Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Bridzsitdzsonsz naplója

 



Bridzsitdzsonsz naplója 40. E-mail
2011. május 18. szerda, 15:01

Igazi nyári időben van ma része mindenkinek aki kiteszi  lábát a lakásból. Olyan szuper meleg van és minden virágzik, nekem ez nagyon bejön. Holnap kezdődnek a vizsgáim...nagyon be vagyok tojva, különösen a matektól félek. Annyira nehéz és már elment a kedvem a gyakorlástól is. Nem is tudom mire számítsak. Tanulnom kellene de már besokalltam...inkább sétálgatok a városban és élvezem a napsütést. Semmi értelmes gondolat nem jut eszembe. Azt viszont meg kell említenem, hogy mióta gyalog járok dolgozni nem hogy fogytam hanem az az érzésem, hogy szedtem vissza. A mérleget nagy ívben elkerülöm, nem is akarom tudni az igazat. Ha vége lesz a beszámoló időszaknak akkor majd leellenőrzöm, hogy mi is a helyzet. Addig nem akarom magam sokkolni az esetleges rossz eredménnyel. Szorítsatok értem pénteken 15 óra után, mert akkor írom a matekot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 39. E-mail
2011. május 15. vasárnap, 15:07

Helló, helló mindenkinek...kellemes vasárnap délutánt! Nálunk igazi punnyadós,kissé esős idő van de ez nem szegi kedvemet, hogy leírjak egy esetet. Tegnap egy híres helyen voltam egy híres lovasversenyen és egy még híresebb "celeb" vendég is jelen volt.Ha leírom, hogy az illető mit produkált bizonyára kitaláljátok, hogy kiről van szó. Úgy történt, hogy eme kedves ember volt a hajtója egy gyönyörű fogatnak és az egyik éles kanyarban elvesztette uralmát a lovak felett és ráhajtotta őket a kihelyezett bólyákra és letarolta a növényeket is, amiket a bólyák mellé helyeztek. Erre az emberek elkezdtek bekiabálni, hogy : " Mi van, megint be vagy tépve?" És persze fujjogtak meg satöbbi. Nos ez a kedves prominens személy nem volt más, mint S.András. A teljes nevét nem írom le,nehogy megsértsem a személyiségi jogait. Én személy szerint örültem annak, hogy ez az ember bebizonyította, hogy nem csak autó nem való alá hanem még lovaskocsi sem.

Magamról annyit, hogy semmi különös nem történt velem attól eltekintve, hogy talán alakul valami a mgánéletemben. Csak óvatosan kezelem  a dolgokat, mert nem akarok pofára esni. Ha lesz valami fejlemény megosztom veletek. Mára ennyit, sziasztok és minden jót!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 38. E-mail
2011. május 11. szerda, 15:07

Sziasztok!!!

Végre itt a nyár!!! Olyan jó, hogy nem kell kabátot venni és hajnalban is lehet papucsban csoszogni a munkahelyig. Egészen megszoktam a gyaloglást. Lemértem a távot a térképen; 4,7 km és ezt sokszor naponta oda-vissza teszem meg. Nem tudom meddig birom majd de szeretném minél tovább csinálni, mert érzem, hogy jót tesz, mivel különben ülőmunkát végzek. Képzeljétek anyukám térde nagyon jó lett, már a hétvégén kerékpározott is. Remélem így is marad. Elkezdtem végre tanulni az év végi vizsgákra de annyira nem fog az agyam, hogy az már botrány. Persze előbb-utóbb majd belejövök. Aug 22- én megyek szakorvoshoz, remélem olyanhoz kerülök aki tudja mit csinál!!!wink Mert ugye nem célom, hogy visszaszedjem a leadott kilókat.

 
Bridzsitdzsonsz naplója 37. E-mail
2011. május 06. péntek, 16:30

Végső elkeseredésemben elkezdtem gyalog járni a munkahelyemre...ez azt jelenti, hogy reggel 4 km és délután is ugyanennyi. Veszek majd egy spéci gyaloglócipőt mert jelemleg egy magas sarkú csizmában szerencsétlenkedek és nagyon megfájdul a lábam. Nem tudom meddig birom majd ezt a strapát de remélem a nyarat végig tudom " túrázni " és talán lesz valami látszata a súlyomon is... Megmondom őszintén el vagyok kenődve mert nem látok semmi haladást. Tudom fő a pozitív hozzáállás. Jó hétvégét nektek!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 36. E-mail
2011. május 03. kedd, 14:35

Semmi  közelebbit nem sikerült megtudnom a pajzsmirigyproblémámmal kapcsolatban. Van egy beutalóm az endokrinológiára de csak a következő évezredben tudnak velem foglalkozni...nem akarom ecsetelni, gondolom mindenki számára ismerős a magyar egészségügy. Csak beteg ne legyen senki, mert jó eséllyel elpatkol mielőtt orvos közelébe kerül. Aki most arra gondol, hogy maszek alapon...nos az felejtős a jelenlegi anyagi helyzetemben. Bízom benne, hogy nem olyan súlyos a helyzetem. Már csak azért is, mert a fiatalos kedves ismerősöm is nagyon aggódik miattam és nem szeretném a frászt hozni rá azzal, hogy mondjuk soron kívül kórházba kerülök és ezzel meghiúsítom a nagy találkozást.heart

A múlt héten a szüleim Orosháza-Gyopároson üdülgettek és anyu azóta teljesen megtáltosodott. Olyan szuper jó lett a lába, hogy szinte hihetetlen. Nagyon örülök neki, mert így sokkal jobb a kedve is és ezáltal nekem is. Most úgy néz ki, hogy talán még sem lesz szükség a protézisre. Remélem ez így is marad. A majálison ettem dánvad pörköltet. Az olyan fantasztikusan finom volt, hogy le sem tudom írni. Sokkal jobb,mint a vaddisznó, kissé hasonlít az őzre de annál sokkal markánsabb íze van. Tök jó volt a majális, bár nem töltöttem ott túl sok időt mert volt jólfizető maszek munkám és azzal kellett foglakoznom. Nos mára ennyit, legközelebb hátha több mindent tudok írni. Puszka!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 35. E-mail
2011. április 30. szombat, 10:23

Huh...hol is kezdjem??? A hosszú kihagyás után lehet, hogy be kell mutatkoznom : Bridzsit vagyok aki eldöntötte, hogy megszabadul "néhány" fölösleges kilótól...Bocsika, hogy egy ideje nem jelentkeztem de annyira el voltam havazva és nem jutottam netközelbe. Tudom nem volt szép részemről, hogy ennyi ideig nem írtam. Nem is akarok mentségeket vagy kifogásokat keresni. Abban  reménykedek, hogy még nem felejtettek el teljesen!!!

Annyi minden történt mostanában, amiről be kell, hogy számoljak nektek. Az első dolog az, hogy úgy néz ki a fogyás megmakacsolta magát, mert kb. 3-4 hete egyetlen kiló sem ment le.De most nem ez a legfontosabb dolog az életemben, hanem egy felmerült egészségügyi probléma. Találtak a pajzsmirigyem jobb oldali lebenyében egy hatalmas daganatot és a bal oldaliban is van egy kisebb.Nos most ezzel a problémával kell szembe néznem.Az azonban megnyugtató, hogy az ultrahang nem mutatott ki egyébb elváltozást,mármint ami a belső szerveket illeti. Nagyon be vagyok tojva, mert azt hallottam, hogy az ilyen pajzsmirigy műtét után életem végéig hormonokat kell szedni, amitől jó eséllyel hízni fogok...azt pedig nem akarom.Ez egy elkeserítő helyzet. Nem is tudom merre vezet a kiút.?

Tegnap voltam a suliban és olyan jó volt látni a végzősöket. Arra gondoltam, hogy egy év múlva én is ott leszek az osztálytársaimmal együtt és mi énekeljük majd a Ballag már a vén diák-ot.El sem akarom hinni, hogy ilyen gyorsan elteltek az évek.Persze ahogy szokták mondani : Jó társaságban...

Ma megyek majálisozni és eszek vadpörköltet ( nem tudom,hogy egyáltalán szeretem-e ) de jó lesz kissé kikapcsolódni.Nektek is kellemes hétvégét kivánok!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 34. E-mail
2011. április 14. csütörtök, 13:40

Végre elkészült a projektem. El sem akarom hinni. Már csak a nyomtatás és a spirálozás van hátra. Annyit dolgoztam rajta, hogy legalább 6-ost érdemlek érte.smiley Egyébbként nem gondoltam, hogy ez egy ilyen nagy feladat. Tulajdonképpen 18 oldalasra sikeredett de még akarok keresni bele néhány idézetet a Bibliából zárószóként. Holnap még egyszer átnézem, hogy nincsenek-e benne helyesírási hibák és azután irány a papírbolt...nyomtatás, spirálozás. Annyira szeretném már végleges formájában látni!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 33. E-mail
2011. április 13. szerda, 13:23

Tegnap találkoztam valakivel aki nagyon fontos ember az életemben és azt a megállapíttást tettem, hogy megfiatalodott az utóbbi időben. Eddig azt hittem ez csak olyan sablom szöveg amit udvariasságból szoktunk mondani a rég látott kedves ismerősnek. De az én esetemben, illetve az ő esetében ez nem csalás nem ámítás...ez a valóság. El sem tudom képzelni hogy lehet valaki ilyen kiegyensúlyozott. Minden esetre gratulálok neki és küldök egy heart -et ámulatom jeléül!!!

Tegnap este eljött hozzám a kedves barátnőm is és olyan jól éreztük magunkat, hajnali egyig beszélgettünk, röhögtünk és boroztunk...még most is fáj a fejem és még bűnöztem is ,mert ebédre csokis palacsintát sütöttünk. De ez a hét a szabadságról a szerelemről a csavargások szól ,úgyhogy ennyi még belefér. Szuperul alakult eddig a hetem, minden úgy ahogy szerettem volna.smiley

 
Bridzsitdzsonsz naplója 32. E-mail
2011. április 12. kedd, 13:04

Végre elérkezett a várva várt szabadság!!! Eddig minden a legjobban alakult, mert van rengeteg szabad időm és tudok csavarogni a városban. Tegnap egy jó barátnőmmel és a gyerkőceivel jártuk be a várost...és nem hiába, ugyanis a kínaiban találtam egy olyan csúcsszuper cipőt amit szerintem nekem terveztek. Meg is vettem pedig erre a hónapra a költségvetésbe nem volt betervezve ilyen jellegű vásárlás. Olyan magas sarka van, hogy tériszonyom van benne. De majd hozzá szokok. Minden tökéletes. Nagyon szuperul érzem magam annyak ellenére is, hogy a projektmunkám csúfosra sikeredett és át kell dolgozni illetve újra ki kell nyomtatni az egészet. Ez van amikor az ember lányának máshol jár az esze.Olyan jó lenne ha mindig ilyen lehetne az életem...barátok, csavargás, avokádó !!!

Majd jelentkezem még a héten addig is minden jót nektek! Pusszka!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 31 E-mail
2011. április 09. szombat, 09:21

BELEFOGYTAM   A  FARMEROMBA !!!

Még tavagy varrtam magamnak egy farmernadrágot ami akkor is olyan szűk volt, hogy az ágyon hanyat kellett feküdnöm ahhoz, hogy a húzózárat fel birjam húzni. Nem is volt kedvem gyakran belepréselni magam. Január elején megpróbáltam felvenni de teljesen reménytelem volt. Nem is próbálkoztam vele egészen a mai reggelig és  csoda történt! A naci olyan könnyen feljött, hogy nem akartam hinni a szememnek. Sőt a dereka bő is rám. Gyalogoltam most reggel kb. 2,5 km-t és nem győztem rángatni magamon a nadrágot. De olyan boldog vagyok emiatt. Azt remélem, hogy pár hét múlva már nem is fog rajtam megállni. Túl vagyok végre azon a holtponton amikor megállt a fogyás.Ezzel tisztában vagyok, hogy egy ilyen hosszútávú fogyásban vannak olyan időszakok amikor nem mozdul semmi és sokan ilyenkor feladják.Én továbbra is kitartok a módszer mellett és amikor belenézek a tükörbe akkor egy normál alkatú nőt látok. Ez része a pozitív gondolkodásnak, amikor olyannak képzeljük magunkat amilyenek szeretnénk lenni.

Egyébbként a kedves ismerősöm, aki szintén fogyózik annyira jól néz ki, hogy az már botrányoswink.Nagyon eltökélt és meg is van az eredménye.Ilyenkor szoktam azt írni, hogy kitartást neki ...stb...stb... de azt hiszem inkább azt kellene írnom, hogy : Tökéletes példakép lehetsz mindenki számára!!!

Kellemes hétvégét kívánok nektek!!!

 
Bridzsitdzsonsz naplója 30 E-mail
2011. április 06. szerda, 15:43

Én már az elkövetkező hétvégére gondolok...és az azt követő hétre mert egész jövő héten szabin leszeklaugh

Szeretnék kirúgni a hámból. Egészen pontosan be akarok pótolni nagyon sok mindent ami az életemből az utóbbi fél évben kimaradt. Lazítani akarok és nem gondolni semmi komolyra. Csak élvezni minden pillanatot. Talán végre jut egy kis  izgalom és változatosság is szerény életembe. Mert azért azt tudni kell, hogy a jelenlegi életvitelem mellett nem jut időm semmire. Na de majd most...nagy várakozással tekintek e pár nap elé és nagyon remélem, hogy nem kell csalódnom.wink A projekmunka is halad, talán kész lesz határidőre. Nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz és összetett feladat. Kellemes napot nektek. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 353 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs