Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - január 20.

Ma odajött két férfi vevő és segítséget kért tőlem .Azt gondoltam nem találnak valamilyen árút a boltban.Meg kérdeztem miben segíthetek? Erre ők arra kértek mondjam el hogyan kell szárazbablevest főzni .Előszőr meglepődtem, de utánna elkeztem elmodani hogyan kell elkészíteni .Miden tiszta volt addig a részig amíg a rántásig elnem jutottunk.Na szegények ott kétségbe .estek .Én már alig bírtam ki ,hogy el ne nevessem magam .Szegények nagyon neki keseredttek ,hogy nem fog síkerülni Engem is nagyon érdekelne hogy  sikerült-e nekik megfőzni.

 
A mi boltunk - Január 19

Egyszerűen megált a világ a boltban ,semmi nem történik ,csak a megszokott munkánkat végezzük .Bár talán egy kicsit jobban el vccelődünk s nevedgélünk , hogy nincs itt a főnök.És titkon elárulom ,hogy az egyik vevő mgrendelt nálam egy liter házi páleszt (mert egy biztos helyről tudok hozni):Már nem először hozok neki (,biztos izlik neki.)EGÉSÉGÉRE

 
A mi boltunk - január 18

Ma az egyik tanulólány kiakasztott! Egésznap szekált, árazoszalagot ragasztgatott a hátamra. A hajamat is össze akarta kocolni pedig tudja , hogy nagyon alergiás vagyok a séromra. Megigértem neki , hogy nagyon elverem a kezét, de nem tudok rá haragudni,mert csipem a fejét. A vevökkel nem volt ma semmi atrocitásom , ugylátszik ma mindenki nyugott volt. A nap nagyrésze az újságos akciók oda vissza árazásával telt. Ma átkellet rendeznem a kutyakaja osztályt is . Elég nyugodtan telt a nap mert a főnök szabin van.

 
A mi boltunk - január 15.

Ma semmi érdekes nem történt unalmas szombat kevés vevő. Megszokott vevők. Egy férfi vevőt megint végig hallgattunk ,hogy milyen jó ez az új kenyér és ő mennyire szereti.Szerintem már mindjájan tudjuk a betanult szövegét fejből hogyeszi a kenyeret és ,hogy mennyire szereti stb...

 
A mi boltunk - január 14.

Arról szeretnék ma írni ,hogy régebben jártam úgy a pénztárba ,hogy fizetet egy fiatalember egy X összeget s 40 ft hiányzott a végösszegből..Azmondja nekem, hogy midjárt behozza az autóból az összeget,  modom neki vigye ki az árut nyugottan.Bezártam a cassát mert készültem reggelizni de vártam egy kicsit mert láttam, hogy keresgél az autóba.Elindultam  reggelizni , modom a kolleganőmnek ,hogy majd hoznak nekem 40 ft-ot .Megreggeliztem s kijővök  leváltani  kolleganőmet . Közben megkérdezem (behozták a tartozást?) Aztmodja a kolleganőm ahogy kiléptem a cassából egyből elindult (Azóta is hozza a pénzem)
 

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 687 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs