Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója Bridzsitdzsonsz naplója 7.
Bridzsitdzsonsz naplója 7. E-mail
2011. január 29. szombat, 22:21
Sziasztok!
 
Képzeljétek a megfázásom súlyosabb,mint gondoltam.Táppénzre kellett mennem és otthon gyógyulgatni.Most beigazolódott,hogy a jéghideg kóla semmit sem ért.A doktornő megnyugtatott,hogy nincsen tüdőgyuszim és ennek igazán örülök.Most pár napot itthon kell töltenem de ezt arra fogom használni,hogy jól kipihenjem magam mert a következő két hétben sok-sok vizsgám lesz.Lehet,hogy tanulni sem ártana!?
Igen...suliba járok és nagyon jól érzem magam abban a környezetben,imádom az osztálytársaimat és remélem ők is engem!!!Bár néha az agyukra megyek a hisztieimmel (ezt nem ők mondták!) Azért jól megvagyunk.
Képzeljétek van az osztályomban egy csaj aki szintén fogyózik és tegnap megsúgta csak itt...és csak nekem...és abszolút bizalmasan,hogy sikerült leadnia 2 kilót!!!
Hatalmas GRATULA!!! Csak így tovább!!!
Ja,és majdnem elfelejtettem,hétfőn megyek vásárolni a szupermarketba....talán megint láthatom a csodálatos kékszeműt.És vasárnap újabb mérlegelés amikor meglesz végre a havi eredmény.Már nagyon kíváncsi vagyok...No majd megírom!Addig is legyetek jók,de ne nagyon!Szép hétvégét mindenkinek!Bridzsit.
 

Szóljon hozzá!

A regisztráció nélküli latógatók hozzászólásait, csak az adminisztrátor ellenőrzése után jelenítjük meg!
Regisztrálj - mielőtt elviszik előled!

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 701 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs