Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Bridzsid Dzsonsz

 



Bridzsitdzsonsz naplója 3.
Sziasztok!!!
Annyira örülök,hogy felkeltette érdeklődéseteket a fogyóúkúrám.Először is köszi a biztatás!Többen kérdeztétek, hogy milyen módszert alkalmazok. Évekkel ezelőtt olvastam egy könyvet az volt a címe, hogy Testkontroll. Nos annak alapján már régebben is fogytam. A lényege az, hogy délig csak gyümölcs és sok-sok víz, délután pedig mindent lehet enni, de szigorúan szétválasztva a szénhidrátokat és a fehérjéket. Ez azt jelenti, hogy egy étkezés alkalmával nem ehetek együtt húst kenyérrel, tésztával, krumplival stb., kizárólag zöldségekkel. Ugyanez igaz a krumplira, tésztára, rizsre, hogy csak zöldséggel. Mennyiségi korlát nincs, tehát soha nem kell éhezni.Tornát egyenlőre nem iktattam be, mert ahhoz úgy erzem, nagy a túlsúlyom, nem szeretném egy rossz mozdulattal meghúzni valamelyik ízületemet. Majd ha már lemegy úgy 10-15 kg, akkor fogok elkezdeni  valamilyen mozgást. Persze azért sokat gyalogolok, de ez eddig is része volt az életemnek.
Aki most velem együtt fogyózni kezdett, annak kitartást kívánok!!! Ja, és kellemes hétvégét! Sziasztok, Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 2  E-mail

Sziasztok!!!Hurrá!!!

A tegnapi "mérlegelés" eredménye: - 2 kg!És ha tudnátok milyen szuperul érzem magam!!!Olyan,mintha nem csak 2 kilótól szabadultam volna meg hanem legalább 12-től.Ez a sikerélmény annyira feldobott,hogy további fogyásomat elősegítendő meglátogattam az egyik hiper-szupermarketet,hogy bespejzoljak némi gyümit ami rettentő fontos része az egészséges táplálkozásnak és mellesleg finom is.
  Szóval a trolli megpakolva naranccsal,almával,mandarinnal és állok sorban a pénztárnál.A fizetés után pakolom vissza a trolliba a szatyrokat,amik dugig meg voltak rakva és az egyik feladta...a narancsok szanaszét gurultak a padlón...mindenki röhögött.Én nem annyira.Ekkor odajött egy biztonsági őr és előzékenyen,kedvesen,fülig érő mosollyal szedegette össze a narancsokat.Nem győztem mentegetőzni ő pedig biztosított afelől,hogy nem én vagyok az első akivel ez megesett,sőt  már őmaga is járt hasonlóan.Elkisért a bejáratig és elköszönt és megköszönte a vásárlást.Már ez a kedvesség és figyelmesség önmagában meglepett,egyre ritkábban találkozunk ilyennel.
  De...ami még fontosabb...annak a pasinak olyan gyönyörű kék szemei voltak és olyan csodásan mosolygott,hogy rögtön az jutott eszembe ha előbb elkeztem volna a fogyókúrát és most csinosabb lennék talán még a segítségéért cserébe meghívtam volna egy kávéra...és talán el is fogadta volna.Szóval ezért (is) fontos,hogy csinosak legyünk.
  Üdvözlettel Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 1.

Sziasztok,Bridzsitdzsonsz vagyok...legalább is a barátnőim szerint.Én annyiban módosítanék,hogy csak szeretnék hasonlítani rá.
2011.január 1-én rááltam a mérlegre és alig hittem a szememnek.Olyan háromjegyű értéket mutatott ami minden képzeletemet felülmúlta.(121 kg)

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 9

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 1589 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs