Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Írás Így írtok Ti Anasztázia - ajánlom ezt a könyvet minden tiszta lelkű embernek! (Jarilo)
Anasztázia - ajánlom ezt a könyvet minden tiszta lelkű embernek! (Jarilo)
Írta: Jarilo   
2011. február 01. kedd, 19:36

Részletek Vlagyimir Megle Anasztázia c. könyvéből
Ez a könyv több, mint irodalom, mint történet, vagy tanítás, ez a könyv valódi csodákat, kincseket, titkokat tár fel, melyek mindenki számára elérhetőek, igazak, bizonyítottak, melyek bennünk vannak, mint eredendő, és jogos örökségünk, melyeket, ha újra felébresztünk magunkban, s megéljük,  nemcsak önmagunk gyógyulunk meg földanyánkkal együtt, hanem a jelen, s az eljövendő társadalom is. Ajánlom ezt a könyvet minden tiszta lelkű embernek!


A Csenetgő Cédrus, Első könyv

..."Az emberből, a szeretet állapotában, sugárzás árad ki. Ez a sugárzás a másodperc törtrésze alatt visszaverődik az ember feje fölött keringő bolygókról, majd újra visszatér a Földre, és életet ad minden élőnek. A Nap az egyik olyan égitest, amely ennek a sugárzásnak nem a teljes spektrumát veri vissza. Az emberből csak a fényes kisugárzás jut el a Kozmoszba. Így onnan csak áldásos sugárzás tér vissza a Földre…

    Amikor egy ember rosszindulatú érzések hatása alatt van, sötét sugárzás árad ki belőle. Ez nem tud felemelkedni, ezért behatol a Föld belsejébe. Onnan visszaverődve vulkánkitörések, földrengések és háborúk formájában tér vissza a felszínre…

    A visszaverődő fekete sugárzás az emberre van legkárosabb hatással. Közvetlenül felerősíti az emberben saját gonosz érzéseit…"

"... A Földön minden – az összes növény, és az összes rovar, – kifejezetten az ember számára lett teremtve. Mindegyiknek meg van a maga feladata és rendeltetése, hogy milyen módon szolgálják az embert. A legjobb bizonyíték erre az a rengeteg féle gyógynövény. Habár a te világodban élő emberek nagyon keveset tudnak arról, hogy hogyan lehet kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségek áldásait..." 

A mag, mint orvos

Anasztázia kijelentette:

– Minden elültetett mag hatalmas mennyiségű kozmikus információt hordoz magában. Ennek tartalma nagyságában és pontosságában is összehasonlíthatatlan bármilyen, ember által létrehozott dologgal. Ezeknek az információknak a segítségével a mag ezredmásodpercre pontosan tudja, hogy mikor kell felélednie, kicsíráznia, milyen nedvet vonjon ki a földből, és hogyan használja fel az égitestek (a Nap, a Hold, és a csillagok) kisugárzásait. Tudja, hogy milyen fajtájú növénnyé váljon, és milyen gyümölcsöt hozzon. A gyümölcsöknek az a rendeltetésük, hogy biztosítsák az emberek életben maradását. Ezek a gyümölcsök hatékonyan képesek harcolni és ellenállni az emberi test bármilyen betegségével szemben. Erősebbek, mint az ember által előállított bármilyen gyógyszer, melyek jelenleg léteznek, vagy a jövőben létezni fognak. Azonban ehhez a magnak ismernie kell az ember állapotát. Ahhoz, hogy a növény az érlelési folyamat során a megfelelő tápanyagokkal láthassa el a gyümölcsöt, feltétlenül kölcsönös kapcsolatot kell létrehoznia azokkal az anyagokkal, melyek egy konkrét ember gyógyításához szükségesek. Pontosan ismernie kell annak a bizonyos személynek a betegségeit, vagy a betegségekre való hajlamait.

Ahhoz, hogy az uborka, a paradicsom, vagy bármely másik növény magja megkapja ezt az információt, a következőképpen kell eljárnunk:

Folytatás a könyvben!


 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 894 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs