Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - április 20.

Ma már sokkal többen voltak a boltban valószínű hogy a Húsvéti ünnepekre jobban vásárolnak a vevők.Kimondottan fogy az üdítő , ásvány víz és a paraszt sonka . Örülök neki , hogy holnap délutánra kell mennem dolgozni. Talán kevesebb lesz a munka mint ma.

 
A mi boltunk - -április 18.

Ma kellet a végleges választ megadnom az állás ajánlatra.A hétvégén sem jutottam többre .Így ma de. telefonon közöltem a válaszom .Ami már a legelején is megfogalmazodott bennem hogy nem éri meg,hisz 25% béremelés nevetséges ,a felelősség pedig nagyobb.

 
A mi boltunk - április 15.

2 naja elég nagy gondba vagyok ugyanis a kereskedelmi igazgatóságtól megkerestek egy új állás ajánlattal.1 kisebb abc-ben nyugdíjba megy a boltvezetőhelyettes ,az ő állását ajánlották fel nekem . Első hallásra kecsektető volt az ajánlat. De amikor megtudtam hogy a fizetésemet csak 25% emelnék de nem vol a hab a tortán hanem a munkaidő beosztás,állandó délutáni műszak ami este hatig tart és ha a vezető szabira megy12 órát kell dolgozni ráadásul ha szabira megy valaki flegorizni kell(délelőtt 4 h , délután 4h)a köztes időben haza kell menni ez azért van mert nagyon kevesen dolgoznak ebbe a kisboltban.Ez nekem nem igazán jön be mert ahol most dolgozom ledolgozol 8 órahosszát 1 hétig a következő héten du. 8 órah. így ez az állás nekem nem jön be bár jó lett volna a ranglistán előre lépni.Gondolnom kell arra hogy nekem van 2 gyerekem akikkel valamennyi időt el kell töltenem.Ezért nem fogadom el ezt az  állást úgy döntöttem.

 
A mi boltunk - április 11.

Két nap szabadságra megyek,ezért ma nagyon sokat kellett dolgoznom,hogy az üdítő,a sör , és macskakaja osztály fel legyen töltve.Nagyon elfáradtam ma , mert igyekeztem 15:00- h-ig befejezni a munkát!Sajnos nem a legkönnyebb osztályok az enyémek.Siketrült megcsinálnom mindent időre,de az lett a következménye , hogy hulla fáradt vagyok!

 
A mi boltunk - április 8.

Már nagyon rég nem írtam,mert szinte semmi érdekes nem történik a boltban!Állandóan polcfeltöltés,szavatosságnézés.Hiályzik,hogy egy vevő promlémázzon,mert akkor legallább történné valami!Bár ma a főnökasszony tett róla , hogy ne unatkozzunk!Nagytakarítást kellett végezni!Egyik fele a társaságnak az irodát takarított , a másik fele ablakot pucolt(ilyen szélben)!Én az ablakpucolók közt voltam(,,örömömre")!Tegna százágra sütötgt a nap, akkor bezzeg nem talált ki ilyet!Néha azt godoljuk , hogy direkt szivat!!!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 583 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs