Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Levél a Redaktorhoz  E-mail

Írhattam volna magánlevelet is, de talán jobb lesz a nyilvánosság előtt elgurítani a hólabdát - egyszer még lavina lehet belőle. Örvendetes az a terjeszkedés, el- és szétágazás, ami a portálon a szemünk előtt zajlik. Remélem, ez nem csak amolyan ünnepi, év végi megpezsdülés, hanem a játékos kedv kirobbanó kezdete.

Fealjánlanék valamit a kommunának, amennyiben elfogadja.

 

Blogomon pár napja elkezdtem helyet adni egy kis rovatnak, amit elneveztem Lopott holmi-nak, ahová elraktározom azokat az olvasmányaim közben megtetsző, elgondolkoztató, valamiképpen figyelemre méltó passzusokat, sorokat, idézeteket, megosztva mindazokkal, akik az ilyesmi után érdeklődnek.

Arra gondoltam, hogy olvasmányaink távolról sem fedik egymást: mindenkinek egyéni érdeklődése, csapása van, más-más pászmát fog be az irodalomból, az írásbeliségből. Nagyon jól ki tudnánk egészíteni egymás figyelmét és érzékenységét, ha a kommuna tagjai - amennyiben van mit - közös rovatba adnánk le az általunk "lopot holmit" vagy "szajrét" (ahogy tetszik), a szerző és a forrás megnevezésével.

Mivel a vizualitásnak  (pl. videó, de képzőművészet is) már megvan az ezzel analóg fóruma, a rovat egyelőre maradna az irodalom vadászterületein. Kedvező fogadtatás esetén zsákmányaimat feltétel nélkül máris felajánlom az IVISZ-nek. Mikulás fejében...

gyalogos

 

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 600 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs