Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - október 07

Sokszor írtam már hogy hála istennek, hogy normális vevők járnak hozzánk a bolba.Na de ma kifogtam megint egy idiótát.Pénztárban dolgoztam .Jött egy férfi vásárló aki lédig (mérős)citromot hozott a pénztárhoz.Szépen beütöm a kódot és lemértem a citromot.,erre ő rámszol hogy nem áron mérem az árút mert 189ft van ki írva.Én mondom neki hogy a hállos citrom annyi ami 1/2 kg .Erre ő azt mondja hogy nem jól van kiírva .De mivel nyitás előtt én írtam ki ezért tudtam hogy ki van írva  az ár , hogy csomag hogy hállos és hogy honnan származik.Elmagyarázom neki mindezt .Erre ő azt mondja hogy a számok nagy betűkkel vannak írva és a többi pedig kis brtűkkel.Na most keztem elveszteni a türelmem és keztem már én is ingerült lenni .Szépen megmagyaráztam neki hogy minden ki van írva csak elkellene olvasni és nemcsak nézni ki a fejéből és itt a pénztárnál variálni.Akik utánna álltak a sorba már láttam hogy mosolyognak rajta.Végül elvitte a lédig citromot ,.Távozása után legalább tíz percig még szidtam !!!!! NAGYON FELBOSZANTOTT!!!

 
A mi boltunk - szeptember 26.

Kapott a bolt egy super kenyszeletelőgépet . Csak be kell tenni a kenyeret egyben, és gyönyörű egyforma szeletekben jön ki a kenyér. A vevőink nagyon örülnek neki mert így a nagy 3 kg-os kenyeret is tudjuk szelni . Ha buli van lehet jönni szép szeletekre vágott kenyérért.

 
A mi boltunk - szeptember 18.

Tegnap merényletet követtem el az új köppeny ellen.Annyira rosszul éreztem magam benne ,hogy el vittem a sógornőmhöz.(Ő varónő) Megpróbáltunk valami értelmes munkaruhát csinálni belőle .Külömben nem én vagyok az egyedüli aki utálja hordani .Lehet, hogy ezt hívják hiúságnak? De szerintem egy munkaruha sem mindegy hogy áll az embereken!!!!

 
A mi boltunk - szeptember 09

Ma ismét meggyőzödtem róla,hogy a legtöbb vevőnk inteligens és becsületes. Az történt, hogy a pénztárban dolgoztam és egy férfi vevőnk  (minden nap bejár a boltba) 20.000-ressel fizetett . Beütöttem a gépbe hogy 20.000 Ft az egyből kiírja mennyit kell vissza adjak.Erre a vevő mondja hogy ad aprópénzt és sajnos ez engem sajnos összezavart.Végül egy ezressel többet adtam vissza.Ahogy elment rá is jöttem a hibámra és szóltam a főnökömnek.Cassa zárásnál ki is jött a hiányom.Másnap  bejött és szóltam neki persze a vezető jelemlétében .Ő erre egyjáltalán  nem varjált és ideadta  apénzt . Örülök neki hogy ilyen rendes és normális emberek is járnak a boltba.

 
A mi boltunk - szeptember 06

Ma kiosztottok az új köppenyeken.Nekem nagyon tetszik,mert a fehér köppenybe tettek egy kis zöld mintát,a szabása se lenne rossz.Sajnos még is van egy kis hibája mégpedig h mindenkinek legalább egy számmal nagyobbat adtak.Szerintem nevetségesek leszünk benne mert mint ha zsákot húztak volna ránk.Mivel mindenki 2db-ot kapott ezért megszabták hogy hétfőtől csütörtökig mindenki ezeket hordja és péntektől vasárnapig a régi piros mintásat.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 314 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs