Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk-február 07

Nagyon sok áru beérkezett a boltba ma. Ígyekezett mindenki a saját polcrészét rendbe tenni..Számlákkal és az áruval ki vonultunk az eladótérbe.Mindig ha új árú jön,akkor bekell szoroznuk a nagyker árat a megfelelő szorzóval (ez az ár rés, a bolt haszna) hogy neme fentebbment az ára.Az én részemen rengeteg új árunak magasabb lett a fogyasztóiára.Ezért nem is csodálkozom ,hogy egyre kevesebb a vevő.Csak nehogy ezmiatt létszám leépítés legyen.
 

 
A mi boltunk - február 03.

Ma bejött a boltba egy őrült fazon,szerintünk hajléktalan .De nem ez a csoda inkább az, hogy össze vissza beszélt folyamatosan megállás nélkül.Olyanokat mondott ,hogy ő feltalálta a napelemes hajszárítot és ,hogy neki van egy milliomos barátnője Hajduszoboszlon és ő biciglivel elment hozzá stb... Leírni is alig tudom hogy nézett ki.A lábán jégkorcsolya a fején sapka és annak a tetején egy ezüst fejhalgató rongyos hátizsák koszos rongyos ruha,A hab a tortán az volt,hogy vett egy  zsemlét s egy csomag vaníliás cukrot és számlát íratot róla.Amikor a főnökasszony mondta neki hogy ne hülyéskedjen már .Felháborodva modta hogy feljelenti a boltot úgy mint a Tescot mert hogy onnan ki dobták.Így inkább megírtuk a számlát.

 
A mi boltunk - február 02.

Megtudtuk, hogy a nyáron vonalkódos rencert szerelnek be a boltban .Megoszlik a kollegák közt a vélemény, hogy jobblesz -e vagy nem így dolgozni ,Kicsit félünk, hogy soklesz a meló vele s így a nyári szabinkat nem tudjuk majd ki venni,Én remélem ,hogy ez nem így lesz ,hisz mi szeretnénk elmenni nyaralni úgy ahogy miden évben elmegyünk a családdal.Szeretnék a gyerekeimmel is itthon lenni mert évközben alig tudunk együtt lenni.

 
A mi boltunk - február 01.

Szombaton oda attam egy vevőnek kölcsön egy termékismertetőt ,hogy áttudja olvasni .Ez az újfajta kenyerek,és dúsított termékek ,összetevőiről szól.Ma vissza hozta és amiért én kölcsön adtam neki a termékismertetőt ,hozott nekem ő is egy írást, ha van kedvem olvassam el.A címe :A parlagfű védelmében.Haza érve elolvastam ,Igen érdekes cikk sok igazság van benne .Többek között az ragadt meg legjobban  bennem,hogy ha valaki allergiás a parlagfű pollenjára annak ,amikor még kicsi,gyenge a parlagfű akkor fogyasztani kell rendszeresen pl.:salátákban vagy épp ahogy mi akarjuk ez a fantáziánkra van bízva.Ha eljön a pollen szezon addigra felismeri az imunrencerünk és nemjön elő az allergia.Úgy is lehet.,hogy még gyenge parlagfüvet megszárítjuk és télen is lehet fogyasztani.Én nem vagyok allergiás rá de ha azlennék kipróbálnám.

 
A mi boltunk - január 31.

Ma egésznap polcok feltöltésével töltöttük az időt.Semmi extra nem történt,.Esetleg  ma a legizgalmas dolog ami tötént velem ,hogy elejtettem az árazógépet s az darabokra hullot,.Elkeztem összeszerelni de mivel a nyomtatófej is kiesett így a kezem úszott a tintától.Utánna hypoval és miden mósoszerrel mostam a kezem de még mindig tintás.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 309 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs