Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap IngyenVidd!

Szabályok

Portékát csak az vigyen el, aki tett is föl!

Ha portékát szeretnél föltenni, menj a Portéka főmenübe, ott a sárga figurák alatt találod a Portéka feltöltése menüpontot.

A Válassz kategóriát ablakban keresed meg a portékádnak leginkább megfelelő kategóriát, majd töltsd ki a kötelező (kék) mezőket. A Keresztnév, Vezetéknév rovat kitöltése nem szükséges, elég, ha a felhasználói nevedet beírod.

Mielőtt odaadsz valamidet valakinek, nézd meg, hogy az illető eddig mit tett föl és mit vitt el! Több jelentkező esetén semmiképpen se a jelentkezés sorrendjében dönts, mert akkor pillanatok alatt lesben áló üzérek áldozatává lesz az IVISZ! A Te döntéseden múlik, hogy a portékád valóban a rászorulóhoz, az arra érdemeshez jusson. Gondolj arra, hogy egy-egy tárgy, hangszer, eszköz sorsformálóvá válhat, ha kezekbe kerül.

Ha látod, hogy valaki mindig csak visz, gondolkodj el, vajon miért, és érdemes-e odaadnod neki a portékádat!

Így használd:
Menüm/Portékáim→katt a portékára, ott láthatod a portékád iránt érdeklődő(k) felhasználónevét→arra kattintva megnyílik az illető adatlapja→ott a Portéka és a Portékatörténet menüben láthatod az érdeklődő eddigi forgalmát. Ha valakinek odaadtad a portákádat, töröld le, a Portékatörténetben ott marad a nyoma minden föltett és elvitt portékának.)

Keresgélés közben kedvedre olvasgathatsz - nézegethetsz blogokat, képblogokat, privát érdekességeket és bolondságokat a Világháló-ban, részt vehetsz A rettenthetetlen szuperhős írásában, megnézheted a nap klipjét a Clip-and-day menüben vagy a korábbiakat a rovat almenüjében, hallgathatsz IVISZ-zenét a Zenebonában böngészheted az IVISZ és a TIVISZ linkajánlót, beszélgethetsz a Csevegő-ben, fórumozhatsz.

Írásaidat, képblogjaidat Az én világom, linkjeidet a Linket ajánlok menüidbe töltheted fel.

Kérdéseidet, javaslataidat írd a Fóromba vagy küldd el levélben, minden javaslatot figyelembe veszünk és beépítünk az IVISZ-be, ami egy olyan közösségi portál, amelyen kedvünkre együtt lehetünk, megoszthatjuk gondolatainkat és nélkülözhetővé vagy feleslegessé váló holmijainkat egymással. Reményeink szerint az IVISZ a bennünk lévő -t erősítheti pusztán azzal, hogy felkínálja számunkra lehetőséget, hogy valaminket önzetlenül odaadjuk másoknak.

Az IVISZ közösségét és világát együtt építjük, mert az IVISZ nem az enyém vagy a tiéd vagy az    övé - az IVISZ Mindannyiunké!

netkommuna§

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 172 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs