Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja- Boldogan
Timi és családja- Boldogan E-mail
2011. május 16. hétfő, 09:00

 

Hol is hagytam abba..

  Pityu rendben hazaért Olaszországból. Készített egy csomó képet. Az anyáknapi ünnepségeken sikerült végül ott lennem, hála Apának. Pannié háromnegyed ötkor kezdődött, Andrisé elméletileg ötkor. Ahogy a lányomé véget  ért, mint a szélvész vágtattunk ki az oviból, be a kocsiba, át a sulihoz. Szerencsére nincs messze egymástól a kettő, Jász utca- Főtér. Alig késtem valamicskét Andristól, nagyon- nagyon örültem. Bántott a dolog, most döntsd el kihez mész, mikor mindkettő úgy vár… Aznap délelőtt  ezért nem is volt jókedvem, „Mint az ürge akit épp kiöntöttek” :) Nem bírom a tehetetlenséget, mérgelődtem ( nah jó, hisztiztem :)) )  Apa meg csak néz, és mosolyog.. ettől is frászt kaptam.. – Te pedig mit szeretsz rajtam? Nem látod, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok? Tömegkatasztrófa..  Este, amikor már szerencsésen túl voltunk mindenen, ránéztem:

- Ugye nem vagyok teljesen hülye?

– Nem teljesen.

–Örülj neki, ha normális lennék, szóba sem álltam volna veled… és most egy normális nővel, két gyerekkel ideálisan, tökéletes családban élhetnél.

 –Boldogtalanul..

A május igen sűrű hónap, ünnepek, vendégeskedés, vendégfogadás, gyerkőcöknek témazárók, kirándulások, szülőik . Sőőt,megyek a Macskaközbe is:) A vizsgáim a héten kezdődnek.. brrr, nem szeretek vizsgázni. Végre nyílni kezdtek a rózsák, a veteményem is szépen nő. Bár mondjuk az édesburgonya nem jött össze, elrohadt. Vagy nem így szaporodik, vagy nem tudom.. Egyenlőre feladom, nem próbálkozom vele tovább, úgyis van egy csomó csicsóka a kertben.

Elindult egy új alkalmazás, az Ivisz mezténlábas fészbúkja,” net-kommuna” Jobbra találod, rákattintasz, és már ott is vagy. Be kell jelentkezni, és már használhatod is. 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 374 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs