Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Bridzsid Dzsonsz

 



Bridzsitdzsonsz naplója 27.

Kedves ismerőseim!

Azt hiszem olvashattátok ti is a hozzászólásokban,hogy mostanában valaki több különböző állnéven és rettenetes helyesírással rákattant a naplómra és valótlan dolgokat állít.Egyáltalán nem igaz az,hogy mindenféle sütit felzabálok - persze szoktam enni  édességet- és light colát sem ittam már jó ideje.

Én azt hittem jó ötlet ez a napló írás de talán nem kellett volna illetéktelen és arra nem érdemes személyeknek elmondanom,hogy én ezt írom és,hogy hol tudják elolvasni.

Azt hiszem nekem van humorérzékem de ez már egyáltalán nem vicces.

Szóval a kedves- saját nevét nem vállalóno- idegennek üzenem,hogy nem kell irigykedni,mindenki előtt ott a lehetőség,lehet utánnam csinálni!!!

Ez egy hosszú távú project de én ki fogok tartani minden intrika ellenére és  majd meglátjuk ki nevet a végén és ki fog sárgulni az irigységtől!Nem olyan könnyű mint amilyen könnyedséggel írok róla de olyan komolyan elköteleztem magam amellett,hogy leadjam a fölösleget,hogy ezen lejárató szövegeket figyelembe sem veszek,sőt erősítik a szándékomat.

Nos erre én több szót nem akarok fecsérelni.

Ma egyébbként is olyan rossz passzban vagyok,mert nagyon hiányzik egy kedves ismerősöm,akit szokás szerint megbántottam,és még legalább 4-5 napig nem hallok felőle.Remélem mihamarabb felhív majd.

Nos nem is nyavalygok tovább,hanem készítek egy avokádós-paradicsomos szendvicset.Sziasztok!Bridzsit voltam.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 26

 

Sziasztok:)

Timi vagyok a szomszédból. Bridzsit most hívott, hogy a mérleg nyelve immáron csak 110kg-ot mutat. Nincs most net közelben, úgyhogy az örömét most én osztom meg veletek. Az bizony -11 kg  HUUURRRRÁÁÁÁ!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 25

El sem tudom mondani mennyire örülök annak,hogy végre egyedül is boldogulok az adminisztrátorral.Ez azt jelenti,hogy mostmár nem kell e-mailben elküldenem a levelemet hanem saját magam fel tudom tenni az ivisz-re.Hurráááááááááááááááááááá

Magamról annyit,hogy mostanában semmi érdemleges nem történt velem,a suliban igyexek helytállni ami néha nagyon fárasztó de olyan jó a társaság és a hangulat az osztályban ami nagyban megkönnyíti még a legnehezebb matekpélda megoldását is.

Ma reggel voltam vérvételen...egy kissé izgulok mert az orvosom szerint nem kizárt,hogy esetleg van valami pajzsmirigy problémám.Az egészben az a szép,hogy a pajzsmirigy-vérvétel eredmény kb. 4 hét múlva érkezik meg.Persze azért még minden másra is kíváncsi volt a doktornő és 4 cső vért vettek le.Azért még maradt annyi,hogy a hétvégét túléljem.

Most nem tudok más érdemlegeset írni de egy nagyon kedves ismerősömet SÁNDOR-t szeretném ezen oldalon is felköszönteni névnapja alkalmából wink és ezzel együtt minden kedves SÁNDORNAK,JÓZSEFNEK ésBENEDEKNEK kívánok egy zsák meleget...

Jó hétvégét nektek!Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 24.

Ez a csodás hétvége teljesen feltöltött energiával és életkedvvel.Igaz rengeteget dolgoztam de ez nem baj,mert hülyére kerestem magam.Végre ki tudom váltani azt a méregdrága gyógyszert amit a bőrgyógyász írt a fogyás miatt "megfáradt" bőrömre...de ezt most nem részletezem mert nem annyira szívderítő téma.

Szóval a négy napot vidéken töltöttem a szüleimnél.Amikor kiérkeztem,leszálltam a buszról egyből tudtam,hogy itt a tavasz: olyan trágyaszag volt ami csalhatatlanul jelzi,hogy vége a télnek.Annak mondom aki még nem élt vagy soha nem járt falun,hogy tavasszal az emberek kiborogatják az összes kakit a földekre (persze csak azt amit a tehén meg a malac termelt) és akkor kezdődhet az ereszdel a hajam...szántás,vetés.És ez bizony szaggal jár de aki ilyen helyen nőtt fel annak ez bizonyos értelemben kellemes...nos azt hiszem ezt érthetően elmagyaráztam.
A másik nagyon klassz élményem az volt,hogy meglátogattam a barátnőmet és családját - mármint családjának azon részét aki nem menekült el a hír hallatán ,hogy jövök - és kiültünk a birtokra és élveztük a napsütést és a trágyaszagot...
Annyit kell tudni a barátnőmről,hogy vidéki viszonylatban is vidéken lakik,vagyis tanyán.A szomszédjukban lakik egy lovász aki gyönyörű lovakat tart és kevésbé gyönyörű szamarakat.Szóval éppen ücsörgünk a birtok egyik lankás táján amikor láttuk,hogy az udvarban megjelent két szamár...ez nekem annyira tetszett.És békésen legelésztek még a kutyák sem ugatták meg őket.Az egyik kiváncsi természet lehet mert menézett a lakásba a szobaablakon.Nekem annyira szuper volt ez a hétvége és várom már a legközelebbi alkalmat amikor ilyen klassz dolgok történnek velem.
Barátnőmnek M-nek küldök egy virágot és üzenem,hogy no para!!!
Mára ennyit,legyetek jók de ne nagyon.Ja a múlt héten megint keveset fogytam...na de kit érdekel??????????????????????
Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 23.

Újabb szombat és egy szuper hosszú hétvége.A nap langyosan simogat,a madarak rekedtre csiripelték magukat és annyit röpködnek,hogy bizonyára izomlázuk van már.De én már annyira vártam egy ilyen igazi tavaszi napot.
Ma reggel megmértem magam...nos igazából arra számítottam,hogy ezen a héten sem ment le semmi de szerencsére nem így lett!Újabb -1 kg!Annyi mindent terveztem erre a négy napra és összevállaltam mindenféle varrnivalót,azt hiszem hülyére fogom keresni magam.
Az anyukám ma libazúza pörköltet főz,amit nagyon szeretek és készítek hozzá céklát amit szintén nagyon szeretek.Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek,Bridzsit.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 9

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 349 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs