Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk-március 03.

Kiderült miért tették lapátra az osztályvezetőt .Nagyobb beosztásban lévő rokonának kellet az állás,aki most diplomázott.Hát erről ennyit!Ma nagyon jól és vidáman telt a nap .A főnök szabin ,és ilyenkor miden sokkal csendesebb ,.Érdekes hogy a munkánkat így is elvégezzük tisztességel.Nem tudom miért zavarja őt ha mi néha a kollegákkal beszélünk és jólérezzük magunkat .Ő azt szeretné ha mint a robotok egy szónélkül dolgoznánk.Pedig sok vevő azért jön hozzánk vásárólni mert hogy nálunk olyan családias a légkör.,sokan mondták már.

 
A mi boltunk - március 01.

Ma tudomásunkra jutott, hogy a kereskedelmi osztályvezetőt lapátra tették. Ez igazán érdekes témát adott a kollegák között, hogy mi lehet az oka.Állítolag nem elküldték hanem felajánlolottak neki egy boltvezetői állást .,amit ő nem fogadott el., inkább felmondott.

 
A mi boltunk-február 26.

Tegnap szabadság után nem voltam valami lelkes ,hogy munkába kellett menni. De viszonylag csendes normális nap volt .,Addig a pillanatig ,amíg ránem jött a pultos kolleganőm ,hogy a szalámis pult teljes levan fagyva.Nekiáltunk kipakolni a szalámikat s forró vízzel le ovasztani.Rájöttünk, hogy ez így nem fog  menni, és a műszak vezető úgydöntött hogy ki kell szedni mident, és ki kell kapcsolni a hűtőt és reggel vissza kapcsolja .Na akkor ment el igazán a kedvem ,hiszen az én vasárnapom következett .Ilyenkor reggel félórával hamarabb kell menni, hogy nyitásra mindent kitudjunk pakolni.Magamban midennek lehordtam a boltot, mert ezt a félórát ajándékba kell dolgozni.

 
A mi boltunnk-február 24.

Már csak két nap ,és vége a szabimnak .Szombaton fel frissülvel újra munkába állok.Pedig még de szívesen maradnák ithon.!Ahogy a főnököm mondaná örűlj, hogy van munkád.Persze, hogy örűlök ,de nem midegy, hogy milyen szájízel mégy dolgozni.!!!!!

 
A mi boltunk-február 22.

SZABIN vagyok ezért arról írok mit csináltam ma ,Elvittem a gyerekeim a suliba reggel..Bevásároltam a mai ebédre és most fő az ebéd.Tarhonya leves és lecsós csirkemáj.Ha kész lesz a kaja olvasok t,v-zek  phenek.Végre csend se bolt se gyerek zsinat ithondevil

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 368 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs