Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk-február 13

Vasárnapi nap a kereskedők rémálma !.Reggel ahogy megszólal az ébresztő már rosszul vagy .A családod alszik neked meg lábújhegyen csendben készülnődnöd kell, Elindulsz az utcán aligvan ember kihalt szinte a város ,ma velem ez történt., Az a jó hogy egy hónapban csak egy vasárnap jut .Nagyon csendes vasárnap volt a mai .Pulton dolgoztam ,9-h ig alig voltak .Vasárnap hárman dolgozunk .Mivel vevő nem sok van ilyenkor .De ma jött egy vevő aki midhármunknak nagyon kedves ember.Volt főnökünk, aki most nyugdíjas .Nagyon megörültünk neki egyből puszival köszöntöttük, és egy kis panaszkodás is volt ..Őt nagyon szerettük, mert igazságos volt .
 

 
A mi boltunk - február 11.

Pénztárban dolgoztam ma.Dél körül egy férfi vevő vásárlás nélkül ment ki a pénztárnál.Megkérdeztem tőle mitszeretett volna .Meg állt és azt  válaszolta, hogy marha csontot keresett.Mondom neki hogy rég nem árulunk már marhát mert nincs rá igény.Erre ő azt válaszolja (jár ide épp elég marha) köszőnt és távozott. Egy másik vevő meg azon akadt ki, hogy egy reklám táskáért  fizetnie kell.Ő szerinte azzal ,hogy  viszi az utcán a szatyrot, benne az áruval ,reklámozza a céget.Ma ilyen vevők is megfordultak nálunk.
 

 
A mi boltunk-február 10

Ma egy nagyon kedves vevő a pénztárnál hagyta a kifizetett trapista sajtját.Mire észre vette a pénztáros kolleganőm ,addigra elment a hölgy.Ilyenkor vissza szoktuk vinni a pulthoz az árut s  ha visszajön a vevő odaadjuk neki. Ahogy visszavitte a tanulólány a pulthoz,szólt nekem a pultos ,hogy kié a sajt és nagyon sietett mert kell neki a tésztára.Abban a pillanat úgy gondoltam mivel nem messzi lakik ,utána viszem.Jó volt kilépni a napsütésben és sétálni  .Nem érdekelt,hogy megnéztek mert fehér köppenyben sétáltam.A vevő nagyon hálás volt és nagyon köszönte a kedvességem.

 
A mi boltunk-február 09.

Ma két vevő is észre vette ,hogy mérges vagyok ,megis jegyezték nekem.Nem tudok napirendre térni hogy elveszik a nyári szabinkat .Amikor kimodtam a vékeményem a főnöknek a felső vezetőségről még azt vágta a fejemhez.Őrülj hogy van munkád ,Az a bosszantó hogy kihasználják a munkáltatók a melóst mert tudják, hogy nem lehet munkát találni.SZŐRNYŰ EZ A VILÁG ez bosszant.

 
A mi boltunk-február 08.

Nagyon mérges lettem ma.A főnököm közölte , hogy a vezérigazgató üzeni.! Júnus 20-tól július 20-ig senki nem mehet szabira, mert akkor alakítják át a boltot számítógepes rendszerűvé. Hogy ,lehetnek ilyen szemetek, hogy pont a nyár közepére teszik ezt a munkát amikor midenki szeretne elmenni nyaralni, pihenni.Ígyis mindig úgy kellet beosztani mikor ki megy el ,.hisz egyszerre csak ketten mehetnek el.Augusztusban majd jönnek a viták., hogy kimegy szabira, Már látom előre.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 656 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs