Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Kommuna Használati útmutató

Varga Margit angyaltanár
A portékákkal kapcsolatos dolgok fő-le-bonyolítója.heart

 

ivisz
 

MINDEN REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓ INGYEN TEHET FÖL ÉS INGYEN VIHET EL BÁRMIT IVISZRŐL! A fölajánlott vagy elvitt dolgot nevezzük Portékának.

Ha Portékát szeretnél föltenni
:
 
1. Menj a Menüm/Portékáim menübe (az oldal jobb alsó harmadában találod)!
2. A megnyíló adatlapodon válaszd a Portéka feltöltése menüt!
3. A megnyíló ablakban válassz Kategóriát, majd töltsd ki a kötelező (kék) mezőket! Ha lehet képet is tölts fel!
4. Nyomd meg a Mentés gombod, a Portékád így megjelenik az IVISZ felületen.

Ha Portékát szeretnél elvinni:

1. Menj be az Ingyen Vidd menübe, keresgélj kedvedre a Kategóriákban vagy az Összes portékában.
2. Kattints a neked tetsző portékára!
3. A megnyíló ablakban kattints a portékát felajánló nevére (baloldalt fölül), így bejutsz a felajánló adatlapjának Portéka menüjébe és megnézheted az eddig felajánlott Portékáit, a mellette levő Portékatörténet menüben pedig megnézheted az eddigi forgalmát!
4. Az adatlap fölött találod az Üzenetek menüt, innen küldj egy e-mailt a portéka felajánlójának, amelyben bejelented igényedet a Portékára.

Ha a Portékádat odaadod:

1. Menj a Menüm/Portékáim menübe, ott az elajándékozandó Portékád adatlapján kattints a kérő nevére (balodalt alul, zöld), ekkor megnyílik a kérő adatlapja, amelyben megnézheted, hogy eddig milyen Portékákat tett föl, a Portékatörténetében pedig az eddigi forgalmát.
2. Ha úgy döntöttél, hogy odaadod a kérőnek, akkor menj a a Portékáim menübe, vagyis a saját adatlapodra, és a Portékádat töröld le! A Törlés/Adományozás választása után megnyílík egy ablak, amelyben szerepelnek a Portékád iránt érdeklődők nevei. Itt klikkelj arra, akinek odaadod. aztán klikkelj a Portéka törlése gombra. A Portékád így eltűnik a felületről, de atranzakció, vagyis hogy kinek, mit, mikor adtál, illetve kitől, mit, mikor kaptál, bekerül a Portékatörténetedbe, amelyet minden regisztrált felhasználó megtekinthet. Így mindenki nyomon tudja követni mindenki Portékáinak történetét.


A Portékák átadása-átvétele a ti dolgotok. Levelezzetek, ismerkedjetek közben! Az adatlapjaitokat tegyétek személyessé, az adatlapokon véleményezzétek egymást!

Jó tanács: Mielőtt odaadsz valamidet valakinek, nézd meg, hogy az illető eddig mit tett föl és mit vitt el! Több jelentkező esetén semmiképpen se a jelentkezés sorrendjében dönts, mert akkor pillanatok alatt lesben áló üzérek áldozatává lesz az IVISZ! A Te döntéseden múlik, hogy a portékád valóban a rászorulóhoz, az arra érdemeshez jusson. Gondolj arra, hogy egy-egy tárgy, hangszer, eszköz sorsformálóvá válhat, ha jó kezekbe kerül.

Ha látod, hogy valaki mindig csak visz, gondolkodj el, vajon miért, és érdemes-e odaadnod neki a portékádat! Portékát csak az vigyen el, aki tett is föl!

IVISZ

 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 211 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs