Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - január.05

Korán reggel nagyon hidegbe elindultam dolgozni.Alig vártam hogy beérjek a boltba és melegen legyek.Ahogy beértem jó meleg fogadott ,még eltudttam volna képzelni egykis forralbort is,na de az lukszus lett volna. Az eladótérben a főnökőm (a drága) a mirelitet rakta ki, ami már meg érkezett ,egyből magához hívatott, hogy segítsek neki kirakni.(Az öröm átjárta a lelkem )hogy azt jéghideg mirelitet rakjam.A mirelit árut nyáron jó rakni, télen büntetés.A nap többi része viszonylag áru feltöltéssel telt.

 
A mi boltunk - január.04

Ma reggel felébredtem semmikedvem nem volt menni dolgozni .Na de ez nem kedv kérdése !.Elkeztünk a reggeli ceremóniát ami két gyerekkel jár .6.45-re kidobáltam a gyerekeim a sulinál.Amíg mentem a munkahelyre eldöntöttem hogy ma egykicsit lazábra veszem a melót mert tegnap nagyon elfáradtam.Azt is tudtam hogy a főnök ma vezetőiérekezdetre megy  Ahogy mondani szokták nincs itt a macska cincognak az egerek.11-h kor bejöttek a kedvenc kolleganőim akikkel nagyon jól kijövünk Töltögettük a polcokat s közben megtudtuk beszélni az ünnepi dolgokat.13.45-h kor megjött a főnök s behívott bennőnket s elmonta hogy a fő téma az volt hogy mi legyen a magán nyugdíj pénztárral.Na ezután ezvolt a téma hogy ki mit is gondol erről,.s persze a vevők kiszolgálása .Én pl.azt gondolom hogy vissza megyek az állami nyugdíjba.,De úgy láttam ,hogy a többség is így gondolta.

 
A mi boltunk - január 3.

Egy kicsit az ünnepek miatt nem tudtam a géphez jönni és írni ,és szabin is voltam. Így nem tudom mitörtént a boltba.Na de ma reggel 7 -h beestem .felvettem a mukaruhám és kimentem az eladótétbe.A pultos kolleganőmnek B.U.É.K kívántam ő viszonozta köszönésem .Végigjártam a boltot és köszöntöttem a többieket is.Közölte a főnőköm hogy vége van a 2 hetes újságos akciónak és vissza kell árazni az eredeti árakra. persze mindenki a saját osztályán .Az én osztályom az űditő, sör, kutyakaja rész..2 db hirdető újsággal a kezemben nekifogtam a munkának .Alig tudtam a kolleganőkkel beszélni úgy belemerültem a melóba.Utána mikor végeztem feltöltöttem a részem, hát nem a legkönnyebb rész az űdítő és a sör osztály .Kellemesen el is fáradtam .De holnap jönnek azok a kollegák akikkel jól kijövök és jókat tudunk beszélgetni.ÉS a tanuló lányok akik nagyon jópofák csípem a fejüket.
 

 
A mi boltunk-december 27.

Ma semmi érdekes nem történik velem, lehet azt mondani unalmas a nap.De a bolt egyáltalán nem hiányzik .Ha hiányozna is valami, azok munkatársak akikkel jól kijövök Hála istenek vannak nagyon klassz és jópofa kolleganőim is.
 

 
A mi boltunk-december 26.

Ma délelőtt elmentünk a családdal a templomba .Utánna ebédre mentünk a szüleimhez mert édesapámnak ma van a névnapja.Megebédeltünk, kicsit beszélgettünk  nemhogy hazafele indultunk volna kitaláltuk, hogy elmegyünk még a párom hugáékhoz.Ott megint kajával tömtek bennönket amit a szervezetün már végképpen nem kívánt.Este 8 órára haza estünk. Hálát adok az égnek, hogy holnap nem megyek melozni..Már előre látom 10óráig 3 vevő be esik a boltba fél kiló kenyérért s egy liter tejért.Maradnak az űres polcok újra feltöltése. Ami az egész kereskedelembem a legroszabb munka .Fizikailag teljesen kifáraszt ,hogy egész nap csak cipekedsz.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

15. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 405 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs