Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Babapofa

Gyerekek, gyerekek, gyerekek.  Ez itt a rovatuk, amit mostantól Franciska vezet.  Franciska nyolcadikos és a kecskeméti Kodály Zoltán Zeneiskolába jár. Szeretettel vár mindenféle dolgot, ami csak egy gyerek eszébe juthat. (Hűha, nyolcadikos, és már saját rovata van? Bizony!)

ivisz 



„Majdnem angyallá váltam”

Erről a mondatról a másodikos  kislány verse jut eszembe a karácsonyi műsorról. A kis másodikos a középiskolások műsorának „záró száma” volt. A legérdekesebb mégis az volt, hogy ennek a kicsinek még engem is sikerült elbűvölnie...

 
Mi is az?  E-mail

Boldogság az, amikor az ember megérkezett, behúzza evezőjét és azt mondja: megérkeztem, nem megyek tovább.

 
Karácsonyi látogató  E-mail

Nagyi karosszékében kötögetett, mellette a gyerekek játszogattak. Lilla egy babát fésülgetett, húga, Eszter kirakós játékot játszott, s köztük a legidősebb, Marci, a kandallónál kuporgott. Örömmel nézett végig a nagymama a gyerekeken, s szeme óhatatlanul is az utcára tévedt. A szemközti bolt már régen bezárt, most egy vásárban nézelődtek az idetévedő bámészkodók. Mindent árultak, hajas babát, mackókat, sokféle édességet, karácsonyfadíszeket, fenyőfákat és még ezernyi mást. A forralt bor és a puncs merengő illatában viszont senki sem vette észre azt a kis karácsonyfát, aki egy üzlet előtt álldogált egyedül. Megsajnálta a nagyanyó, felhúzta pongyoláját és kisietett a zsibongó térre. Ott aztán gyorsan felkapta a kis fát, aki mintha mosolygott volna. Bent boldogan felkiáltott a nagyi:

 
5 métel!!! 5 métel!!!
2010. november 24. szerda, 08:00
Zolika 3 és félévesen közvetíti Kovács Ági aranyérmes úszását. Akkortájt ismerkedtünk meg, én is pont annyi éves voltam.

Franciska

 
Zolika macskái  E-mail
2010. november 23. kedd, 13:13

Ezek itt Zolika macskái. Kis Olga Cica című kisplasztikáját az egyik rajz alapján készítette el.
 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 178 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs