Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Bridzsid Dzsonsz

 



Bridzsitdzsonsz naplója 11.
Annyira de annyira örülök,hogy végre megmozdult valami!!!
Mármint arra gondolok ahogyan Timi és Tivor kiálltak saját igazuk (vagy vélt igazuk) mellett.Végül is ez lenne az egyik célja annak,hogy elkezdtem írni a naplót...ismerjük meg egymás véleményét,tapasztalatait ezzel is segítva agymást a "nemes cél" elérésében.Nagyon köszönöm nektek,hogy figyelemmel kiséritek az írásaimat és véleményt alkottok felőle!!!
Magamról most semmi érdekeset nem tudok írni,tanulok és kissé feszült vagyok,mert anyukámnak térdműtéte lesz.Szorítsatok neki,hogy jól sikerüljön és mihamarabb felépüljön!Minden jót nektek,Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 10.
Bridzsit vagyok,sziasztok!
Péntek este van és én teljesen ki vagyok facsarva.Azt hiszem ilyen fáradtság nem is létezik.Éppen most vagyok túl egy matek vizsgán...annyira nehéz volt és szerintem nagyon rosszul sikerült.Most olyan jó lenne megenni egy nagy adag fagyit!De nem lehet,mert épphogy kigyógyultam a megfázásból és nem szeretnék újabb torokfájást.És lehet,hogy néhány kiló vissza is jönne.Az pedig most nem tartozik az életcéljaim közé,hogy visszaszedjek akár csak egy kilót is.Az lesz a legjobb ha végre alhatok egy kiadósat és holnap más szemmel láthatom a világot.Persze  a jövő hét sem lesz könnyebb mert vár még rám néhány nehéz vizsga.De persze majd tanulok és megoldom a legjobban.Bocsi hogy csak panaszkodok de sajna most olyan üres a fejem,hogy egyetlen értelmes mondatot nem tudok összerakni...ezért inkább érzékeny búcsút veszek naplómtól és visszavonulok.Remélem ti jobb formában vagytok!!!Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz hozzászól Bridzsitdzsonsz naplójához
Igaz én Bridzsitdzsonsz vagyok aki naplót ír de most kellő szakértelem nélkül én is hozzászólnék Tivor diétás tippjéhez.
Először is tisztázzuk:fogalmam sincs ki ez a kedves Tivor és egyáltalán nem szeretném megsérteni de azt hiszem félreértette a szándékomat.Én nem egy szuperwomen vagyok aki különféle mesterséges anyagokkal manipulálja az agyát és a testét...én egy olyan étrendet próbálok kialakítani ami életfogytig tartható.Ugyanis azoknak az embereknek akiken annyi fölösleg van mint rajtam,olyan étrendet kell találniuk amivel lassan,hatékonyan és maradandóan lehet fogyni.Itt a hangsúly a maradandón van és ez csak akkor megvalósítható ha életünk végéig "diétázunk".Azt gondolom,hogy éveken keresztül nem lehet porokat szedni még kiegészítésképpen sem,túl azon én nem bízok semmiben ami "műanyag".Persze tudom manapság szinte kikerülhetetlen,hogy ne együnk mesterséges szinezéket,tartósítót,ízfokozót de éppen ezért nem kellene még tudatosan ezek mellé bevinni más idegen anyagokat.A szálkásítás legtöbbünknek nem mond semmit hiszen nem testépítő bajnokok akarunk lenni,mindössze szeretnénk megszabadulni 10-20 kg-tól.
Mindezek ellenére örülök kedves Tivor hogy megosztottad véleményedet és biztos vagyok benne,hogy sokaknak hasznára is fog válni és neked pedig sok sikert kívánok ahhoz,hogy elérd azt amit ezzel a diétával szeretnél!
Üdvözlettel:Bridzsit.
 
Tivor hozzászólása Bridzsit diétájához

Sziasztok! Ígértem segítek a diétázóknak, nem volt időm eddig feljönni...
Most is viszont csak egy linket dobok be itt mindent leírnak átfogóan, hogy is kellene egészségesen fogyni zsírból!!! (nem csoda fogyókura!) Kérlek titeket olvassátok el alaposan nagyon sokat fog segíteni! body.builder.hu/.../ alul van egy piros TOVÁBB gomb azzal lehet majd lapozni!

És végezetül megosztom az én étrendem.
Ez már egy alacsony szénhidrátú szálkásító étrend a diétásom az magasabb ch bevitellel volt!

Reggeli: (de 10 óra körül)
30g San 100% Pure Platinum Whey+ 5dl friss fekete tea kis citrommal (cukor nélkül)+ 1dl kávé (tej és cukor nélkül) + kb. 100 gramm zabpehely+ 1000mg glukozamin+ kálcium 500mg (súlyzós edzés napokon (heti 4nap) 1 zacskó Animal pak (komplex vitamin, ásványianyag, antioxidáns, amisavas „multivitamin”) 500mg kálcium helyett! (animalba 2g kálcium van)

Napi kaja adag főzése:
100g Basmati rizs kifőzve
600g csirkemell filé vízben megfőzve fűszerekkel kis sóval! (jah és közbe kis darabokra hasítom). Mikor már majdnem elfőtte a vizet hozzáadom tetszőlegesen a mexikói zöldségkeveréke t, zöldborsót és brokkolit (fagyasztott zöldségek, általában minden nap ugyan annyit adok a húshoz) aztán pár perc alatt összefőzöm/párolom a hússal.

Ezt 4 kajázásra szétosztom!
1. teljes értékű kaja dél körül (rizs+ hús+ zöldség)
2. du 3- 4 óra között (rizs+ hús+ zöldség)
Edzés előtt fél órával 3000mg L- karnitin+ 1 dl kávé
Edzés
Fehérje 30g
3. du 7-8 óra között (hús+ zöldséget eszek már csak edzés után)
4. du 10 óra körül (hús+ zöldség) + 1000mg glukozamin
Tehát 5 étkezésem van egy nap.

Mivel az utolsó egy két hétben vagyok a szálkásítással a súlyzós edzések után is tekerek 30- 40 percet 130-140 es pulzus között. Pihenőnapokon 30 perc bringa+ 30 perc „hegyi séta” 130-140 es pulzus között.
Súlyzós és aerob edzésnapokon is iszok 30g fehérjét 0,5 liter vízzel edzés után.
Edzésen 2,5 liter víz simán bemegy.
Itthon kb. 3- 4 litert iszok meg.
Napi 6 liter.


Na majd jövök és ha lesz kérdés segítek!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 9.
Tanulni,tanulni,tanulni...
Lenin után szabadon.Nos jelenleg ez a legnagyobb problémám.Egy csomó vizsga előtt állok és nincs nagy kedvem tanulni.Pedig próbálkozok de semmire nem jutok,nem fog az agyam...egy barátom szerint onnan ment le az 5 kiló.Én pedig azt mondom,hogy egyszerűen csak irigy és minden lehetőséget megragad,hogy belém kössön.Persze mindezt merő szeretetből teszi és mivel én is imádom őt ezért elnézem neki és úgy teszek mintha viccesnek tartanám.Ez a jó barátság titka!!!Szeressük egymást és a hibákat ne vegyük mindig észre!!!
Azt hiszem más érdemlegeset most nem tudok írni,megyek a konyhába és készítek egy kis fokhagymás parajfőzeléket.Én imádom...megfőzni.Enni már nem annyira de a cél érdekében ezt is megteszem.
Sziasztok,legyetek jók de ne nagyon!Bridzsit.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 9

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 1498 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs