Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - január 12 E-mail
2011. január 12. szerda, 18:14

Tegnap írtam ,hogy a pénztárban szeretek legjobban dolgozni .Azért szeretek ott dolgozni mert az egy felelőség teljes munka .Egyrészről a vevő felé ,hogy jól blokkoljuk be az árakat,főleg azokat amik  nicsenek beárazva és fejből kell tudni az árat.Másrészről sajátmagad se csabd be ,hogy ne legyen hiányod és töbleted a cassába csak annyi ami megengedett.Nekem hála istennek jó cassáim szoktak lenni.A pénztárban általában miden vevővel találkozunk.és így lehet véleményünk róluk (magunkba)  ,De szerencsére nagyon inteligens vevőink vannak mert színte mindenapos vevők vannak.Kórán reggel jönnek a munkás emberek reggelit venni ők nagyon jópofák és sokat viccelődnek egymással és velünk is, így reggel felvidíttanak minket.Később jönnek a háziasszonyok és a nyugdíjas nénik akiket szinte névről ismerünk és ők is minket,soha nem variálnak nem ellenőriznek minket.Vannak olyan vevők is akiknek nem számít mit tesz a kosárba és mennyibe kerül mert a pénz nem számít neki,ők nem szólnak az emberhez semmit. Úgyérezzük ők lenéznek miket csóró munkás embereket, mert neki van pénzük.

 
A mi boltunk - január 11. E-mail
2011. január 11. kedd, 18:17

Ma örömmel láttam   hogy a mirelites hűtő  úgy áll ahogy szokott.Mivel nem dolgoztam három napig így a kedves kolleganőim hagytak nekem is egy kis munkát. Meghagyták nekem a dobozos üdítők feltőltését.Az egyik tanuló lánnyal nekifogtunk a munkának,közben jól elbeszélgettünk.Szeretne venni egy tőrpenyulat és engem kérdezett, hogyan kell gondozni,mert tudja ,hogy nekünk van.Mondtam neki, hogy a fogára kell nagyon odafigyelni,mert ha nem rág akkor túl nő a foga.Mi az Oszkár nevű nyuszinkkal úgy jártunk,hogy lekellet vágni a fogát ,mert már alig tudott enni.Később 11-h kor leváltottam a pénztáros kolleganőmet,hogy ő is feltudja tőlteni az ő részét.A nap többi részét a pénztárban töltöttem, ez az a munka amit a  legjobban szeretek a kereskedelemben.

 
A mi boltunk - január 07 E-mail
2011. január 07. péntek, 20:15

Ma szokásos dolgok történtek a boltban .Áru feltöltés vevők ki szolgálása .,Aligvártam, hogy végre 3-h legyen ,mert szabad hétvégés leszek..Kedden megyek legközelebb.3_h előtt pár percel meglátom a hűtő szerelőt a mirelites hűtő előtt.Meg kérdeztem, hogy elromlot a hűtő.A kolleganőm mondta ,hogy igen az összes árut ki kell pakolni.Én erre szép csendben elkullogtam fizetni és szedtem a sátorfám és haza jöttem.SZEMÉT voltam mert ha a jóindulat meglettvolna bennem segítettem volna ,hisz rengeteg áru volt benne.
 

 
A mi boltunk - január.06 E-mail
2011. január 06. csütörtök, 19:25

Ma semmi érdekes nem történt a boltban.Nagyon kevés vevő volt .Nagyon érezhető, hogy az emberek kiköltekeztek az ünnepekre .Csak a legfontosabbakat veszik meg tej, kenyér, pár dkg felvágott.

 
A mi boltunk - január.05 E-mail
2011. január 05. szerda, 19:23

Korán reggel nagyon hidegbe elindultam dolgozni.Alig vártam hogy beérjek a boltba és melegen legyek.Ahogy beértem jó meleg fogadott ,még eltudttam volna képzelni egykis forralbort is,na de az lukszus lett volna. Az eladótérben a főnökőm (a drága) a mirelitet rakta ki, ami már meg érkezett ,egyből magához hívatott, hogy segítsek neki kirakni.(Az öröm átjárta a lelkem )hogy azt jéghideg mirelitet rakjam.A mirelit árut nyáron jó rakni, télen büntetés.A nap többi része viszonylag áru feltöltéssel telt.

 
A mi boltunk - január.04 E-mail
2011. január 04. kedd, 18:16

Ma reggel felébredtem semmikedvem nem volt menni dolgozni .Na de ez nem kedv kérdése !.Elkeztünk a reggeli ceremóniát ami két gyerekkel jár .6.45-re kidobáltam a gyerekeim a sulinál.Amíg mentem a munkahelyre eldöntöttem hogy ma egykicsit lazábra veszem a melót mert tegnap nagyon elfáradtam.Azt is tudtam hogy a főnök ma vezetőiérekezdetre megy  Ahogy mondani szokták nincs itt a macska cincognak az egerek.11-h kor bejöttek a kedvenc kolleganőim akikkel nagyon jól kijövünk Töltögettük a polcokat s közben megtudtuk beszélni az ünnepi dolgokat.13.45-h kor megjött a főnök s behívott bennőnket s elmonta hogy a fő téma az volt hogy mi legyen a magán nyugdíj pénztárral.Na ezután ezvolt a téma hogy ki mit is gondol erről,.s persze a vevők kiszolgálása .Én pl.azt gondolom hogy vissza megyek az állami nyugdíjba.,De úgy láttam ,hogy a többség is így gondolta.

 
A mi boltunk - január 3. E-mail
2011. január 03. hétfő, 20:48

Egy kicsit az ünnepek miatt nem tudtam a géphez jönni és írni ,és szabin is voltam. Így nem tudom mitörtént a boltba.Na de ma reggel 7 -h beestem .felvettem a mukaruhám és kimentem az eladótétbe.A pultos kolleganőmnek B.U.É.K kívántam ő viszonozta köszönésem .Végigjártam a boltot és köszöntöttem a többieket is.Közölte a főnőköm hogy vége van a 2 hetes újságos akciónak és vissza kell árazni az eredeti árakra. persze mindenki a saját osztályán .Az én osztályom az űditő, sör, kutyakaja rész..2 db hirdető újsággal a kezemben nekifogtam a munkának .Alig tudtam a kolleganőkkel beszélni úgy belemerültem a melóba.Utána mikor végeztem feltöltöttem a részem, hát nem a legkönnyebb rész az űdítő és a sör osztály .Kellemesen el is fáradtam .De holnap jönnek azok a kollegák akikkel jól kijövök és jókat tudunk beszélgetni.ÉS a tanuló lányok akik nagyon jópofák csípem a fejüket.
 

 
A mi boltunk-december 27. E-mail
2010. december 27. hétfő, 17:33

Ma semmi érdekes nem történik velem, lehet azt mondani unalmas a nap.De a bolt egyáltalán nem hiányzik .Ha hiányozna is valami, azok munkatársak akikkel jól kijövök Hála istenek vannak nagyon klassz és jópofa kolleganőim is.
 

 
A mi boltunk-december 26. E-mail
2010. december 26. vasárnap, 21:32

Ma délelőtt elmentünk a családdal a templomba .Utánna ebédre mentünk a szüleimhez mert édesapámnak ma van a névnapja.Megebédeltünk, kicsit beszélgettünk  nemhogy hazafele indultunk volna kitaláltuk, hogy elmegyünk még a párom hugáékhoz.Ott megint kajával tömtek bennönket amit a szervezetün már végképpen nem kívánt.Este 8 órára haza estünk. Hálát adok az égnek, hogy holnap nem megyek melozni..Már előre látom 10óráig 3 vevő be esik a boltba fél kiló kenyérért s egy liter tejért.Maradnak az űres polcok újra feltöltése. Ami az egész kereskedelembem a legroszabb munka .Fizikailag teljesen kifáraszt ,hogy egész nap csak cipekedsz.

 
A mi boltunk - december 24 E-mail
2010. december 25. szombat, 18:47

Ma szenteste napján dolgoztam . Megdöbentő számomra, hogy az emberek mennyire megvannak ijedve hogy nincsenek a boltok 2 napig nyitva .Ilyenkor szinte a kenyérért majdnem összevesznek. Persze az olyan emberek akik 11 órakor kapnak észhez, hogy nekik még kenyér is kellene s persze ilyenkor már általában szét kapodják s kevés a kenyér.

 
A mi boltunk - december 23. E-mail
2010. december 23. csütörtök, 16:55

Ma írni szeretnék arról a kolleganőmről akit még a legelején úgyemlítettem meg ,hogy a kapanyél kilóg a szájából olyan bunkó de ő egy művelt nőnek tarja magát.Alapjábanvéve elég türelmes ember vagyok de ha megtellik a pohár akkor én amit gondolok kimondom s ha én abban a pillanatban azt gondolom hogy te egy bunkó vagy ki is mondom.Na ezért evvel a koleganőmmel elég sok konfiktusunk van : nehezen viseli hogy valaki megmeri mondani neki hogy ne okoskodjon már hogy én pl:.a kínaiban vettem a cipőmet s nem tiszta bőr .Montam neki hogy adjon rá pénzt s veszek bőr cipőt én is ,Könnyen beszél amikor a férje 300000Ft visz haza plusz az ő fizetése . De külömben neki a külsöségek számítanak s nem az hogy milyen egy ember belső tulajdonságai.Engem sokkal inkáb érdekel hogy milyen egy ember, minthogy milye van. Ha valaki nem a Corvinusz egyetemen végzett mit az ő kisfia akkor az már nemfog az életben elérni semmit.Ő beszél mikor egy 6 hónapos átkpzésen szerezte meg a kereskedelmi bizonyitványát .Legalább mindjájan elvégeztünk egy 3 éves szakmunkást.Na és sok hasonló hülye gondolatai vannak.Egyik kolleganőmnek szakács a fia az ő szerinte az semmi .A másiknak pincéra fia az ugyancsak semmit érő szakma az ő szemében!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 8

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 458 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs