Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Lujza-világ Elhatalmasodott hazánkban a hülyeség
Elhatalmasodott hazánkban a hülyeség E-mail
2010. november 12. péntek, 17:00

Bolontság sziget

 

Az emberek rohamosan gyengülő kultúrimmunrendszerének köszönhetően 2011-ben várhatóan még jobban elhatalmasodik Magyarországon a hülyeség! A kormány 12 millió forintot adományozott a Stop Stupidity nevű keresztény szervezetnek, mely a jövő évben rendszeres, ingyenes végbélmosásokat nyújt majd a magyar polgároknak, ezzel kívánva csökkenteni az egyre növekvő tendenciát mutató debilitást.

A Magyar Független Szociológiai Kutatóintézet 2010-es kutatásából kiderül, hogy Magyarországon a hülyeség egyre nő. Míg 2004-ben a lakosságnak csupán 33%-át érintette, addig 2010-ben ez az arány  76%-ra nőtt.

,,Nem tudunk, mit kezdeni ezzel a ténnyel. Példa nélkül áll a magyar történelemben, legalábbis semmilyen adatunk nincs az elmúlt évszázadokból arról, hogy a magyar ember ilyen nagy mértékben küzdött volna a debilitás problémájával” –nyilatkozta Popocska Mihály, az MFSZK professzora lapunknak.

A miniszterelnök higgadtan kommentálta a helyzetet a Parlament októberi ülésén:
,,Tisztelt magyar Polgárok! Határozottan megnyugtathatom Önöket, hogy a magyar nép, magyar honfitársaink, magyarok és határontúliak és magyarok(…) nem hülyék! Semmilyen jelet nem látok arra, hogy a magyar emberek a debilitás problémájával küzdenének. Hülyeség Magyarországon  NINCS, így semmilyen intézkedést sem fogunk tenni ellene!”

Az legfőbb ellenzék frakcióvezetője ugyan megpróbálta szembesíteni a miniszterelnököt az MFSZK reprezentatív felmérésével, melynek hitelességét két német és egy francia független kutatóintézet is elismerte, de próbálkozása sikertelen volt, ugyanis a miniszterelnök úr feltűnés nélkül kirohant az ülésteremből. Később egy népszerű bulvárlapból megtudtuk, azért sietett, mert az egy éve megalakult Pannónia Magyarföldi Magyarajkú Magyarok Magyarországi Magyar Jótékonysági Szervezetének születésnapi disznóvágásán volt díszvendég.

A kormánypárt szóvivője pedig a következőket mondta kollégánknak: ,,Mert maga szerint van hülyeség Magyarországon? Van? Csak nem gondolja! Na ugye.”

Mindezek ellenére a köztársasági elnök felszólítására és a vártnál nagyobb külföldi visszhangnak köszönhetően a novemberi ülésen a miniszterelnök megváltoztatta álláspontját:

,,Továbbra is azt állítom, hogy Magyarországon a hülyeség semmilyen százalékos arányban nincs jelen. Azok, akik mégis ezt gondolják, az ellenzéki pártok oktalan pánikkeltésének áldozatai. Mindazonáltal a kedélyek lenyugtatása végett a kormány 12 millió forintot adományoz a Stop Stupidity nevű keresztény szervezetnek, mely a jövő évben körültekintő végbélmosás keretében vet majd véget a hangsúlyozom, NEM létező problémának!”

A gond csak az, hogy a végbélmosás ilyen célú alkalmazása jelenleg még kísérleti stádiumban van. A módszert Kínában találták ki, de eddig csak az országban vadon már alig élő, erősen veszélyeztetett óriás pandákon tesztelték, akik közül harmincból huszonkettő semmilyen jelét sem mutatta a hülyeség csökkenésének, négy pedig beleőrült a beavatkozásba. Mindennek ellenére a kínai kormány továbbra is hatalmas összegekkel segíti a kutatást, ugyanis a végbélmosást a jövőben a növekvő kínai ifjúságon kívánják bevetni, létrehozva ezzel az első és leghatalmasabb hülyeség nélküli nemzet alapját.

A Stop Stupidity keresztény szervezet szóvivője azt mondta, megvárják, míg a módszert orvosilag is bejegyzik, addig pedig minden hónap első hétfőjén, a fővárosban és minden megyeszékhely kijelölt főterén vidám, játékos, táncos kolbásztöltést tartanak a gyerekeknek, így erősítvén a fiatalok kultúrimmunrendszerét.

 

Hozzászólások 

 
#2 ujlaky1 2010-11-20 16:16
Szellemes, aranyos kis szöveg!
A szerző hivatkozhatott volna a "Hülyeség a sportpályákon, a minisztériumok elnevezéseiben és a lángossütödék közönsége körében" című jeles tanulmányra, valamint az "eyg hülye meg egy hülye az nem két hülye, hanem két nagyon hülye2 című lett közmondásra is.
 
 
#1 satyusek 2010-11-12 17:25
Erről a Stop Stupidity szervezetről én is hallottam, magasra rakták a lécet a srácok, nagyra tartom őket
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 981 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs