Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - június 10

Nagyon rég nem írtam már ez idő alatt sok minden történt a boltban.Előre hozták a vonalkódos rendszer beszerelését.A központból kijött 1 főnök nő és közölte ,hogy 2 hét múlva leltár.Minde árút ez idő alatt át kell áraznunk a számítógépes rendszer áraihoz. Ez nagyon nagy munka , s kevés az idő rá.Őket ez nem érdekli ,csak legyen kész a munka.Legalább 2-3 órával többet kell dolgozni,de túlórát nem fizetnek.Ahogy szóvá tettük azt a választ kaptuk,hogy akinek nem tetszik elmehet.Rohatt 1 világot élünk kihasználják a dolgozót munkanélküliség van.

 
A mi boltunk - május 25.

Nagyon elvagyok az itthoni munkámmal havazva (kert háztartás.stb.)ezért nem jut időm az internetezésre.Pedig ma a pulton dolgoztam (amit nagyon nem szeretek)szerintem a legfárasztóbb ott lenni.Sajnálom is a pultos kollegákat akik mindig ott vannak.Nem is írtam arról hogy a mirelites hűtőnket másfél hétig javították.A vevőknek nem is igazán tetszett ez a dolog.Egy-két vevő háborgott is néha.

 
A mi boltunk - május 04.

Reggel megérkezett a mirelit áru ,két kolleganőm ki akarta rakni az árut a helyére.,amikor rájöttek hogy elromlott a hütő.A vezető kihívta a hűtőszerelőket ők. megálapították hogy szétment a generátor(.Nagyvolt az öröm )mindent ki kellet pakolni. Nem tudtuk hova rakni az árut így a központból jött egy csaj s elvitte egy másik boltba.Most egydarabig nem lesz mirelit a boltba.

 
A mi boltunk - április 27

Az ünnepek miatt nem tudtam meg írni, hogy mi is történt a boltban húsvét szombaton.Amikor a főnökasszony reggel átt vette a kenyeret rájött ,hogy 80kg- kenyérrel kevesebbet hoztak ki.Betelefonált a kenyérgyárba ,azt mondták tudnak róla és egy órán belül ott lesz a félbarna kenyér (mert hogy az hiányzott) .Midenki csinálta a dolgát. A vevők szép számmal jöttek és vitték a kenyeret.10-h és a kenyér ami hiányzott sehól, a boltban fogytán a kenyér,a vevők keresik a félbarna kenyeret.Újab telefon a kenyérgyárba de akkor már nemtudott a főnökasszony higattan beszélni mert nagyon mérges volt.hisz ők tudnak a boltoknak szabályokat fel állitani de ők nem tartják be a szabályokat.1/2 ,11-h megérkezett a kenyér.Lepakolj a szálító és kiderül, hogy fehér kenyeret hozott (ami drágább mint a félbarna) na akkor kapta el igazán az agybaj a főnököt,Újab telefon, és monta véleményét . Végül az lett hogy leszámlázták a fehérkenyeret félbarna árán.

 
A mi boltunk - április 22.

Holnap mennem kell dolgozni még egy utolsó nap ami az ünnepek előtt jó fárasztó lesz.Az emberek  nagyrésze kenyérért fog jönni és ami még elmaradt . Nemnagyon várom ezt a napot,mert jó fáradtan jövök haza és még vár itthon a sütés-főzés.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 404 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs