Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Lujza-világ Pofon, tőlem, neked, szeretettel
Pofon, tőlem, neked, szeretettel E-mail
2010. november 15. hétfő, 21:34

Blogolkodom, tehát vagyok


Gondolkodom hová jut ez a világ. Az egyik általam is nagyon kedvelt közösségi oldalon a legújabb szenzáció, a Lófaszküldő Szolgálat. De küldhetünk még stabil agyfaszt vagy pofont is. Ez persze vicces. Meg az is, hogy mostmár nem csak kedvelhetjük, hanem le is szarhatjuk egymást.

Persze jelen pillanatban még igen kevesen veszik a bátorságot, hogy mindenki előtt leszarják a másikat, de a dolog nyilván nem sokat várat magára.Én a magam részéről leginkább magamat szoktam leszarni és jókat röhögök rajta.

Ámde elgondolkodtató, hogy míg pár évtizeddel ezelőtt a lányok húsvétra piros tojást adtak a kiszemelt férfiúnak, az pedig hosszasan udvarolt nekik, addig most egy jó kis agyfasz is megteszi. Milyen a segged, ha hármat lájkolsz lefekszem veled, mit csinálok tíz perc múlva, szétrakom a lában és előveszem a műbránerem…Ilyen és hasonló szellemi gyönyörök várják a lelkes fiatalokat a közösségi oldalakon, melyeket, hangsúlyozom, én magam is kedvelek és használok.

Szeretek elmerülni a trágárság édes világában. Szeretek káromkodni, meglepő, obszcén dolgokat csinálni és kitalálni. Azonban különbséget teszek ezen világ és a belső, intellektuális énem között. Óóó, milyen jó nekem. Egy sznob trágár. Sokan vagyunk így. Sziporkáznak a lófaszok, a lányok egyre-másra vágják szét a lábaikat olyan tejfölös szájú kisfiúknak, akik ugyan rendelkeznek a férfiasság külső jegyeivel, mély a hangjuk, szőrösek néhol, és megkövetelik a boxeralsót, de emellett olyanok, mint Pinokkió. Nem igazi kisfiúk, sokan hazudnak is és ettől nő az orruk, a nagyorrú férfiakból pedig, jelentem, megjöttem. (Egészen addig persze, míg meg nem gondolom magam…)

A gyermekeikkel sok szülő csak valamiféle párzó oroszlán módjára bőget, a gyerekek pedig kis görények módjára szívják egymás vérét. Persze, persze, nem ilyen borús a helyzet. Vannak eszményi anyukák, tündéri gyerekek és olyanok, akik nem lófaszt, hanem virágot küldenek a másiknak, de azért hiányzik!! Az udvarlás, a tisztelet, a figyelmesség…

Ettől függetlenül éljenek a talpnyaló lányok és a mindenttudó fiúk! A gonosz öregnénik és az ördögi gyerekek! Az érdektelen anyák és a bamba apák! – egy fordított világban, amiben élünk.

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 1086 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs