Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója

 



Bridzsitdzsonsz naplója 29 E-mail
2011. április 05. kedd, 15:12

Sziasztok, végre megint süt a nap! A hétvége gyorsan eltelt és olyan klassz dolgot csináltam : az egyik nadrágomat alakítottam kisebbre :)

Egyébbként a jövő hétvégén folytatom mert vannak már olyan ruháim amiket át kell kissé alakítani. Ez macerás  munka de nem tudok mindenből újat venni ezért nekiülök  és újjá varázsolom. Még szerencse, hogy varrónő vagyok. A közérzetem remek és a szombati lángos megtette áldásos hatását...jó olajos volt. Most legalább 2 hónapig nem kívánok ilyet az biztos. Az a problémám, hogy nem akar haladni a társadalomismeret érettségi projektem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nincsen otthon gépem és mert annyira buta vagyok a szövegszerkesztés terén. De természetesen ezzel is megbirkózok majd...talán.

Ahol lakok annyi galamb van, hogy már kezdenek az agyamra menni. Ha nem vigyázok a nyitott ablakon át még a lakásba is bepofátlankodnak. Annyira utálom őket mert a galamb nagyon fertőzésveszélyes állat. Ki is van írva a lépcsőházban, hogy ne etessék amint látom ezt egyesek nem tartják be. Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha valami fondorlatos csapdával befognám őket és nem kellene a továbbiakban húst vennem...Ezt ne vegyétek komolyan bár tudom sokan esznek galambot de én nem!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 28,5 E-mail
2011. április 02. szombat, 09:50

Sziasztok,verőfényes szombat reggel van és én a könyvtárban írom ezerrel a társadalomismeret érettségi projektmunkámat...ugye milyen szépen hangzik?Egész jól összekaptam magamat és abbahagytam (remélem hosszú időre) az önsajnálatot.

Magamról annyit,hogy ma reggel direkt nem álltam mérlegre mert nem akarom magamat azzal idegesíteni, hogy mennyi ment le vagy mennyi nem.Mostantól kezdve csak havonta egyszer mérem meg a súlyomat.Egyébbként nagyon jól érzem magam, mert rájöttem arra -némi segítséggel - hogy nem másoknak kell megfelelnem hanem csak magamnak!!!És ma reggel a piacon vettem egy lángost.Tudom, hogy ezt nem volna szabad de ma nagylelkű voltam magamhoz. Jövő héten jelentkezek,addig legyetek jók de ne nagyon!!!Puszi.Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója E-mail
2011. március 29. kedd, 15:26

Azt hiszem kis időre felfüggesztem a naplóírást,mert "alkotói válságban" vagyok.Semmi értelmes nem jut az eszembe és semmi érdemleges nem történik mostanában amit megoszthatnék veletek.Üdv.Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 28 E-mail
2011. március 25. péntek, 17:48

Nem tűntem ám el,csak nekem otthon nicsen netem és a könyvtárba nem tudok minden nap bejönni,hogy írjak.A multkori kirohanásom nem azt jelenti,hogy abba akarom hagyni a fogyókúrát vagy az írást,mindössze azt akartam kifejteni milyen nagyon bántó tud lenni egyes emberek negatív hozzáállása.Mostanában egyébbként nagyon jól érzem magam,annyira örülök,hogy végre itt a tavasz és nem kell nagykabátba butkolózni és a suliból este olyan jó hazasétálni mert kellemes az idő és nincsen sötét.Az viszont kissé aggaszt,hogy anyukám térde nem akar javulni,nagyon úgy néz ki,hogy protézisre lesz szüksége.Ez nagyon jó találmány de ő nagyon fél  tőle...amit megértek mert ez egy nagy műtét és senki nem garantálja,hogy jobb lesz,mint most.Én persze bizakodó vagyok de ő sajnos nagyon negatív.Olyan jó lesz végre megint hétvége és lehet pihenni ,mert ez a hét elég fárasztó volt.

Most semmi érdekeset nem tudok írni,mert nem történt velem semmi említésre méltó.Egy kissé lapos az életem de lesz ez jobb is!!!!Jó hétvégét mindenkinek.Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 27. E-mail
2011. március 22. kedd, 15:38

Kedves ismerőseim!

Azt hiszem olvashattátok ti is a hozzászólásokban,hogy mostanában valaki több különböző állnéven és rettenetes helyesírással rákattant a naplómra és valótlan dolgokat állít.Egyáltalán nem igaz az,hogy mindenféle sütit felzabálok - persze szoktam enni  édességet- és light colát sem ittam már jó ideje.

Én azt hittem jó ötlet ez a napló írás de talán nem kellett volna illetéktelen és arra nem érdemes személyeknek elmondanom,hogy én ezt írom és,hogy hol tudják elolvasni.

Azt hiszem nekem van humorérzékem de ez már egyáltalán nem vicces.

Szóval a kedves- saját nevét nem vállalóno- idegennek üzenem,hogy nem kell irigykedni,mindenki előtt ott a lehetőség,lehet utánnam csinálni!!!

Ez egy hosszú távú project de én ki fogok tartani minden intrika ellenére és  majd meglátjuk ki nevet a végén és ki fog sárgulni az irigységtől!Nem olyan könnyű mint amilyen könnyedséggel írok róla de olyan komolyan elköteleztem magam amellett,hogy leadjam a fölösleget,hogy ezen lejárató szövegeket figyelembe sem veszek,sőt erősítik a szándékomat.

Nos erre én több szót nem akarok fecsérelni.

Ma egyébbként is olyan rossz passzban vagyok,mert nagyon hiányzik egy kedves ismerősöm,akit szokás szerint megbántottam,és még legalább 4-5 napig nem hallok felőle.Remélem mihamarabb felhív majd.

Nos nem is nyavalygok tovább,hanem készítek egy avokádós-paradicsomos szendvicset.Sziasztok!Bridzsit voltam.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 26 E-mail
2011. március 20. vasárnap, 14:40

 

Sziasztok:)

Timi vagyok a szomszédból. Bridzsit most hívott, hogy a mérleg nyelve immáron csak 110kg-ot mutat. Nincs most net közelben, úgyhogy az örömét most én osztom meg veletek. Az bizony -11 kg  HUUURRRRÁÁÁÁ!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 25 E-mail
2011. március 18. péntek, 17:45

El sem tudom mondani mennyire örülök annak,hogy végre egyedül is boldogulok az adminisztrátorral.Ez azt jelenti,hogy mostmár nem kell e-mailben elküldenem a levelemet hanem saját magam fel tudom tenni az ivisz-re.Hurráááááááááááááááááááá

Magamról annyit,hogy mostanában semmi érdemleges nem történt velem,a suliban igyexek helytállni ami néha nagyon fárasztó de olyan jó a társaság és a hangulat az osztályban ami nagyban megkönnyíti még a legnehezebb matekpélda megoldását is.

Ma reggel voltam vérvételen...egy kissé izgulok mert az orvosom szerint nem kizárt,hogy esetleg van valami pajzsmirigy problémám.Az egészben az a szép,hogy a pajzsmirigy-vérvétel eredmény kb. 4 hét múlva érkezik meg.Persze azért még minden másra is kíváncsi volt a doktornő és 4 cső vért vettek le.Azért még maradt annyi,hogy a hétvégét túléljem.

Most nem tudok más érdemlegeset írni de egy nagyon kedves ismerősömet SÁNDOR-t szeretném ezen oldalon is felköszönteni névnapja alkalmából wink és ezzel együtt minden kedves SÁNDORNAK,JÓZSEFNEK ésBENEDEKNEK kívánok egy zsák meleget...

Jó hétvégét nektek!Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 24. E-mail
2011. március 16. szerda, 20:25

Ez a csodás hétvége teljesen feltöltött energiával és életkedvvel.Igaz rengeteget dolgoztam de ez nem baj,mert hülyére kerestem magam.Végre ki tudom váltani azt a méregdrága gyógyszert amit a bőrgyógyász írt a fogyás miatt "megfáradt" bőrömre...de ezt most nem részletezem mert nem annyira szívderítő téma.

Szóval a négy napot vidéken töltöttem a szüleimnél.Amikor kiérkeztem,leszálltam a buszról egyből tudtam,hogy itt a tavasz: olyan trágyaszag volt ami csalhatatlanul jelzi,hogy vége a télnek.Annak mondom aki még nem élt vagy soha nem járt falun,hogy tavasszal az emberek kiborogatják az összes kakit a földekre (persze csak azt amit a tehén meg a malac termelt) és akkor kezdődhet az ereszdel a hajam...szántás,vetés.És ez bizony szaggal jár de aki ilyen helyen nőtt fel annak ez bizonyos értelemben kellemes...nos azt hiszem ezt érthetően elmagyaráztam.
A másik nagyon klassz élményem az volt,hogy meglátogattam a barátnőmet és családját - mármint családjának azon részét aki nem menekült el a hír hallatán ,hogy jövök - és kiültünk a birtokra és élveztük a napsütést és a trágyaszagot...
Annyit kell tudni a barátnőmről,hogy vidéki viszonylatban is vidéken lakik,vagyis tanyán.A szomszédjukban lakik egy lovász aki gyönyörű lovakat tart és kevésbé gyönyörű szamarakat.Szóval éppen ücsörgünk a birtok egyik lankás táján amikor láttuk,hogy az udvarban megjelent két szamár...ez nekem annyira tetszett.És békésen legelésztek még a kutyák sem ugatták meg őket.Az egyik kiváncsi természet lehet mert menézett a lakásba a szobaablakon.Nekem annyira szuper volt ez a hétvége és várom már a legközelebbi alkalmat amikor ilyen klassz dolgok történnek velem.
Barátnőmnek M-nek küldök egy virágot és üzenem,hogy no para!!!
Mára ennyit,legyetek jók de ne nagyon.Ja a múlt héten megint keveset fogytam...na de kit érdekel??????????????????????
Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 23. E-mail
2011. március 12. szombat, 20:58

Újabb szombat és egy szuper hosszú hétvége.A nap langyosan simogat,a madarak rekedtre csiripelték magukat és annyit röpködnek,hogy bizonyára izomlázuk van már.De én már annyira vártam egy ilyen igazi tavaszi napot.
Ma reggel megmértem magam...nos igazából arra számítottam,hogy ezen a héten sem ment le semmi de szerencsére nem így lett!Újabb -1 kg!Annyi mindent terveztem erre a négy napra és összevállaltam mindenféle varrnivalót,azt hiszem hülyére fogom keresni magam.
Az anyukám ma libazúza pörköltet főz,amit nagyon szeretek és készítek hozzá céklát amit szintén nagyon szeretek.Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek,Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 10. E-mail
2011. március 09. szerda, 20:12
Mivel tegnap egész nap nőnap volt, ennek örömére vettem magamnak két szem szamócát.Ez azért sajnálatos mert csak kettőt vettem (mivel 1500 kilója) és azért is mert én vettem magamnak és nem valaki más.
Este bűnöztem is...sajtos tésztát ettem.Nagyon álmos voltam egész nap,mert éjjel keveset aludtam.Szóval amikor hazaértem viharos tempóban elkészítettem a sajtos tésztát és már toltam is be.Nos erre nem vagyok valami büszke de ez így történt.Néha nem tudom hányadán állok a dolgokkal és az emberekkel.A szamócát ma reggel ettem meg és legnagyobb meglepetésemre egész finom volt.Azt hittem,hogy így március elején csak "műanyag" epret lehet kapni.Viszont az avokádóval problémáim vannak.Szinte csak a szupermarketekben lehet kapni,az egyszerűbb zöldségeseknél nem mindig és ha mégis akkor aranyáron.Nekem nincs kedvem egy avokádó miatt kibuszozni a világ végére.Jó lenne ha városben is lehetne avokádót kapni!!!!!!!!Mert nagyon szeretem.
Nekem az a legnagyobb problémám,hogy amit szeretek vagy szeretnék az sok esetben elérhetetlen távolságra van tőlem.Én pedig kezdek belefáradni abba,hogy mindig én tegyek erőfeszítéseket.Milyen mókás lenne ha mondjuk petícióban követelném,hogy az avokádó jöjjön a helyembe
Na aggódjatok nem hülyültem meg egészem,csak vizuális alkat vagyok és elképzeltem amikor az avokádó becsenget hozzám...persze én örömmel nyitok neki ajtót és olyan szeretettel fogadom,amitől leesik az álla
És azután jóízűen elfogyasztom.Mondjuk kenyérre kenem...már he elég érett és kenhető.
Azt hiszem sikerült egy kissé elkalandoznom és felvázolnom álmaim szituációját de remélem elnézitek ezt nekem.Talán nem is fárasztalak benneteket tovább,mára ennyi elég lesz...
De majd jelentkezek miánst lesz valami érdemleges infóm a számotokra.Ja,amennyiben valaki tudja,hogyan kell készíteni a sült céklát az legyen szíves ossza meg velem és a kedves olvasóimmal!Sziasztok,Bridzsit.
 
MA EGÉSZ NAP NŐNAP VAN!!! E-mail
2011. március 08. kedd, 18:35
Számomra már egészen korán kezdődött ez a szép ünnep. Ha jól bele gondolok még vasárnap,mert az apukám akkor köszöntött fel és kaptam tőle egy szál rózsát is.Ma viszont volt aki sms-t írt,a munkahelyemen sütit és céges bögrét kaptunk és még a volt párom is felhívott...nos ennek annyira nem örültem de végül is 7 évet húztunk le együtt azt hiszem ennyi belefér.
És végre a nap is süt és nem csak világít!!!!!!!!!!!!!!Azt hiszem mostmár tényleg itt a tavasz.
Készülök a hosszú hétvégére amit nagyjából munkával fogok tölteni.Ez egyrészt jó,mert így plusz pénzhez jutok,másrészt viszont gáz,mert amíg mások a szerelmükkel vagy a családjukkal pihennek addig én nyomom a varrógépet ezerrel.
De meggyőződésem,hogy ennek a kemény munkának meglesz majd a jutalma.Biztos vagyok benne,hogy sok jó dolog vár még rám az életben csak meg kell tennem az addig vezető hosszú utat.
A fogyásomról annyit,hogy az elmúlt héten nem ment le egyetlen gramm sem,de én ezen nem vagyok elkeseredve mert vannak ilyen időszakok amikor a szervezet ne bírja a tempót.Ezt azért is írom mert lehet,hogy veletek is előfordul ilyen -mármint azokkal akik szintén fogyóznak- de nem szabad megijedni és föladni!!!Tudjátok,csak igazán kell akarni és minden megvalósítható!
Bridzsit.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 356 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs