Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)Klip-hétfő/49 E-mail
2010. december 05. vasárnap, 17:00
Johann Sebastian Bach: D-moll Toccata és Fúga

Új hétnek futunk neki, ajánlok valamit, ami friss gondolatokat ébreszthet bennünk és elfújja a vasárnapi káposztagőzt. Bach orgonára írott, közismert műve, melyet a zseniális Leopold Stokowski hangszerelt zenekarra. Bár a szakértők egy része vitatja, hogy ezt a darabot Bach írta volna, s inkább későbbi születésűnek mondják, de az itt hallható, negyven éves felvétel mindenképpen döbbenetesen szól!

El Torso

 

 
Klip-csütörtök/49 E-mail
2010. december 08. szerda, 20:00
Paco de Lucia - Entre dos aguas (1976)

Paco de Lucía a legnagyobbak közé tartozik, nevéhez fűződik a flamenco világra szóló karrierje. Nincs mit mondani Róla: nézzétek, hallgassátok!          

Baudolino smiley        

 
Klip-péntek/49 E-mail
2010. december 09. csütörtök, 15:00
185 tagú virtuális kórus 12 ország fiataljaiból

Eric Whitacre zeneszerző saját szerzeményét vezényli egy 185 tagú virtuális kórus előadásában, akik 12 ország fiataljaiból kerültek ki. A felvételek 185 különböző helyszínen készültek - az énekesek otthonában! (+ a zenei felvételek más helyszíneken) Mégis a videón teljes összhangban hallható - látható a kórus produkciója. A szereplésre egyébként pályázni lehetett. Lesz még ezután is hasonló előadás.  Az interneten látható felvétel elképesztő technikai megoldásokat alkalmaz! Ezen a videón a Lux Aurumque című korált adják elő.  

Baudolino smiley        

 


Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 424 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs