Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - július 5.

Egyre jobban tetszik nekem ez az új számítógép .Bár sokat dolgoztunk előtte vele.Ma már könnyebb és gyorsabb a töltögetés is.Nem kell az árazással törődni.A pénztárgépet eddig is szerettem , de most mégjobban szeretem.Kicsit bonyolúltabb a használata, de pont ez teszi széppé.(Használni kell az eszet is)

 
A mi boltunk - június 23.

Ma kifogtam 1 idióta férfi vásárlót.Minőségi problémája volt az áruval(ami jogos volt).De egyszerűen bevágta az árut a pultba és idióta módon viselkedett.Próbáltam neki megmagyarázni hogy oldjuk már meg kúltúráltan a problémát.Nagyon bunkó módon viselkedett pedig kártalanítva lett.Nem értem az ilyen embereket hogy miért kell így viselkedni.

 
A mi boltunk - június 21.

Túlvagyunk a leltárpon, ami reggel 5-től este 9-ig tartott.Minden rendben zajlott. Hétfő reggel elindult a vonalkódos rendszer.Hát nem lehet mondani hogy olyan egyszerű dolog hirtrlen egyből megtanulni mindent.Különdböző brogramokat gyorsan megtanulni . Az a baj sok információ egyszerre jön és végül bele lehet keveredni.Előbb vagy utóbb bele fogunk jönni.Probléma még az hogy két hete 10-12 órákat dogozunk és nagyon fáradtak vagyunk ezért elfogy a türelmünk a vevőkkel szendben és egymással szendben is.

 
A mi boltunk - június 16,

Ma pénztárgép oktatáson vettünk részt.Elsőre ne olyan bonyolult de azért biztos lesznek bakik.Holnap máé minden pénztáros gyakorolhat,és hétfőn már élesben megy  a dolog. Hétfő reggel 1 pénztárban 2 pénztáros lesz , hogy tudjanak egymásnak segíteni. Kb. 2óránként váltjuk egymást.

 
A mi boltunk - június 15.

Mindenkinek elege van a 10-12 órás munkából , hullafárattak vagyunk .Vasárnapra mindennek kész kell lenni . Néha kétségeim vannak , hogy ez sikerül.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 17

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 1898 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs