Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja - Dolgok
Timi és családja - Dolgok E-mail
2013. április 01. hétfő, 20:52

 

Nem hervadunk el

Panni izgatottan készült a locsolkodásra, összeírta a készíteni valókat és végig a sarkamban volt. Együtt főztünk, sütöttünk, gyúrtunk és pihentünk. Nemhogy szívesen segít, konkrétan le sem lehetne rázni. Szívesen csinál mindent a konyhában. Néha átfutott a fejemen, hogy ezt gyorsabb lenne egyedül, de együtt viszont , minek rohannánk. Fújtunk ki pár tojást, az egyik felrobbant. Filctollal nefelejcseket, csillagokat, négylevelű lóherét, patkót rajzoltunk rájuk. Ő csinálta a kókuszgolyókat és a sonkás falatokat is. Etette a vendégeket, Apunak még dobozba is pakolt, hogy vigyen a Mamának. Anyu szemét pár napja műtötték, jól van. A látása fokozatosan javul, az árakat már látja. Segíteni akartam neki lapátra söpörni a szemetet, de nem hagyta. Jól van, mondom, majd nézlek. Úgyis a látásoddal van gond, majd látok helyetted. Aput azért ugráltatja, neki kellett felmosni, két napig gyűjtötte hozzá az elszántságot és ma reggel végre elkészült. Aput boldogítom az újdonsült tudományaimmal, néha felvilágosít, hogy tulajdonképpen a semmit tanulom. Olykor tudom, igaza van..  de azért ezt neki nem mondom meg. Iszonyat sok az kötelező irodalom ebben a félévben és a beadósok is itt vannak a nyakamon. Az előbb néztem meg nagyjából, „hogy mi lesz itt” érzésem lett tőle, így nem nézegettem sokáig. Holnap komolyan nekiállok. volt a tavaszi szünet,takarítottunk, sütöttünk - főztünk, filmet néztünk. Pénteken öt perc nyugtom nem volt, Anya így, anya úgy, anya ez, anya azBetiltottam az anyázást. Aztán lettem bépont, mami, drágaidösanyám.. így-úgy, ez meg az.

 Panni sokat rajzol. Nemrég rajzolt egy fiút és egy lánytmindkettőjük fejénél egy szív alakú gondolatbuborék volt. A fiú gondolatbuborékában a lány volt, a lányéban a fiú:) Egy másik képe fölött ez olvasható: Laczi Anna : hogy föl az ember. Először egy pólyás kislány, majd tipegő, aztán táskás, nadrágosrövidhajas. Hosszúhajas szoknyás, majd egy görbebotos. A lányom komoly dolgokon gondolkodik:)

A gépünk szkennelés közben sajnos külön választotta a gondolatbuborékokat..

beolvass0104_262x287beolvass0104_262x287beolvass0106_448x620beolvass0106_448x620beolvass0108_818x251beolvass0108_818x251beolvass0113_195x206beolvass0113_195x206 {jcomments on}

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 1847 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs