Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

iviszA mi boltunk - május 04. E-mail
2011. május 04. szerda, 20:40

Reggel megérkezett a mirelit áru ,két kolleganőm ki akarta rakni az árut a helyére.,amikor rájöttek hogy elromlott a hütő.A vezető kihívta a hűtőszerelőket ők. megálapították hogy szétment a generátor(.Nagyvolt az öröm )mindent ki kellet pakolni. Nem tudtuk hova rakni az árut így a központból jött egy csaj s elvitte egy másik boltba.Most egydarabig nem lesz mirelit a boltba.

 
A mi boltunk - április 27 E-mail
2011. április 27. szerda, 14:16

Az ünnepek miatt nem tudtam meg írni, hogy mi is történt a boltban húsvét szombaton.Amikor a főnökasszony reggel átt vette a kenyeret rájött ,hogy 80kg- kenyérrel kevesebbet hoztak ki.Betelefonált a kenyérgyárba ,azt mondták tudnak róla és egy órán belül ott lesz a félbarna kenyér (mert hogy az hiányzott) .Midenki csinálta a dolgát. A vevők szép számmal jöttek és vitték a kenyeret.10-h és a kenyér ami hiányzott sehól, a boltban fogytán a kenyér,a vevők keresik a félbarna kenyeret.Újab telefon a kenyérgyárba de akkor már nemtudott a főnökasszony higattan beszélni mert nagyon mérges volt.hisz ők tudnak a boltoknak szabályokat fel állitani de ők nem tartják be a szabályokat.1/2 ,11-h megérkezett a kenyér.Lepakolj a szálító és kiderül, hogy fehér kenyeret hozott (ami drágább mint a félbarna) na akkor kapta el igazán az agybaj a főnököt,Újab telefon, és monta véleményét . Végül az lett hogy leszámlázták a fehérkenyeret félbarna árán.

 
A mi boltunk - április 22. E-mail
2011. április 22. péntek, 18:39

Holnap mennem kell dolgozni még egy utolsó nap ami az ünnepek előtt jó fárasztó lesz.Az emberek  nagyrésze kenyérért fog jönni és ami még elmaradt . Nemnagyon várom ezt a napot,mert jó fáradtan jövök haza és még vár itthon a sütés-főzés.

 
A mi boltunk - április 20. E-mail
2011. április 20. szerda, 17:09

Ma már sokkal többen voltak a boltban valószínű hogy a Húsvéti ünnepekre jobban vásárolnak a vevők.Kimondottan fogy az üdítő , ásvány víz és a paraszt sonka . Örülök neki , hogy holnap délutánra kell mennem dolgozni. Talán kevesebb lesz a munka mint ma.

 
A mi boltunk - -április 18. E-mail
2011. április 18. hétfő, 17:02

Ma kellet a végleges választ megadnom az állás ajánlatra.A hétvégén sem jutottam többre .Így ma de. telefonon közöltem a válaszom .Ami már a legelején is megfogalmazodott bennem hogy nem éri meg,hisz 25% béremelés nevetséges ,a felelősség pedig nagyobb.

 
A mi boltunk - április 15. E-mail
2011. április 15. péntek, 16:35

2 naja elég nagy gondba vagyok ugyanis a kereskedelmi igazgatóságtól megkerestek egy új állás ajánlattal.1 kisebb abc-ben nyugdíjba megy a boltvezetőhelyettes ,az ő állását ajánlották fel nekem . Első hallásra kecsektető volt az ajánlat. De amikor megtudtam hogy a fizetésemet csak 25% emelnék de nem vol a hab a tortán hanem a munkaidő beosztás,állandó délutáni műszak ami este hatig tart és ha a vezető szabira megy12 órát kell dolgozni ráadásul ha szabira megy valaki flegorizni kell(délelőtt 4 h , délután 4h)a köztes időben haza kell menni ez azért van mert nagyon kevesen dolgoznak ebbe a kisboltban.Ez nekem nem igazán jön be mert ahol most dolgozom ledolgozol 8 órahosszát 1 hétig a következő héten du. 8 órah. így ez az állás nekem nem jön be bár jó lett volna a ranglistán előre lépni.Gondolnom kell arra hogy nekem van 2 gyerekem akikkel valamennyi időt el kell töltenem.Ezért nem fogadom el ezt az  állást úgy döntöttem.

 
A mi boltunk - április 11. E-mail
2011. április 11. hétfő, 16:33

Két nap szabadságra megyek,ezért ma nagyon sokat kellett dolgoznom,hogy az üdítő,a sör , és macskakaja osztály fel legyen töltve.Nagyon elfáradtam ma , mert igyekeztem 15:00- h-ig befejezni a munkát!Sajnos nem a legkönnyebb osztályok az enyémek.Siketrült megcsinálnom mindent időre,de az lett a következménye , hogy hulla fáradt vagyok!

 
A mi boltunk - április 8. E-mail
2011. április 08. péntek, 16:17

Már nagyon rég nem írtam,mert szinte semmi érdekes nem történik a boltban!Állandóan polcfeltöltés,szavatosságnézés.Hiályzik,hogy egy vevő promlémázzon,mert akkor legallább történné valami!Bár ma a főnökasszony tett róla , hogy ne unatkozzunk!Nagytakarítást kellett végezni!Egyik fele a társaságnak az irodát takarított , a másik fele ablakot pucolt(ilyen szélben)!Én az ablakpucolók közt voltam(,,örömömre")!Tegna százágra sütötgt a nap, akkor bezzeg nem talált ki ilyet!Néha azt godoljuk , hogy direkt szivat!!!

 
A mi boltunk-március 25. E-mail
2011. március 25. péntek, 19:25

Semmi nem történik nálunk a boltba.Szinte unalmas lenne az élet ha a főnököm nem szaladgálna a boltban mint egy mérgezett egér,és nem nézné hogy találunk-e munkát.De az a baj hogy nincs vevő akkor áru fogyás sincs .Ezért pénteken már felvan töltve a bolt dugig.Így nagyon tud bennünket idegesíteni .Én is aligvártam hogy végre leteljen a munkaidőm.

 
A mi boltunk - március 19 E-mail
2011. március 19. szombat, 10:03

Három nappal ezelőtt,sajnos a kutakaja osztályomon az üzletkötő észre vette hogy 3kg-os chepi kutyakaja le van járva.Na ezért kaptam a fejmosást( ,ami jogos ).Mondtam is a lányoknak most lesz mit a fejemhez vágnia főnöknek .Így legyen ötösöm a lotton .Szerdán találta meg a srác a 9db árut ,.de péntekig miden nap meglett nekem említve,nehogy meg feletkezzek róla.

 
A mi boltunk - március 14. E-mail
2011. március 15. kedd, 11:31

Öröm volt ma a munka! Egy pasi belém kötött hogy nem jól vágtam el neki a kenyeret .Három kilós kerek kenyérből kért egy kilót,.Úgy szoktuk elvágni ,hogy félbe vágjuk és úgy negyedbe.Amikor ketté vágtam a kenyeret ,akkor kiáltott rám hogy az sok lesz  Én erre mondom,hogy most midjárt a fél kenyérből vágok neki egy kilót.Erre ő kiabált. hogy neki nem úgy kell .,Oda jött a főnök kérdezi mi a probléma? Elmodja a kedves vevő mi is a baja ,azt modja neki a főnök hogy akkor midjárt vágunk egy másik kenyérből úgy ahogy ő szeretné.A férfi azt válaszolta erre neki ebből a kenyérből kellett volna , és mosmár adjam ahogy én vágtam.,és távozott.A következő vevő meg is jegyezte nem midegy, hogy hogy vágja el az a kenyeret.Modtam neki hogy hát ritkán de néha akad ilyen vevő is.Drága törszvásárlónk Misi bácsi is megjegyezte (jó hogy nem még a héját  lenem vágatta ).

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 8

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 591 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs