Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)



 



Klip-hétfő/48 E-mail
2010. november 29. hétfő, 00:00

 

Örök fények

Az élet tiszta, meleg fényei szüntelen körülöttünk kavarognak, finoman és véletlenszerűen. Minden pillanatban ott rejlik önnön válasza, s már súgja a következőt. Boldog összevisszaság, ki nem apadó fények örök kavalkádja, melyben minden pillanat kézen fogja a másikat.
(Lujza)

 

 
Klip-kedd/48 E-mail
2010. november 29. hétfő, 22:00
Tribal Beauty Pageant - for Men

A Szahara déli peremvidékén élő, nomád pásztorkodásból élő nép a wodaabe. Minden évben összegyűlnek és hét napig tartó szépségversenyt rendeznek férfiak számára. A nők ilyenkor szeretőt választanak, s ha nem boldogok régi férjeikkel, akkor a családok átrendeződhetnek könnyen és  gyorsan. A wodaabe-k sajátos viselkedési kódrendszerrel kezelik az érzelmi következményeket. Az önuralom, a türelem, a megfontoltság, a tisztelet olyan erények, melyekre minden wodaabe fő erkölcsi parancsként gondol.
(El Torso)

 
Klip-csütörtök/48 E-mail
2010. december 01. szerda, 23:00
Eemali and Sandra ThroatSinging

Inuit lányok torokéneke. Hagyományosan az eszkimó asszonyok szórakozása ez a párban előadott ének. Versengés is egyben, az nyer, aki tovább bírja szusszal. Ha mai, túlfertőtlenített világunkban nem is, de régen az énekesek oly közel álltak, hogy egymás szájüregét használták rezonátorként, ajkaik majdnem összeértek. Úgy egymás arcát is jól felmelegíthették leheletükkel.


 

 
Klip-péntek/48 E-mail
2010. december 02. csütörtök, 13:00

 

A ,,Játék a változásért: béke a zenén át" egy lélegzetelállító előadása a legendás Bob Marley dalnak Keb' Mo'k és Manu Chao közreműködésével.

Ez a harmadik video abból a dokumentációból melyet a klasszikus Stand by me és a hihetetlen Don't worry követ. A felvétel Bob Marley február 6.-i születésnapja alkalmából készült, emléket állítva a művésznek, számtalan előadó részvételével, akik mind hozzátettek valamit a dalhoz, ezzel jelképezve, ahogy bejárta a zene a földet.

Lujza

 


új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 971 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs