Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja-Hétvége
Timi és családja-Hétvége E-mail
2011. március 16. szerda, 09:57

 

 

Hétfő érzésű szerda a mai

Elszaladt a hosszú hétvége, annyi mindent akartam ezen a négy napon .. A gyerkőcökkel tanulni, a kertben időzni, a projektemmel haladni, nagytakarítani, lustálkodni,játszani,filmet nézni, olvasni, sütit sütni, nekem is tanulni kellene, mert nem szeretek hülye lenni :)

A gyerkőcökkel kibeszéltük a szabadságharcot, és verset tanultunk, lenyírtuk a sövényt, aztán felfüstöltük a szomszédot:)

Interjúalanyért kuncsorogtam, a vizsgához, és olvastam is hozzá.. Nagyon érdekes egyébként,  ahogy az emberek megtanulják használni, úgy változik a hozzáállásuk.  Hasonló az élethez..  Tudnék róla beszélni, sokat.. :D

Tegnap délután  a szüleimnél voltunk, ott volt az Öcsém is a lányaival. Panni nagyon örült a lánytársaságnak, közölte is hogy : „Az a baj hogy nincs két nővérem”  Mindjárt kettő is..:) Folytonos céltáblája vagyok a „És hogy megy a suli?”és a „Mi leszel ha nagy leszel?” poénoknak.. Vani az Öcsém lánya, matekoztam vele egy kicsit (ő is akarta, vagy legalábbis azt mondta :D ) Jön az apja:

- Te mi is akarsz lenni?- láttam mi jön.. mondom:

 –Tanár?

–Hogy bírod a kudarcot?  - …

 

Vettem múlt héten tibeti kefir gombát,múlthét  kedden elméletileg fel is adták. Ez egy olyan gomba, amit egy napra tejbe kell tenni, finom és nagyon egészséges kefir lesz belőle, mármint a tejből. Gombát megfürdetni, és mehet a friss tejbe. Nem messze tőlünk, tartanak még tehenet. Ott szoktunk tejet venni. Több mint egy hete van a postán, úgy hogy elsőbbségivel, és nem Tibetből jön. Lehet már a saját lábán ér ide…

 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 296 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs