Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója Bridzsitdzsonsz naplója 18.
Bridzsitdzsonsz naplója 18. E-mail
2011. február 25. péntek, 19:28
Sziasztok!
Olyan szuper hetem volt de annyira örülök,hogy végre vége lett...most jöhet a nagy semmittevés.A hétvégén az apukám szülinapját ünnepeljük (még mindig) egészen pontosan a 65.-et.Az anyukám rendel valahol egy feketeerdő tortát.
Alig várom már,hogy egy nagy szeletet megehessek,mert mostanában az édességekkel csínján bántam.Egyébbként az apukám egyáltalán nem tűnik 65 évesnek mert fiatalos és energikus.Remélem ez így marad az elkövetkező 35 évben is.
Szombaton mérekezek,úgy érzem,hogy ezen a héten is sikerült hozni a formámat,mármint a minusz 1 kilót.A legjobb visszajelzés a fogyásom sikerességére az,hogy a munkahelyemen már megjlentek az első rosszindulatú megjegyzések.Pl. olyanok,hogy mit játszom az agyam azzal,hogy gyümölcsöt eszek és hogy nem most kellene elkezdeni és nem kellett volna hagyni,hogy ennyire meghízzak és,hogy úgy sem fog sikerülni stb...stb...
Nos én ezeket a sárga irigység első jeleiként értékelem és egyáltalán nem haragszok érte,sőt...Olyan jó lesz majd látni ezeknek az embereknek az ábrázatát amikor elérem a célomat,és ők meg majd lesnek,mint hal a szatyorban.A kétkedőknek pedig üzenem,hogy hallottam egy mondást és annak útmutatása alapján élek:
HA MEG AKAROK TENNI VALAMIT AKKOR TALÁLOK RÁ OKOT,HOGY MEGTEGYEM DE HA NEM AKAROK MEGTENNI VALAMIT AKKOR TALÁLOK RÁ KIFOGÁST,HOGY MIÉRT NEM TESZEM.
Ugye milyen igaz?Vannak akik állandóan kifogásokat keresnek,hogy megmagyarázzák miért nem képesek megtenni vagy bevállalni valamit.Gondolom ti is ismertek ilyen embereket.Nos engem ezektől kiráz a hideg.Talán jobb lenne néha őszintén bevallani gyöngeségeinket vagy pedig azt,hogy már nem akarunk semmi izgalmasat az élettől!!!Sokan mondták a fogyókúrámra,hogy : Én nem tudnám megenni a húst kenyér vagy tészta nélkül.
Erre én azt mondom: Hát ne edd!Véletlen se tegyél erőfeszítéseket!De ne gondold,hogy a jó dolgok mindig a helyedbe mennek!Néha neked is meg kell emelned a seggedet ha nem akarod leírni magadat örökre!!!
Húú,most egy kissé elszaladt velem a ló.Bocs ha okoskodó lettem volna de nem szeretem ha valaki akar valamit,én tudok segíteni a "problémáján" és az az első szava,hogy én így nem...én úgy nem.
Majd legközelebb finomabb leszek és bocsánat ha a szókimondásommal megbántottam volna valakit aki esetleg magára ismert ezen mondatok olvasása közben.
 
Nos mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és ajánlom szives figyelmetekbe a fórumon a "3 szavas mese" c. játékot.Én is írtam hozzá,csatlakozzatok ti is!Pusszka.Bridzsit.
P.S.:Küldök egy virágot,hogy legyen egy kis tavasz filling ebben a hülye havazásban. Ó,ez egy egész ágyás lett.
 

Hozzászólások 

 
#2 E.Heni 2011-02-28 09:46
Drága Bridzsit!Magamr a ismertem,de néha fel kell nőni egy-egy feladathoz,hogy ne törjön bele a bicskánk.Ez is egy folyamat,ahhoz, hogy felérj lentről kell kezdeni.Te már ezen túl vagy hál' istennek,csak így tovább!!!Példaé rtékű amit csinálsz,de ne ítélj el senkit. ;-)
 
 
#1 lnestimi 2011-02-26 11:20
!HAJRÁ BRIDZSIT!Hadd sárguljanak, aztán majd keresgélhetik az állukat a földön ;-) Már a kitartásod és a céltudatod is irigylésre méltó.
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 991 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs