Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk-február 21.

A héten nem dolgozom PIHENÉS ITHON.Igy gondoltam de pl: ma is az egész délelőtöm az orvos egézségügyi intézkedésekkel ment el,.tüdőszürö stb...

 
A mi boltunk-február 18.

Ma korán reggel árudömping jött egymás után .Először is megjött a mirelit .Épp, hogy az egyik tanulólánnyal kiraktuk,jött a cukrász süti,.mire végeztünk az elrendezésével jött a tőke hús .Már 9h volt és még nem reggeliztünk, .éppen nekiakartunk fogni ,hogy váltva eszünk,de jött a tejdepó.Na ilyenkor kezd az embernek elege lenni az egészből .Éhes is vagy, meg már kezd miden bajod lenni azt sem tudod hogy merre szaladj.10 h-ra végeztünk és végre ettünk .Mire a délutánosok bejöttek a munka elfogyott.

 
A mi boltunk-február 17.

Kettes pénztárban dolgoztam ma.Cassa zárásra készültem .írtam össze a pénzt, közben az egyes pénztárnál fizetett egy törzsvásárlónk aki nyolcvanegy éves.Mivel nem állt utána senki megszólított minket, hogy elmondana nekünk egy viccet.Mondtuk neki, hogy mondja nyugottan szeretjük a vicceket.A vicc:( Szökenő elmegy a nőgyogyászhoz s megkérdezi Dr. úr tegnap nemhagytam itt a bugyimat? Erre a doki modja, hogy nem,A szőke nő erre azt mondja akkor biztos a fogorvosomnál hagytam) Jót nevettünk a viccen, s mikor elment a kolleganőmmel megjegyeztük hogy az öregúr még elemében van!

 
A mi boltunk - február 16.

Egyre több vevő panaszkodik, hogy nagyon drága a mi boltunk.Én nem csodálkozom ,hogy ezt modják hisz már azt hiszem említettem ,hogy megemelték a szorzót.De az én véleményem az, hogy hiába lesz az árréssel nagyobb haszon ha nem jönnek a törzsvásárlóink se be a boltba.,Ezmiatt meg nem lesz forgalom.

 
A mi boltunk-február 14.

Valentin nap van.Azt gondoltuk ma jobban fogják vinni a bombonokat ,hogy felköszöntsék a szerelmüket a vevők.De vagy mást visznek az emberek vagy nem ünneplik meg,Mert semmivel nem fogyott több bombon mit máskor.Unalmas, sok áru feltöltéses nap volta mai..
 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 397 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs