Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Bridzsid Dzsonsz

 



Bridzsitdzsonsz naplója 8.

Sziasztok!

Igaz,hogy még nem ért véget a január,de nem bírtam ki, megmértem magam. Az eredmény : 116 kg !!! :)
Szóval januárban összesen 5kg ment le. Olyan boldog vagyok, ahogy mondani szokták madarat lehetne fogatni velem!
Most megjutalmazom magam egy kis pihenéssel! :) Majd jelentkezem!

Sziasztok : Bridzsit

 
Bridzsitdzsonsz naplója 7.
Sziasztok!
 
Képzeljétek a megfázásom súlyosabb,mint gondoltam.Táppénzre kellett mennem és otthon gyógyulgatni.Most beigazolódott,hogy a jéghideg kóla semmit sem ért.A doktornő megnyugtatott,hogy nincsen tüdőgyuszim és ennek igazán örülök.Most pár napot itthon kell töltenem de ezt arra fogom használni,hogy jól kipihenjem magam mert a következő két hétben sok-sok vizsgám lesz.Lehet,hogy tanulni sem ártana!?
Igen...suliba járok és nagyon jól érzem magam abban a környezetben,imádom az osztálytársaimat és remélem ők is engem!!!Bár néha az agyukra megyek a hisztieimmel (ezt nem ők mondták!) Azért jól megvagyunk.
Képzeljétek van az osztályomban egy csaj aki szintén fogyózik és tegnap megsúgta csak itt...és csak nekem...és abszolút bizalmasan,hogy sikerült leadnia 2 kilót!!!
Hatalmas GRATULA!!! Csak így tovább!!!
Ja,és majdnem elfelejtettem,hétfőn megyek vásárolni a szupermarketba....talán megint láthatom a csodálatos kékszeműt.És vasárnap újabb mérlegelés amikor meglesz végre a havi eredmény.Már nagyon kíváncsi vagyok...No majd megírom!Addig is legyetek jók,de ne nagyon!Szép hétvégét mindenkinek!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 6.
Sziasztok!
Bocs,hogy mostanában csak tőmondatokat írtam de annyira elfoglalt vagyok.Most bővebben kifejtem ezt az étrend dolgot mert sok ismerősöm nem érti.Mármint azt nem értik,hogyan lehet a húst megenni kenyér,krumpli,rizs stb. nélkül.Először nekem is furcsa volt hiszen úgy szoktuk meg,hogy nem eszünk húst köret nélkül.A diéta egyik alapszabálya,hogy nem eszünk együtt szénhidrátot és fehérjét.Könnyen meg lehet szokni mert ezzel a módszerrel nem kell annyira figyelni a kalóriákat,vagyis ehetünk többet még este is és nem kell éhezni!!!Azt hiszem ez sem elhanyagolható szempont!
Nálam például a fasirt nem tartalmaz semennyi kenyeret vagy zsemlét sem.Csak kizárólag husi,tojás és fűszerek.Isteni finom,próbáljátok ki!
Tudom elsőre elég egyhangúnak tűnik ez az étrend de ez azért van mert nekem nincs kedvem a munkahelyemre magammal cipelni annyiféle ételt,ezért eszek délben is gyümölcsöt.A könyv szerint ebédre már ehetünk bármit.Hétvégén amikor ráérek akkor én is főtt ételt eszek ebédre.Néha persze rámtör a "zabálhatnék" és ezt nagyon nehéz megállni.Töredelmesen be kell vallanom,hogy tegnap este egy kicsit "bűnöztem".Nem tudtam megállni,hogy ne igyak egy pár korty jéghideg light colát.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy meg vagyok fázva és annyira jól esett a torkomnak ahogy "végigsimogatta" az a hideg szénsavas vacak.Persze ez nem mentség de azt is tudom hogy néha-néha kileng az ember hiszen nem lehet mindig betűre pontosan betartani amit a nálunk okosabbak kitalálnak.
Remélem ti megingathatatlanok vagytok!!!
Pusszka mindenkinek!Jó hétvégét!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 5.
Sziasztok!
 
Bocs hogy eltüntem pár napra, de nagyon elfoglalt vagyok, most leírom a menüt.
Hétfő
Reggeli, tízórai és ebéd: gyümölcs+ sok víz
Uzsonna: egy szelet foghagymás piritós
Vacsora: kettő nagyszelet natúr sülthús+saláta
 
Kedd
Reggeli, tízórai és ebéd: gyümölcs+sok víz
Uzsonna: zellerkrém leves
Vacsora: 5-6 db fasírt+sok-sok cékla
 
Szerda
Reggeli, tízórai és ebéd: gyümölcs + sok víz
Uzsonna: zellerkrém leves
Vacsora: három pár főtt virsli+sok-sok cékla
 
Köszönöm a biztatást és én is nagy "hajrát" küldök mindenkinek aki szintén fogyózik!!!
 
Legközelebb többet írok.
 
Üdv,
Bridzsit
 
Bridzsitdzsonsz naplója 4.

Sziasztok,küldöm a étrendet,ahogy megígértem.
Reggeli: 1 alma, 1 narancs,1 kiwi
Tízórai: 1 alma, 2-3 szem szaloncukor
Ebéd: zöldbableves, krumplipüré savanyúság,(persze a krumplipüréhez volt rántott hús de azt eltettem későbbre)
Uzsonna:1 szelet sült tök
Vacsora:2 szelet rántott hús,kovászos uborka
Ez volt a vasárnapi menü.Különben az elmúlt héten sikerült újabb 1,5 kg-tól megszabadulnom.Egy kissé kínlódtam mert a hűtőben volt rengeteg édesség és nagyon nehéz volt megállni,hogy beérjem azzal a pár szaloncukorral.
Azt eddig nem írtam de nagyon fontos:Tilos az szénsavas,cukros üdítő!!!Lehetőleg csak szénsavmentes víz,vagy valamilyen gyümölcstea.Remélem használható infókat adtam mindenkinek aki fogyózik!sziasztok:Bridzsit.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 9

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 361 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs