Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója

 



Tivor hozzászólása Bridzsit diétájához E-mail
2011. február 02. szerda, 14:39

Sziasztok! Ígértem segítek a diétázóknak, nem volt időm eddig feljönni...
Most is viszont csak egy linket dobok be itt mindent leírnak átfogóan, hogy is kellene egészségesen fogyni zsírból!!! (nem csoda fogyókura!) Kérlek titeket olvassátok el alaposan nagyon sokat fog segíteni! body.builder.hu/.../ alul van egy piros TOVÁBB gomb azzal lehet majd lapozni!

És végezetül megosztom az én étrendem.
Ez már egy alacsony szénhidrátú szálkásító étrend a diétásom az magasabb ch bevitellel volt!

Reggeli: (de 10 óra körül)
30g San 100% Pure Platinum Whey+ 5dl friss fekete tea kis citrommal (cukor nélkül)+ 1dl kávé (tej és cukor nélkül) + kb. 100 gramm zabpehely+ 1000mg glukozamin+ kálcium 500mg (súlyzós edzés napokon (heti 4nap) 1 zacskó Animal pak (komplex vitamin, ásványianyag, antioxidáns, amisavas „multivitamin”) 500mg kálcium helyett! (animalba 2g kálcium van)

Napi kaja adag főzése:
100g Basmati rizs kifőzve
600g csirkemell filé vízben megfőzve fűszerekkel kis sóval! (jah és közbe kis darabokra hasítom). Mikor már majdnem elfőtte a vizet hozzáadom tetszőlegesen a mexikói zöldségkeveréke t, zöldborsót és brokkolit (fagyasztott zöldségek, általában minden nap ugyan annyit adok a húshoz) aztán pár perc alatt összefőzöm/párolom a hússal.

Ezt 4 kajázásra szétosztom!
1. teljes értékű kaja dél körül (rizs+ hús+ zöldség)
2. du 3- 4 óra között (rizs+ hús+ zöldség)
Edzés előtt fél órával 3000mg L- karnitin+ 1 dl kávé
Edzés
Fehérje 30g
3. du 7-8 óra között (hús+ zöldséget eszek már csak edzés után)
4. du 10 óra körül (hús+ zöldség) + 1000mg glukozamin
Tehát 5 étkezésem van egy nap.

Mivel az utolsó egy két hétben vagyok a szálkásítással a súlyzós edzések után is tekerek 30- 40 percet 130-140 es pulzus között. Pihenőnapokon 30 perc bringa+ 30 perc „hegyi séta” 130-140 es pulzus között.
Súlyzós és aerob edzésnapokon is iszok 30g fehérjét 0,5 liter vízzel edzés után.
Edzésen 2,5 liter víz simán bemegy.
Itthon kb. 3- 4 litert iszok meg.
Napi 6 liter.


Na majd jövök és ha lesz kérdés segítek!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 9. E-mail
2011. február 01. kedd, 18:17
Tanulni,tanulni,tanulni...
Lenin után szabadon.Nos jelenleg ez a legnagyobb problémám.Egy csomó vizsga előtt állok és nincs nagy kedvem tanulni.Pedig próbálkozok de semmire nem jutok,nem fog az agyam...egy barátom szerint onnan ment le az 5 kiló.Én pedig azt mondom,hogy egyszerűen csak irigy és minden lehetőséget megragad,hogy belém kössön.Persze mindezt merő szeretetből teszi és mivel én is imádom őt ezért elnézem neki és úgy teszek mintha viccesnek tartanám.Ez a jó barátság titka!!!Szeressük egymást és a hibákat ne vegyük mindig észre!!!
Azt hiszem más érdemlegeset most nem tudok írni,megyek a konyhába és készítek egy kis fokhagymás parajfőzeléket.Én imádom...megfőzni.Enni már nem annyira de a cél érdekében ezt is megteszem.
Sziasztok,legyetek jók de ne nagyon!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 8. E-mail
2011. január 30. vasárnap, 21:17

Sziasztok!

Igaz,hogy még nem ért véget a január,de nem bírtam ki, megmértem magam. Az eredmény : 116 kg !!! :)
Szóval januárban összesen 5kg ment le. Olyan boldog vagyok, ahogy mondani szokták madarat lehetne fogatni velem!
Most megjutalmazom magam egy kis pihenéssel! :) Majd jelentkezem!

Sziasztok : Bridzsit

 
Bridzsitdzsonsz naplója 7. E-mail
2011. január 29. szombat, 22:21
Sziasztok!
 
Képzeljétek a megfázásom súlyosabb,mint gondoltam.Táppénzre kellett mennem és otthon gyógyulgatni.Most beigazolódott,hogy a jéghideg kóla semmit sem ért.A doktornő megnyugtatott,hogy nincsen tüdőgyuszim és ennek igazán örülök.Most pár napot itthon kell töltenem de ezt arra fogom használni,hogy jól kipihenjem magam mert a következő két hétben sok-sok vizsgám lesz.Lehet,hogy tanulni sem ártana!?
Igen...suliba járok és nagyon jól érzem magam abban a környezetben,imádom az osztálytársaimat és remélem ők is engem!!!Bár néha az agyukra megyek a hisztieimmel (ezt nem ők mondták!) Azért jól megvagyunk.
Képzeljétek van az osztályomban egy csaj aki szintén fogyózik és tegnap megsúgta csak itt...és csak nekem...és abszolút bizalmasan,hogy sikerült leadnia 2 kilót!!!
Hatalmas GRATULA!!! Csak így tovább!!!
Ja,és majdnem elfelejtettem,hétfőn megyek vásárolni a szupermarketba....talán megint láthatom a csodálatos kékszeműt.És vasárnap újabb mérlegelés amikor meglesz végre a havi eredmény.Már nagyon kíváncsi vagyok...No majd megírom!Addig is legyetek jók,de ne nagyon!Szép hétvégét mindenkinek!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 6. E-mail
2011. január 28. péntek, 10:42
Sziasztok!
Bocs,hogy mostanában csak tőmondatokat írtam de annyira elfoglalt vagyok.Most bővebben kifejtem ezt az étrend dolgot mert sok ismerősöm nem érti.Mármint azt nem értik,hogyan lehet a húst megenni kenyér,krumpli,rizs stb. nélkül.Először nekem is furcsa volt hiszen úgy szoktuk meg,hogy nem eszünk húst köret nélkül.A diéta egyik alapszabálya,hogy nem eszünk együtt szénhidrátot és fehérjét.Könnyen meg lehet szokni mert ezzel a módszerrel nem kell annyira figyelni a kalóriákat,vagyis ehetünk többet még este is és nem kell éhezni!!!Azt hiszem ez sem elhanyagolható szempont!
Nálam például a fasirt nem tartalmaz semennyi kenyeret vagy zsemlét sem.Csak kizárólag husi,tojás és fűszerek.Isteni finom,próbáljátok ki!
Tudom elsőre elég egyhangúnak tűnik ez az étrend de ez azért van mert nekem nincs kedvem a munkahelyemre magammal cipelni annyiféle ételt,ezért eszek délben is gyümölcsöt.A könyv szerint ebédre már ehetünk bármit.Hétvégén amikor ráérek akkor én is főtt ételt eszek ebédre.Néha persze rámtör a "zabálhatnék" és ezt nagyon nehéz megállni.Töredelmesen be kell vallanom,hogy tegnap este egy kicsit "bűnöztem".Nem tudtam megállni,hogy ne igyak egy pár korty jéghideg light colát.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy meg vagyok fázva és annyira jól esett a torkomnak ahogy "végigsimogatta" az a hideg szénsavas vacak.Persze ez nem mentség de azt is tudom hogy néha-néha kileng az ember hiszen nem lehet mindig betűre pontosan betartani amit a nálunk okosabbak kitalálnak.
Remélem ti megingathatatlanok vagytok!!!
Pusszka mindenkinek!Jó hétvégét!Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 5. E-mail
2011. január 26. szerda, 19:28
Sziasztok!
 
Bocs hogy eltüntem pár napra, de nagyon elfoglalt vagyok, most leírom a menüt.
Hétfő
Reggeli, tízórai és ebéd: gyümölcs+ sok víz
Uzsonna: egy szelet foghagymás piritós
Vacsora: kettő nagyszelet natúr sülthús+saláta
 
Kedd
Reggeli, tízórai és ebéd: gyümölcs+sok víz
Uzsonna: zellerkrém leves
Vacsora: 5-6 db fasírt+sok-sok cékla
 
Szerda
Reggeli, tízórai és ebéd: gyümölcs + sok víz
Uzsonna: zellerkrém leves
Vacsora: három pár főtt virsli+sok-sok cékla
 
Köszönöm a biztatást és én is nagy "hajrát" küldök mindenkinek aki szintén fogyózik!!!
 
Legközelebb többet írok.
 
Üdv,
Bridzsit
 
Bridzsitdzsonsz naplója 4. E-mail
2011. január 23. vasárnap, 19:31

Sziasztok,küldöm a étrendet,ahogy megígértem.
Reggeli: 1 alma, 1 narancs,1 kiwi
Tízórai: 1 alma, 2-3 szem szaloncukor
Ebéd: zöldbableves, krumplipüré savanyúság,(persze a krumplipüréhez volt rántott hús de azt eltettem későbbre)
Uzsonna:1 szelet sült tök
Vacsora:2 szelet rántott hús,kovászos uborka
Ez volt a vasárnapi menü.Különben az elmúlt héten sikerült újabb 1,5 kg-tól megszabadulnom.Egy kissé kínlódtam mert a hűtőben volt rengeteg édesség és nagyon nehéz volt megállni,hogy beérjem azzal a pár szaloncukorral.
Azt eddig nem írtam de nagyon fontos:Tilos az szénsavas,cukros üdítő!!!Lehetőleg csak szénsavmentes víz,vagy valamilyen gyümölcstea.Remélem használható infókat adtam mindenkinek aki fogyózik!sziasztok:Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 3. E-mail
2011. január 21. péntek, 18:57
Sziasztok!!!
Annyira örülök,hogy felkeltette érdeklődéseteket a fogyóúkúrám.Először is köszi a biztatás!Többen kérdeztétek, hogy milyen módszert alkalmazok. Évekkel ezelőtt olvastam egy könyvet az volt a címe, hogy Testkontroll. Nos annak alapján már régebben is fogytam. A lényege az, hogy délig csak gyümölcs és sok-sok víz, délután pedig mindent lehet enni, de szigorúan szétválasztva a szénhidrátokat és a fehérjéket. Ez azt jelenti, hogy egy étkezés alkalmával nem ehetek együtt húst kenyérrel, tésztával, krumplival stb., kizárólag zöldségekkel. Ugyanez igaz a krumplira, tésztára, rizsre, hogy csak zöldséggel. Mennyiségi korlát nincs, tehát soha nem kell éhezni.Tornát egyenlőre nem iktattam be, mert ahhoz úgy erzem, nagy a túlsúlyom, nem szeretném egy rossz mozdulattal meghúzni valamelyik ízületemet. Majd ha már lemegy úgy 10-15 kg, akkor fogok elkezdeni  valamilyen mozgást. Persze azért sokat gyalogolok, de ez eddig is része volt az életemnek.
Aki most velem együtt fogyózni kezdett, annak kitartást kívánok!!! Ja, és kellemes hétvégét! Sziasztok, Bridzsit.
 
Bridzsitdzsonsz naplója 2 E-mail
2011. január 20. csütörtök, 10:36

Sziasztok!!!Hurrá!!!

A tegnapi "mérlegelés" eredménye: - 2 kg!És ha tudnátok milyen szuperul érzem magam!!!Olyan,mintha nem csak 2 kilótól szabadultam volna meg hanem legalább 12-től.Ez a sikerélmény annyira feldobott,hogy további fogyásomat elősegítendő meglátogattam az egyik hiper-szupermarketet,hogy bespejzoljak némi gyümit ami rettentő fontos része az egészséges táplálkozásnak és mellesleg finom is.
  Szóval a trolli megpakolva naranccsal,almával,mandarinnal és állok sorban a pénztárnál.A fizetés után pakolom vissza a trolliba a szatyrokat,amik dugig meg voltak rakva és az egyik feladta...a narancsok szanaszét gurultak a padlón...mindenki röhögött.Én nem annyira.Ekkor odajött egy biztonsági őr és előzékenyen,kedvesen,fülig érő mosollyal szedegette össze a narancsokat.Nem győztem mentegetőzni ő pedig biztosított afelől,hogy nem én vagyok az első akivel ez megesett,sőt  már őmaga is járt hasonlóan.Elkisért a bejáratig és elköszönt és megköszönte a vásárlást.Már ez a kedvesség és figyelmesség önmagában meglepett,egyre ritkábban találkozunk ilyennel.
  De...ami még fontosabb...annak a pasinak olyan gyönyörű kék szemei voltak és olyan csodásan mosolygott,hogy rögtön az jutott eszembe ha előbb elkeztem volna a fogyókúrát és most csinosabb lennék talán még a segítségéért cserébe meghívtam volna egy kávéra...és talán el is fogadta volna.Szóval ezért (is) fontos,hogy csinosak legyünk.
  Üdvözlettel Bridzsit.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 1. E-mail
2011. január 16. vasárnap, 19:22

Sziasztok,Bridzsitdzsonsz vagyok...legalább is a barátnőim szerint.Én annyiban módosítanék,hogy csak szeretnék hasonlítani rá.
2011.január 1-én rááltam a mérlegre és alig hittem a szememnek.Olyan háromjegyű értéket mutatott ami minden képzeletemet felülmúlta.(121 kg)

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 4

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 290 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs