Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk-március 25.

Semmi nem történik nálunk a boltba.Szinte unalmas lenne az élet ha a főnököm nem szaladgálna a boltban mint egy mérgezett egér,és nem nézné hogy találunk-e munkát.De az a baj hogy nincs vevő akkor áru fogyás sincs .Ezért pénteken már felvan töltve a bolt dugig.Így nagyon tud bennünket idegesíteni .Én is aligvártam hogy végre leteljen a munkaidőm.

 
A mi boltunk - március 19

Három nappal ezelőtt,sajnos a kutakaja osztályomon az üzletkötő észre vette hogy 3kg-os chepi kutyakaja le van járva.Na ezért kaptam a fejmosást( ,ami jogos ).Mondtam is a lányoknak most lesz mit a fejemhez vágnia főnöknek .Így legyen ötösöm a lotton .Szerdán találta meg a srác a 9db árut ,.de péntekig miden nap meglett nekem említve,nehogy meg feletkezzek róla.

 
A mi boltunk - március 14.

Öröm volt ma a munka! Egy pasi belém kötött hogy nem jól vágtam el neki a kenyeret .Három kilós kerek kenyérből kért egy kilót,.Úgy szoktuk elvágni ,hogy félbe vágjuk és úgy negyedbe.Amikor ketté vágtam a kenyeret ,akkor kiáltott rám hogy az sok lesz  Én erre mondom,hogy most midjárt a fél kenyérből vágok neki egy kilót.Erre ő kiabált. hogy neki nem úgy kell .,Oda jött a főnök kérdezi mi a probléma? Elmodja a kedves vevő mi is a baja ,azt modja neki a főnök hogy akkor midjárt vágunk egy másik kenyérből úgy ahogy ő szeretné.A férfi azt válaszolta erre neki ebből a kenyérből kellett volna , és mosmár adjam ahogy én vágtam.,és távozott.A következő vevő meg is jegyezte nem midegy, hogy hogy vágja el az a kenyeret.Modtam neki hogy hát ritkán de néha akad ilyen vevő is.Drága törszvásárlónk Misi bácsi is megjegyezte (jó hogy nem még a héját  lenem vágatta ).

 
A mi boltunk - március 09.

Kiderült ma, hogy annak a kolleganőmnek( akit én sem bírok) :az egyik üzletkötővel tiztáznia kellet ,hogy mit is dumál a háta mögött egy másik cég üzletkötőjének.Én is hallottam amikór a 26 éves srácot mindennek lehordta.Pedig szerintem nagyon is jópofa fiú.A srác odaállt elé és azt modta a kolleganőmnek Mi is a gond?Hát sok mindent nem tudott mondani.Erre az üzletkötő srác az mondta neki( tudja magából árad a rossz indulat)Én kimodottan őrültem, hogy többek között ez is mondta neki ,mert ezt már én is mondtam neki ,így számomra be bizonyosodott ,.hogy nem én láttam rosszul amikor én is  ezt mondtam neki.

 
A mi boltunk-március 08.

A hétvégén elbúcsúztattuk a nyugdíjba ment kolleganőnket .Isteni hidegtállal vendégelt meg bennőnket Mi pedig vettünk neki egy tészta készítő gépet ,hogy ha unatkozik tudjon tésztát készíteni.Hiányozni fog ,hisz a csapathoz tartozott .Szívem szerint jobban örültem volna ha a főnök vonult volna nyugdíjba.Mivel forgalom nagyon gyatra így Marika helyett nem vesznek fel senkit.Egyre kevesebben vagyunk.már csak tizen.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 529 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs