Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Macskaközi híradó-fotók

Mi, vagyis a Pillangó Csoport magja, Zolika, Rosa, Pamparam és én, Baudolinó valamint Száva egy kis utca-féleségben élünk, amit elneveztünk Macska-köznek. Ezek amúgy hobbitelkek, és az épületeknek csak helyrajzi száma van. Rosa tudósít Benneteket naponta az itt történtekről, és néha videókat is láthattok.

iviszsmiley



Macskaközi híradó - december 23. E-mail
2010. december 23. csütörtök, 17:47

Tegnap nem írtam, pedig írhattam volna. Kora reggel jöttek a kukások, vagyis a köztisztaságiak, de ők csak akkor  viszik el a szemetet, ha perkálunk. Dudáltak, amíg ki nem ment Zoli és nem adott némi pénzt a szállításért. Na, nem sokat. Sajnos még nem ismerik az iviszt. Bezzeg aki elvitte annak idején a kukánkat, az ismeri!!!

Ma Zoli elment filmezni további Pillangó- tagokat. Sanyi WOW-ozott egész nap, pihen. Száva továbbra is nyugtalan.

Reggel fél ötkor  hallottam Pipiskét- ő Bumbi társa, azt híreszteli magáról, hogy puli kutya - ugatni. Mindig ilyenkor megy Pacalfülű a munkába, a kutyák pedig elbúcsúztatják.

25-én elmegyünk Szegedre, ott töltjük a karácsonyt. Én készítem az ebédhez a töltött káposztát. A mai napon ezen ügyködtem, remélem nem hiába. (Nagy hülyeséget nem követtem el ellene, ezidáig.)

Megkóstoltuk az általam kandírozott gyömbért. Ízkavalkád!!! A fiúk megkóstolták a mézeskalácsot is... Vettem a hét elején egy doboz szaloncukrot, de abból sincs már semmi.
 

 
Macskaközi híradó - december 22, E-mail
2010. december 22. szerda, 21:30

Úgy látom, Ancsi ma nem tesz bejegyzést, hát beállok helyette én krónikásnak. Vásárlás volt ma, aztán munka az iviszen, az mindig van, közben lett két indiánom a Még kisebb indiánkönyvembe: Bronzagy és Ezüstnyál. Ezüstnyál folyton ráfolyik Bronzagyra, amitől az érthető módon ideges. Különben remek jó barátok.

Sanyi itt van, itt pihen mellettem nem messze a sezlonon, mindjárt csinálok egy képet róla. Ancsi és Zolika Poárózik fönt, Száva Sanyi mellett alszik. Béke van.

Baudolino


























 

 
Macskaközi híradó - december 21. E-mail
2010. december 21. kedd, 17:11

December 21.

Ma egész nap a gép előtt ültem, háttal az ablaknak, ezért információim igen gyérek. Láttam, hogy Anna reggel 9-kor ment el itthonról, Kati viszont csak fél egyre ért ki. Biztos bevásárolt karácsonyra. Még kutyaugatást sem hallottam. A mai nap végeredménye: szemem vöröslik, fejem zúg.

Sanyi sehol, Feri bácsit nem tudom hol van.

Ellenben Sanyi most lépett be az ajtón 16 óra 51 perckor.(Úgy tűnik elkezdődött a téli szünet...) Száva 16 óra 54 perckor megszomjazott, mire én 16 óra 55 perckor inni adtam neki.

Most itt tartunk. Mindjárt megyünk Zolival iskolai tantestületi karácsonyt ülni.

 
Macskaközi híradó - december 20. E-mail
2010. december 20. hétfő, 20:27

Reggel kilenckor Kati toppant be az utcába hatalmas szatyrokat cipelve. A szatyrok mindig rejtenek valami kis nyalánkságot a  kutyáknak. Főleg csokit.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 937 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs