Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója

 



Bridzsitdzsonsz naplója 20. E-mail
2011. március 05. szombat, 11:28

Végre megint hétvége!!! Az elmúlt hetem azzal telt,hogy a félreértéseket próbáltam elsimítani magam körül.Azt hiszem mindenki megértette,hogy nem akartam rosszat csak néha ilyen végletekbe esek. Külön köszönet Timinek aki szerint nem vagyok Isten ezért nem bűnbocsánatot hanem bűnbánatot kellett volna gyakorolnom.
Azért jó hogy ma egy verőfényes szombat van!!!Végre talán vége a télnek.Néhány képet teszek föl apu szülinapjáról és arról a fincsi tortáról amitől még most is összefut a nyál a számban ha rágondolok.
Jó hétvégét nektek és legyetek jók de ne nagyon!!!Pusszka.Bridzsit.

imag0197imag0197imag0198imag0198imag0211imag0211

 
Bridzsitdzsonsz naplója 19. E-mail
2011. március 02. szerda, 17:46
Sziasztok!
Kissé el voltam havazva (sajnos szó szerinti értelemben is) most, de végre jut időm arra,hogy írjak egy keveset.Mostanában semmi érdekes nem történik velem,sajnos teljesen leültek a dolgok körülöttem.Még a bosszantó apróságok is hiányoznak,olyan dolgok is amiktől eddig a falra másztam.Be kell látnom,hogy nem kellett volna mindent a fogyásnak alárendelni.Mintha az emberek szép lassan elszivárognának mellőlem.Talán túllihegtem dolgokat és túl komolyan vettem magamat.Ezennel szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől,akit az okoskodásommal és az "életviteli tanácsaimmal" megsértettem.Sajna van egy ilyen hülye tulajdonságom,hogy időnként begőzöl az agyam.Pedig igyexek ebből kinőni de nagyon nehéz.Most nem is írok mást,félrevonulok és sűrű bűnbocsánatot gyakorolok...
Azt majdnem elfelejtettem,hogy apu szülinapja tök jól sikerült,készültek képek majd töltök fel.A tortája tetején egy gyönyörű erdészcsillag volt,és nagyon finom is volt mellesleg.
Mára befejeztem...majd jelentkezek.Sziasztok.Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 18. E-mail
2011. február 25. péntek, 19:28
Sziasztok!
Olyan szuper hetem volt de annyira örülök,hogy végre vége lett...most jöhet a nagy semmittevés.A hétvégén az apukám szülinapját ünnepeljük (még mindig) egészen pontosan a 65.-et.Az anyukám rendel valahol egy feketeerdő tortát.
Alig várom már,hogy egy nagy szeletet megehessek,mert mostanában az édességekkel csínján bántam.Egyébbként az apukám egyáltalán nem tűnik 65 évesnek mert fiatalos és energikus.Remélem ez így marad az elkövetkező 35 évben is.
Szombaton mérekezek,úgy érzem,hogy ezen a héten is sikerült hozni a formámat,mármint a minusz 1 kilót.A legjobb visszajelzés a fogyásom sikerességére az,hogy a munkahelyemen már megjlentek az első rosszindulatú megjegyzések.Pl. olyanok,hogy mit játszom az agyam azzal,hogy gyümölcsöt eszek és hogy nem most kellene elkezdeni és nem kellett volna hagyni,hogy ennyire meghízzak és,hogy úgy sem fog sikerülni stb...stb...
Nos én ezeket a sárga irigység első jeleiként értékelem és egyáltalán nem haragszok érte,sőt...Olyan jó lesz majd látni ezeknek az embereknek az ábrázatát amikor elérem a célomat,és ők meg majd lesnek,mint hal a szatyorban.A kétkedőknek pedig üzenem,hogy hallottam egy mondást és annak útmutatása alapján élek:
HA MEG AKAROK TENNI VALAMIT AKKOR TALÁLOK RÁ OKOT,HOGY MEGTEGYEM DE HA NEM AKAROK MEGTENNI VALAMIT AKKOR TALÁLOK RÁ KIFOGÁST,HOGY MIÉRT NEM TESZEM.
Ugye milyen igaz?Vannak akik állandóan kifogásokat keresnek,hogy megmagyarázzák miért nem képesek megtenni vagy bevállalni valamit.Gondolom ti is ismertek ilyen embereket.Nos engem ezektől kiráz a hideg.Talán jobb lenne néha őszintén bevallani gyöngeségeinket vagy pedig azt,hogy már nem akarunk semmi izgalmasat az élettől!!!Sokan mondták a fogyókúrámra,hogy : Én nem tudnám megenni a húst kenyér vagy tészta nélkül.
Erre én azt mondom: Hát ne edd!Véletlen se tegyél erőfeszítéseket!De ne gondold,hogy a jó dolgok mindig a helyedbe mennek!Néha neked is meg kell emelned a seggedet ha nem akarod leírni magadat örökre!!!
Húú,most egy kissé elszaladt velem a ló.Bocs ha okoskodó lettem volna de nem szeretem ha valaki akar valamit,én tudok segíteni a "problémáján" és az az első szava,hogy én így nem...én úgy nem.
Majd legközelebb finomabb leszek és bocsánat ha a szókimondásommal megbántottam volna valakit aki esetleg magára ismert ezen mondatok olvasása közben.
 
Nos mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és ajánlom szives figyelmetekbe a fórumon a "3 szavas mese" c. játékot.Én is írtam hozzá,csatlakozzatok ti is!Pusszka.Bridzsit.
P.S.:Küldök egy virágot,hogy legyen egy kis tavasz filling ebben a hülye havazásban. Ó,ez egy egész ágyás lett.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 17. E-mail
2011. február 22. kedd, 19:35
Sziasztok!
Remélem jól telik a napotok és azzal töltitek az időtöket amihez kedvetek van...például engem olvastok.No nem azért mintha ez olyan izgalmas lenne csak azért mert egyre több ismerősöm olvassa ezt a naplót és egyre többen kapnak kedvet a fogyáshoz.Mindenkinek kitartást kivánok,bár az én módszeremmel nem szenvedés a fogyás,hanem kimondottan élvezetes.Olyan szuper,amikor érzed,hogy egyre könnyebb vagy,persze eleinte csak te veszed észre,mondjuk a ruháidon,hogy nem feszülnek annyira.Azután jön a kellemes közérzet,mert egy helyes életmódban,helyes táplálkozással a tested és a lelked is teljesen megújul.És ahogy a tested "tisztul" úgy a gondolataid is egyre tisztábbá válnak.Én ezt élvezem legjobban.Olyan szuper,hogy már nem ijedek meg semmitől,nem esek pánikba ha valami nem úgy alakul ahogy szeretném...egyszerűen megszüntetem a probléma forrását.Merész döntéseket hozok,olyanokat amiket eddig nem mertem volna meglépni.Azt gondolom,hogy mindez tisztuló elmém produktuma.Nem gondolom azt,hogy minden problámával meg tudok birkózni de a régi,ijedős,önbizalomhiányos Bridzsit már a múlté.
Nancynek üzenem,hogy mindent bele és támogatom amiben csak tudom.A másik kedves ismerősömnek,aki már szintén leadott X kilót (tehát súlya jelenleg Y-5X) azt üzenem,hogy igazán kiléphetne a színfalak mögül,mert kiváncsiak vagyunk rá!!!
Magánügyileg jól vagyok,mert érzem,hogy fontos vagyok!!!
Az anyukám térde viszont olyan rettenetes (ezt a szót az orvos mondta) hogy úgy néz ki protézisre lesz szüksége.Annyira sajnálom mert nagyon be van ijedve és nem tudok érte tenni semmit.Remélem,hogy a protézis megoldja majd a problémát.
Sziasztok.Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 16. E-mail
2011. február 19. szombat, 11:59

Sziasztok!
Ma reggel őrült sebességgel kezdtem előkeresni a mérleget,mert bár megfogadtam nem mérekezek állandóan...nos persze,hogy nem birom ki.Az a helyzet.hogy a héten is lement a szokásos 1 kg.Olyan jól érzem magam a bőrömben mert most már mások is kezdik észrevenni a változást.Eddig csak én tudtam,hogy megmozdult valami,most viszont már mások is megjegyzik,hogy hú de... ide nem írom azt amit szoktak mondani mert kissé nagyképűen venné ki magát amennyiben ezeket a dicséreteket itt előadnám.
Ez a hetem kissé kaotikusra sikeredett de most már megemésztettem mindent ami történt velem.A pénzügyeken is kezdek felülemelkedni,beláttam,hogy ki kell szeretnem abból a csodálatos fekete,elöltöltős mosógépből amit már majdnem magaménak tudtam.Lesz majd olyan gépem de a jó dolgokra sokat kell várni.Már ehhez is hozzászoktam.
A suliban túl vagyok a vizsgákon,elég jól sikerültek,szinte minden 4-es lett,leszámítva a fizikát és matekot.De majd javítok,év végére ezekből is jobb leszek...remélem!
Mindenkinek nagyon kellemes és pihentető hétvégét kivánok,Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója14. E-mail
2011. február 16. szerda, 20:36
Ma 2011.február 16-a van.
Ez életem egyik legborzasztóbb napja.Sikerült annyira de annyira kiakadnom,szétcsúsznom,megsemmisülnöm,hogy arra nem is találok szavakat.Én,aki mostanában mindig tök happy,életvidám nőci voltam...nos inkább nem is  ragozom tovább,teljesen letargiába estem.Persze higyjétek el igazán jó okom volt rá.Igaz sokan ismertek és tudjátok néha milyen hisztis vagyok de ez most nem az.Ez egy igazi,magyaros kiborulás.Legszívesebben a főtéren kiabálnám világgá a problémámat!Na ne ijedjen meg senki ilyenre azért nem fogom ragadtatni magamat,mert hát ugyebár volt gyerekszobám.

Szóval a lényeg a lényeg ma egy sokkoló hírrel kellett szembesülnöm...Bementem a választott magánnyugdíjpénztáramba és az ott kapott felvilágosítástól leesett az állam.Arról van szó,hogy én úgy döntöttem,hogy visszaadom a megtakarításomat az államnak és erre kaptam egy szép értesítőt amelyben egy szintén nagyon szép 6 számjegyű összeg állt,mint hozam.És ugye eddig úgy tudtam,hogy a hozamot fel lehet majd venni adómentesen és én ennek annyira örültem és már nézegettem is a mosógépeket,mert azt akartam venni ezen a pénzen (persze egy jó drágát ami örök élet meg egy nap).Most viszont azt látom le kell tennem eme tervemről,mert a hozamom nagy részét valaki vagy valami le fogja nyelni!!!
Olyan jó,hogy ebben a drága Magyarországban ilyen arcátlanul semmizhetnek ki.Azt mondta az ügyintéző,hogy a legtöbben kb.8-20000 ft közötti összeget fognak kapni.Nos ekkor elöntötte a ......az agyamat.Olyan jó lenne ha valami okos ember ezt nekem megmagyarázná ( nem kimagyarázná ),hogy az én apránként félretett pénzemet,amit a hosszú évek alatt már úgyis megforgatott a bank és levette busásan a hasznát,miért kell mégegyszer lenyúlni???
Segítség,ez rosszabb,mintha egy megélhetési bűnöző kilopná a táskámból a kakaóscsigát!!!
Választ akarok kapni a kérdéseimre.Tudom ez naív gondolat,hiszen mindenre tudnak választ adni,olyat amilyet az ő érdekük diktál.Remélem mihamarabb túljutok ezen a sokkon és újra a régi,kedves,mosolygós Bridzsit leszek.
Most,hogy kellőképpen kidühöngtem magam és rátok zúdítottam a problémámat azt hiszem vissza is vonulok,megpróbálok pihenni és átgondolni a jövőt,mert ezen a pénzdolgon kívül is ért még egy veszteség a mai napon...
Ja,a grillezett zellert majdnem elfelejtettem!Olyan borzasztóan rossz,hogy ha jót akartok magatoknak hát ne próbáljátok ki!Kemény maradt és keserű.Még rágondolni is borzasztó.
Legközelebb majd valami ehetőt fogok kitalálni.Sziasztok,Bridzsit.

 

 
Bridzsitdzsonsz naplója13. E-mail
2011. február 15. kedd, 18:30
Sziasztok,bocsika,hogy pár napra eltűntem de a szüleimnél voltam...mert bár anyunak remekül sikerült a térdműtéte azért szüksége volt még némi segítségre.
Képzeljétek Valentin napon több üdvözletet kaptam,mint amennyire számítottam.Főleg az iwiw-es ismerőseim leptek meg,ennek annyira örültem.Az viszont elég gáz,hogy akitől legjobban vártam...nos attól nem kaptam semmit.
Ma remek kaját készítek: fűszeres sajttal töltött csirkemell,baconszalonnába tekerve,grillen sütve.Lesz hozzá fokhagymás avokádókrém,valamint grillezek pár szelet zellert.
Mondjuk zellert még soha nem ettem grillezve,fogalmam sincs,hogy milyen lesz de azért megpróbálom.Annyira szeretem a zellert mindenféle formában,hogy ez is csak jó lehet...remélem!Nos ez egy komplett vacsora.Ehhez nem lehet már semmi köretet enni,max. még több zöldséget...és talán iszok hozzá egy kis bort.
És még mindig vannak hátra vizsgáim.Már annyira unom.Olyan jó lenne végre egy kis nyári szünet,vagy legalább tavaszi!!!
Ma már nem fárasztalak benneteket tovább,legyetek jók!Majd jelentkezek és megírom,hogy milyen lett a zeller.Sziasztok,Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 12. E-mail
2011. február 12. szombat, 11:32

Sziasztok!
Jó híreim vannak mindazoknak akik aggódtak anyukám miatt.Jól sikerült a térdműtéte,már otthon van.Persze a teljes felépülés még több hét de azt hiszem nem lesz probléma.
Magamról annyit,hogy ismét sikerült 1 kilótól megszabadulni.Úgy veszem észre,hogy beáll a szervezetem a heti 1 kilós fogyásra.Ez ideális lenne,mert nem jó ha túl hirtelen megy le.Annyira jól érzem magam a bőrömben,sokat dolgozok és a strapabírásom is egyre jobb.Most jelenleg 114 kg vagyok.Tehát összesen 7 kg ment le!Mindenkinek szorítok aki velem együtt fogyózik és kitartást kivánok.Aki esetleg szintén a Testkontroll módszerrel fogy megerősíthetné,hogy ez a fogyókúra nem sanyargató,mert többen azt hiszik,hogy éheztetem magam.Ez nem igaz.Elegendő mennyiséget eszek és a minőségre is nagyon odafigyelek.
Jó hétvégét nektek!Puszika,Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 11. E-mail
2011. február 08. kedd, 16:01
Annyira de annyira örülök,hogy végre megmozdult valami!!!
Mármint arra gondolok ahogyan Timi és Tivor kiálltak saját igazuk (vagy vélt igazuk) mellett.Végül is ez lenne az egyik célja annak,hogy elkezdtem írni a naplót...ismerjük meg egymás véleményét,tapasztalatait ezzel is segítva agymást a "nemes cél" elérésében.Nagyon köszönöm nektek,hogy figyelemmel kiséritek az írásaimat és véleményt alkottok felőle!!!
Magamról most semmi érdekeset nem tudok írni,tanulok és kissé feszült vagyok,mert anyukámnak térdműtéte lesz.Szorítsatok neki,hogy jól sikerüljön és mihamarabb felépüljön!Minden jót nektek,Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 10. E-mail
2011. február 05. szombat, 08:46
Bridzsit vagyok,sziasztok!
Péntek este van és én teljesen ki vagyok facsarva.Azt hiszem ilyen fáradtság nem is létezik.Éppen most vagyok túl egy matek vizsgán...annyira nehéz volt és szerintem nagyon rosszul sikerült.Most olyan jó lenne megenni egy nagy adag fagyit!De nem lehet,mert épphogy kigyógyultam a megfázásból és nem szeretnék újabb torokfájást.És lehet,hogy néhány kiló vissza is jönne.Az pedig most nem tartozik az életcéljaim közé,hogy visszaszedjek akár csak egy kilót is.Az lesz a legjobb ha végre alhatok egy kiadósat és holnap más szemmel láthatom a világot.Persze  a jövő hét sem lesz könnyebb mert vár még rám néhány nehéz vizsga.De persze majd tanulok és megoldom a legjobban.Bocsi hogy csak panaszkodok de sajna most olyan üres a fejem,hogy egyetlen értelmes mondatot nem tudok összerakni...ezért inkább érzékeny búcsút veszek naplómtól és visszavonulok.Remélem ti jobb formában vagytok!!!Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz hozzászól Bridzsitdzsonsz naplójához E-mail
2011. február 02. szerda, 21:10
Igaz én Bridzsitdzsonsz vagyok aki naplót ír de most kellő szakértelem nélkül én is hozzászólnék Tivor diétás tippjéhez.
Először is tisztázzuk:fogalmam sincs ki ez a kedves Tivor és egyáltalán nem szeretném megsérteni de azt hiszem félreértette a szándékomat.Én nem egy szuperwomen vagyok aki különféle mesterséges anyagokkal manipulálja az agyát és a testét...én egy olyan étrendet próbálok kialakítani ami életfogytig tartható.Ugyanis azoknak az embereknek akiken annyi fölösleg van mint rajtam,olyan étrendet kell találniuk amivel lassan,hatékonyan és maradandóan lehet fogyni.Itt a hangsúly a maradandón van és ez csak akkor megvalósítható ha életünk végéig "diétázunk".Azt gondolom,hogy éveken keresztül nem lehet porokat szedni még kiegészítésképpen sem,túl azon én nem bízok semmiben ami "műanyag".Persze tudom manapság szinte kikerülhetetlen,hogy ne együnk mesterséges szinezéket,tartósítót,ízfokozót de éppen ezért nem kellene még tudatosan ezek mellé bevinni más idegen anyagokat.A szálkásítás legtöbbünknek nem mond semmit hiszen nem testépítő bajnokok akarunk lenni,mindössze szeretnénk megszabadulni 10-20 kg-tól.
Mindezek ellenére örülök kedves Tivor hogy megosztottad véleményedet és biztos vagyok benne,hogy sokaknak hasznára is fog válni és neked pedig sok sikert kívánok ahhoz,hogy elérd azt amit ezzel a diétával szeretnél!
Üdvözlettel:Bridzsit.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 236 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs