Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap IngyenVidd!

Szabályok

Portékát csak az vigyen el, aki tett is föl!

Ha portékát szeretnél föltenni, menj a Portéka főmenübe, ott a sárga figurák alatt találod a Portéka feltöltése menüpontot.

A Válassz kategóriát ablakban keresed meg a portékádnak leginkább megfelelő kategóriát, majd töltsd ki a kötelező (kék) mezőket. A Keresztnév, Vezetéknév rovat kitöltése nem szükséges, elég, ha a felhasználói nevedet beírod.

Mielőtt odaadsz valamidet valakinek, nézd meg, hogy az illető eddig mit tett föl és mit vitt el! Több jelentkező esetén semmiképpen se a jelentkezés sorrendjében dönts, mert akkor pillanatok alatt lesben áló üzérek áldozatává lesz az IVISZ! A Te döntéseden múlik, hogy a portékád valóban a rászorulóhoz, az arra érdemeshez jusson. Gondolj arra, hogy egy-egy tárgy, hangszer, eszköz sorsformálóvá válhat, ha kezekbe kerül.

Ha látod, hogy valaki mindig csak visz, gondolkodj el, vajon miért, és érdemes-e odaadnod neki a portékádat!

Így használd:
Menüm/Portékáim→katt a portékára, ott láthatod a portékád iránt érdeklődő(k) felhasználónevét→arra kattintva megnyílik az illető adatlapja→ott a Portéka és a Portékatörténet menüben láthatod az érdeklődő eddigi forgalmát. Ha valakinek odaadtad a portákádat, töröld le, a Portékatörténetben ott marad a nyoma minden föltett és elvitt portékának.)

Keresgélés közben kedvedre olvasgathatsz - nézegethetsz blogokat, képblogokat, privát érdekességeket és bolondságokat a Világháló-ban, részt vehetsz A rettenthetetlen szuperhős írásában, megnézheted a nap klipjét a Clip-and-day menüben vagy a korábbiakat a rovat almenüjében, hallgathatsz IVISZ-zenét a Zenebonában böngészheted az IVISZ és a TIVISZ linkajánlót, beszélgethetsz a Csevegő-ben, fórumozhatsz.

Írásaidat, képblogjaidat Az én világom, linkjeidet a Linket ajánlok menüidbe töltheted fel.

Kérdéseidet, javaslataidat írd a Fóromba vagy küldd el levélben, minden javaslatot figyelembe veszünk és beépítünk az IVISZ-be, ami egy olyan közösségi portál, amelyen kedvünkre együtt lehetünk, megoszthatjuk gondolatainkat és nélkülözhetővé vagy feleslegessé váló holmijainkat egymással. Reményeink szerint az IVISZ a bennünk lévő -t erősítheti pusztán azzal, hogy felkínálja számunkra lehetőséget, hogy valaminket önzetlenül odaadjuk másoknak.

Az IVISZ közösségét és világát együtt építjük, mert az IVISZ nem az enyém vagy a tiéd vagy az    övé - az IVISZ Mindannyiunké!

netkommuna§

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 1261 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs