Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója Bridzsitdzsonsz hozzászól Bridzsitdzsonsz naplójához
Bridzsitdzsonsz hozzászól Bridzsitdzsonsz naplójához E-mail
2011. február 02. szerda, 21:10
Igaz én Bridzsitdzsonsz vagyok aki naplót ír de most kellő szakértelem nélkül én is hozzászólnék Tivor diétás tippjéhez.
Először is tisztázzuk:fogalmam sincs ki ez a kedves Tivor és egyáltalán nem szeretném megsérteni de azt hiszem félreértette a szándékomat.Én nem egy szuperwomen vagyok aki különféle mesterséges anyagokkal manipulálja az agyát és a testét...én egy olyan étrendet próbálok kialakítani ami életfogytig tartható.Ugyanis azoknak az embereknek akiken annyi fölösleg van mint rajtam,olyan étrendet kell találniuk amivel lassan,hatékonyan és maradandóan lehet fogyni.Itt a hangsúly a maradandón van és ez csak akkor megvalósítható ha életünk végéig "diétázunk".Azt gondolom,hogy éveken keresztül nem lehet porokat szedni még kiegészítésképpen sem,túl azon én nem bízok semmiben ami "műanyag".Persze tudom manapság szinte kikerülhetetlen,hogy ne együnk mesterséges szinezéket,tartósítót,ízfokozót de éppen ezért nem kellene még tudatosan ezek mellé bevinni más idegen anyagokat.A szálkásítás legtöbbünknek nem mond semmit hiszen nem testépítő bajnokok akarunk lenni,mindössze szeretnénk megszabadulni 10-20 kg-tól.
Mindezek ellenére örülök kedves Tivor hogy megosztottad véleményedet és biztos vagyok benne,hogy sokaknak hasznára is fog válni és neked pedig sok sikert kívánok ahhoz,hogy elérd azt amit ezzel a diétával szeretnél!
Üdvözlettel:Bridzsit.
 

Hozzászólások 

 
#1 lnestimi 2011-02-04 21:19
Szia Bridzsit:)!
Örültem hogy végre találtam egy természetes édesítőt:a stíviát,ami egy növény. Én kivonatot készítettem belőle.Tényleg édes,de büdös.Olyan szaga van mint amikor a virág szára el kezd rothadni a vázában.. Szegény indiánok pedig állítólag ezt ették..
Puszi:) Timi
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 335 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs