesébe illő életformáknak is otthont, menedéket biztosít.

     Még egy, már-már a humbik apoteózisával felérő megjegyzés: minden évben, a vulucsorgatás havának 38. napján megemlékeznek a struggle for life áldozatairól. Színes köveket szórnak szanaszét hazájuk földjén.

 

Szóljon hozzá!

A regisztráció nélküli latógatók hozzászólásait, csak az adminisztrátor ellenőrzése után jelenítjük meg!
Regisztrálj - mielőtt elviszik előled!

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 623 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs