Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója Bridzsitdzsonsz naplója 39.
Bridzsitdzsonsz naplója 39. E-mail
2011. május 15. vasárnap, 15:07

Helló, helló mindenkinek...kellemes vasárnap délutánt! Nálunk igazi punnyadós,kissé esős idő van de ez nem szegi kedvemet, hogy leírjak egy esetet. Tegnap egy híres helyen voltam egy híres lovasversenyen és egy még híresebb "celeb" vendég is jelen volt.Ha leírom, hogy az illető mit produkált bizonyára kitaláljátok, hogy kiről van szó. Úgy történt, hogy eme kedves ember volt a hajtója egy gyönyörű fogatnak és az egyik éles kanyarban elvesztette uralmát a lovak felett és ráhajtotta őket a kihelyezett bólyákra és letarolta a növényeket is, amiket a bólyák mellé helyeztek. Erre az emberek elkezdtek bekiabálni, hogy : " Mi van, megint be vagy tépve?" És persze fujjogtak meg satöbbi. Nos ez a kedves prominens személy nem volt más, mint S.András. A teljes nevét nem írom le,nehogy megsértsem a személyiségi jogait. Én személy szerint örültem annak, hogy ez az ember bebizonyította, hogy nem csak autó nem való alá hanem még lovaskocsi sem.

Magamról annyit, hogy semmi különös nem történt velem attól eltekintve, hogy talán alakul valami a mgánéletemben. Csak óvatosan kezelem  a dolgokat, mert nem akarok pofára esni. Ha lesz valami fejlemény megosztom veletek. Mára ennyit, sziasztok és minden jót!!!

 

Szóljon hozzá!

A regisztráció nélküli latógatók hozzászólásait, csak az adminisztrátor ellenőrzése után jelenítjük meg!
Regisztrálj - mielőtt elviszik előled!

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 532 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs