Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Bridzsid Dzsonsz

 



Bridzsitdzsonsz naplója 30

Én már az elkövetkező hétvégére gondolok...és az azt követő hétre mert egész jövő héten szabin leszeklaugh

Szeretnék kirúgni a hámból. Egészen pontosan be akarok pótolni nagyon sok mindent ami az életemből az utóbbi fél évben kimaradt. Lazítani akarok és nem gondolni semmi komolyra. Csak élvezni minden pillanatot. Talán végre jut egy kis  izgalom és változatosság is szerény életembe. Mert azért azt tudni kell, hogy a jelenlegi életvitelem mellett nem jut időm semmire. Na de majd most...nagy várakozással tekintek e pár nap elé és nagyon remélem, hogy nem kell csalódnom.wink A projekmunka is halad, talán kész lesz határidőre. Nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz és összetett feladat. Kellemes napot nektek. 

 
Bridzsitdzsonsz naplója 29

Sziasztok, végre megint süt a nap! A hétvége gyorsan eltelt és olyan klassz dolgot csináltam : az egyik nadrágomat alakítottam kisebbre :)

Egyébbként a jövő hétvégén folytatom mert vannak már olyan ruháim amiket át kell kissé alakítani. Ez macerás  munka de nem tudok mindenből újat venni ezért nekiülök  és újjá varázsolom. Még szerencse, hogy varrónő vagyok. A közérzetem remek és a szombati lángos megtette áldásos hatását...jó olajos volt. Most legalább 2 hónapig nem kívánok ilyet az biztos. Az a problémám, hogy nem akar haladni a társadalomismeret érettségi projektem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nincsen otthon gépem és mert annyira buta vagyok a szövegszerkesztés terén. De természetesen ezzel is megbirkózok majd...talán.

Ahol lakok annyi galamb van, hogy már kezdenek az agyamra menni. Ha nem vigyázok a nyitott ablakon át még a lakásba is bepofátlankodnak. Annyira utálom őket mert a galamb nagyon fertőzésveszélyes állat. Ki is van írva a lépcsőházban, hogy ne etessék amint látom ezt egyesek nem tartják be. Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha valami fondorlatos csapdával befognám őket és nem kellene a továbbiakban húst vennem...Ezt ne vegyétek komolyan bár tudom sokan esznek galambot de én nem!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 28,5

Sziasztok,verőfényes szombat reggel van és én a könyvtárban írom ezerrel a társadalomismeret érettségi projektmunkámat...ugye milyen szépen hangzik?Egész jól összekaptam magamat és abbahagytam (remélem hosszú időre) az önsajnálatot.

Magamról annyit,hogy ma reggel direkt nem álltam mérlegre mert nem akarom magamat azzal idegesíteni, hogy mennyi ment le vagy mennyi nem.Mostantól kezdve csak havonta egyszer mérem meg a súlyomat.Egyébbként nagyon jól érzem magam, mert rájöttem arra -némi segítséggel - hogy nem másoknak kell megfelelnem hanem csak magamnak!!!És ma reggel a piacon vettem egy lángost.Tudom, hogy ezt nem volna szabad de ma nagylelkű voltam magamhoz. Jövő héten jelentkezek,addig legyetek jók de ne nagyon!!!Puszi.Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója

Azt hiszem kis időre felfüggesztem a naplóírást,mert "alkotói válságban" vagyok.Semmi értelmes nem jut az eszembe és semmi érdemleges nem történik mostanában amit megoszthatnék veletek.Üdv.Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 28

Nem tűntem ám el,csak nekem otthon nicsen netem és a könyvtárba nem tudok minden nap bejönni,hogy írjak.A multkori kirohanásom nem azt jelenti,hogy abba akarom hagyni a fogyókúrát vagy az írást,mindössze azt akartam kifejteni milyen nagyon bántó tud lenni egyes emberek negatív hozzáállása.Mostanában egyébbként nagyon jól érzem magam,annyira örülök,hogy végre itt a tavasz és nem kell nagykabátba butkolózni és a suliból este olyan jó hazasétálni mert kellemes az idő és nincsen sötét.Az viszont kissé aggaszt,hogy anyukám térde nem akar javulni,nagyon úgy néz ki,hogy protézisre lesz szüksége.Ez nagyon jó találmány de ő nagyon fél  tőle...amit megértek mert ez egy nagy műtét és senki nem garantálja,hogy jobb lesz,mint most.Én persze bizakodó vagyok de ő sajnos nagyon negatív.Olyan jó lesz végre megint hétvége és lehet pihenni ,mert ez a hét elég fárasztó volt.

Most semmi érdekeset nem tudok írni,mert nem történt velem semmi említésre méltó.Egy kissé lapos az életem de lesz ez jobb is!!!!Jó hétvégét mindenkinek.Bridzsit.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 9

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 1897 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs